De Uppstigna Mästarna via Jahn Kassl, 4 augusti, 2023

Explosionen i det mänskliga medvetandet är nära förestående!
Jahn J Kassl 2023-08-04
Svinga sig upp till GUD
Älskade människor,
ni är i GUDs händer och allt sker enligt HANS vilja. Er uppgift är att öppna er för GUDs vilja, att gå med på den, att känna igen den och uttrycka den i era handlingar.

Varje människa kom till denna värld med unika uppdrag och unika förmågor, födda för att sätta sitt avtryck, sin signatur på Jorden och sätta sin prägel på den. Ingen är genom en slump strandsatt här, ingen är utlämnad till främmande makter och ingen föds utan ett syfte.

Vänligen ha denna sanning i åtanke: Människor kom ner till Jorden från GUD och efter att arbetet är gjort, stiger de upp till GUD igen.
Denna process kan ta eoner, kan ta ofattbar lång tid och kan vara riktigt tålamodsprövande. Men denna process är den som förenar alla människor under GUDs sol. Därför är det betydelsefullt att ni lever era liv idag med era färdigheter och verktyg, att ni sprider talangerna och använder verktygen. Varje person är unik och därför bidrar varje person med något unikt till tillväxten och utvecklingen av en hel organism.
Oavsett hur obetydlig och liten ni än kan tycka att ni är, så har ni ett medfött Gudomligt värde, ett medfött Gudomligt öde och ett medfött syfte som ni fått av Gud.
Nu är tiden då fler och fler människor leds till denna insikt. Fler och fler människor öppnas för denna sanning.
Uppvaknande i ofattbara dimensioner
Det gudomliga ljuset gör detta och det får fler och fler människor att öppna sig för det.
En sann explosion av mänskligt medvetande är nära förestående – och det som är helt otänkbart idag kommer att hända: uppvaknandet av människor i en ofattbar Dimension.
Den enda strävan de mörka har idag, är att förhindra så många människor som möjligt att nå detta uppvaknande. Därför görs alla ansträngningar för att skydda människor från den Gudomliga energin, från ljuset som kommer ner till Jorden från CENTRALSOLEN.
De föroreningar som regnar ner från himlen, är avsedda att förmörka himlen, eller påverka atmosfären elektromagnetiskt, har detta enda syfte: att avskilja människor från det Gudomliga ljuset, från ljusets vibrationer. Denna plan kommer att misslyckas på alla fronter, för här har ljusets himmelska krafter som verkar bortom det synliga, fria händer att ingripa och eliminera de som vill åstadkomma det.
En strid rasar, inte bara på Jorden, utan i rikena bortom synhåll. Så det händer att himmel och jord, människor och ljusvarelser förenas i stora antal för att ge Jorden tillbaka sin ursprungliga form.
Denna process pågår fortfarande och samtidigt skalar Moder Jord av sig sin gamla korsett. Hon börjar släppa allt sjukt, alla bördor och allt skadligt.
Nästa gång
Den närmaste framtiden kommer att präglas av omvälvningar, tektoniska förskjutningar, vulkanisk aktivitet, väderfenomen som värme, kyla, torka eller vattenmassor på tidigare oväntade platser. Allt förändras radikalt, Jorden byggs upp igen.
Dessa yttre förändringar och dessa fenomen tjänar till att väcka människor internt, och till att säkerställa att de mörka dystopiska planerna inte längre kan genomföras.
Tidsfönstret för detta håller på att stängas i denna värld. En lågvibrerande Jord skapas på en annan tidslinje! Eftersom de många människor som engagerar sig i det dödliga experimentet med artificiell intelligens genom att ge upp människan, behöver sitt utrymme för upplevelser tills de äntligen inser sitt tragiska misstag. En lång väg av erinran, en kamp under många liv och generationer, ligger framför dessa människor.
Men ni, som idag är fullt medvetna människor, har valt och bestämt uppstigningen och återgången till ljuset, ni kommer säkert fram i ljuset.
(Precis då flög en fågel in i köket. Först gör den sig bekväm under matbordet, sedan sätter den sig på köksfönstrets gardinskena. När jag förbereder mig för att närma mig den förblir den självsäker och är inte alls rädd. Först när jag kommit nära bestämmer den sig för att flyga tillbaka ut genom dörren till trädgården…detta betyder: vi svingar oss upp!)
Ni är av den nya mänskligheten, och ni är de prövade krigarna och ljusbärarna som utför er bragd, och idag fullbordar ni er Mästarinkarnation.
Så oroa er inte, utan var full av mod! För himlen är er på Jorden och GUD är med er varje stund.
Älskade människor,
ni är välsignelsen för mänskligheten och ljuset för Moder Jord.
För all evighet.
DE UPPSTIGNA MÄSTARNA

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *