Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 december, 2022

 

Nycklarna till vårt vackra universum ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har en tendens att leta efter det positiva i en person, en situation, en händelse och till och med i vår egen historia. När vi ser tillbaka på de liv vi levde i fysisk form, tenderar vi att se hur allt var positivt i våra livserfarenheter. Ibland är det bästa möjliga resultatet i en situation att inte få som du vill, men det kan vara väldigt svårt att se det när du står mitt i den situationen och till och med sårar känslomässigt på grund av det. Men ett år senare kanske du ser tillbaka och inser att det du ville ha inte var lika bra som det du till slut fick.

Det är dock svårt att komma ihåg det i ögonblicket av en nedslående upplevelse. Förhoppningsvis, med tillräckligt med erfarenhet där på jorden, kommer du att inse att när du inte får något du vill ha, kan det vara för ditt bästa, och det kan också betyda att något mycket, mycket bättre är på väg, något du kunde inte ens föreställa mig. Ett av de sämsta sätten att använda ditt fysiska sinne är att fästa sig. Din fantasi är underbara verktyg eftersom de kan peka dig i så många riktningar, men när du fixerar dig vid något med ditt sinne, och du fäster dig vid det, då försöker du verkligen överlista ditt högre jag.

Om du kan lita på att ditt högre jag alltid vet vad som är bäst, och alltid levererar till dig så småningom vad du vill ha och det du inte ens visste att du ville ha, då kan du börja leva lycklig i alla sina dagar, då kan du börja uppskatta ögonblicket du är i, även om det inte är det ögonblick du skulle ha valt själv. Var flexibel och vet att allt tjänar dig på något sätt. Allt i ditt liv och allt som inte finns i ditt liv är verkligen positivt, men du måste leta efter det positiva. Och det gör du efter att du har drabbats av din härdsmälta, ditt temperament om att inte få som du vill. Du får uppleva de där intensiva känslorna.

Och vi är också ganska säkra på att dessa känslor tjänar dig. Så om du bara kan vägleda ditt sinne lite så lätt till att inse att det du upplever är perfekt som det är, och tjänar dig på något sätt, då kommer du att hålla nycklarna till detta vackra universum av vårt.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

You may also like...