Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 augusti, 2023

 

September 2023 energierna ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Vi har övervakat och bevittnat era framsteg där på planeten Jorden, och vi är glada att kunna säga att ni är redo för septemberenergierna som kommer in från oss och från andra punkter över galaxen och universum. Septemberenergierna handlar om att omfamna förändring för er alla. De handlar om att förbereda dig för förändring; de handlar om att hjälpa dig att släppa taget om fasthållanden, och de handlar om att hjälpa dig att övergå från hur livet har funnits där på planeten Jorden till det du rör dig in i när du fullbordar förändringen i medvetande.

Nu kommer slutförandet av skiftet fortfarande att vara en bit bort från där du är just nu. Men du kommer att se att många förändringar sker mellan nu och då, och du behöver all hjälp och allt stöd du kan få för att inleda dessa förändringar och känna dig bekväm bland dem. Nu vet ni att det kommer att ske förändringar av de olika systemen som ni har där på jorden, och de kan gå ganska smidigt om det är den tidslinje som ni väljer för er själva som individ. Du behöver inte oroa dig för vad någon annan väljer. Du behöver inte heller oroa dig för stora naturkatastrofer som slukar upp stora delar av mark och människor.

Du kan släppa de där rädslorna som du fortfarande hänger på från Atlantis och Lemuria, och du kan känna igen att du är en del av det kollektiv som vaknar i massiva antal. Dessa uppvaknanden fortsätter, och ni är alla där för att ta del av dem, för att hjälpa andra som har sina uppvaknande upplevelser och för att dela dina egna erfarenheter med andra så att deras kommer att kännas mer normala för dem. För att fullt ut ta emot och omfamna septemberenergierna, kan ni ställa er själva frågan just nu: ’Vad håller jag fortfarande fast vid? Vad är det jag är fäst vid att förbli som det är just nu?’

Och vet att allt förvandlas, även era fysiska kroppar. Och när du omfamnar förändringen från att vara kolbaserad till kristallinbaserad, kommer du att känna lättheten av att vara som du också vill känna som en fysisk människa. Kom ihåg att det här är tiden då ni ville bli inkarnerade där på jorden, och ni ville vara i framkanten av denna medvetandeutveckling, och det är där ni befinner er just nu, eftersom några av er till och med tänker på att skapa nya system som du kommer att ha. Kom ihåg att du alltid går mot något bättre och aldrig mot något sämre och att du kan göra denna övergångsperiod till en som är fylld av glädje och fylld med lätthet, när du släpper dina rädslor och din oro.

Det är också en bra idé för dig att släppa taget om dina fasthållanden angående hur skiftet kommer att ske, när det kommer att ske och vem som kommer att få gå till den femte dimensionen. Den ultimata upplevelsen som du har just nu förändrar och förändrar dig, och allt utanför dig måste och kommer att återspegla det. Så du kan slappna av och lugna dina sinnen när du tar emot septemberenergierna som hjälper dig att övergå vackrare till den fjäril som du håller på att bli som det mänskliga kollektivet.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *