Meddelande från Babaji – Slutet av showen är i sikte, 20 oktober, 2023

Slutet av showen är i sikte!
Jahn J Kassl 2023-10-20
Var hittar jag mig själv?
Själ, var letar du? Ande, var hittar jag mig själv? GUD, vem är jag om jag inte minns?
Älskade människa, alla frågor kommer att få svar så fort du är redo, så fort ditt hjärta öppnar sig för de svar som GUD vill ge dig.
Den tiden har verkligen kommit nu!
Människans längtan efter kunskap och upplysning växer. Fler och fler människor ser inte längre någon mening med den tredimensionella liv och rörelsen på Jorden. De letar efter svar bortom det synliga och de hittar dem.
Jordiska förklaringsmodeller för världens tillstånd är inte längre tillräckliga och därför dyker fler och fler människor in i det Gudomliga, i det som omger allt.
Vad är sanningen och hur är jag kopplad till den? Denna fråga kräver ett svar och det är givet.
Den här tiden driver fler och fler människor till gränsen för vad som är uthärdligt. Fler och fler människor tappar kopplingen till denna matris och många klipper kopplingen helt. Det faktum att världen snurrar som den gör är inte längre accepterat.
Att ta ödet i egna händer!
Att ta ödets roder i egna händer är det nya sättet och önskan hos fler och fler människor. Den gamla matrisen visar på alla nivåer att den inte kan hänga med den nu uppvaknande mänskligheten. Folk ser att de gamla systemen är föråldrade.
Den stora revolutionen äger rum djupt inom människan, för djupt inom människan pågår en förvandling som inget och ingen kan ha ett skadligt inflytande på.
De som fortsätter att förvisa GUD från sina liv och ta avstånd från GUD, kommer, och måste, lämna denna Jord. De som inte erkänner det omänskliga och Gudlösa i denna sluttid, kommer och måste fortsätta sin utveckling på en nivå skapad för detta ändamål.
Designers och skapare.
Den Nya Jorden behöver designers och skapare, människor som tänker på generationer och för eoner, och som ägnar sina handlingar åt räddandet och välbefinnandet av allt liv. Själviska motiv, omänsklighet och kärlekslöshet har inte längre någon berättigande på den Nya Jorden, eftersom de som höjer sig till den Nya Jorden inte längre behöver denna upplevelse för inlärning.
Så nu tar många farväl av Jorden. De som har fullgjort sina uppgifter i ljuset och inte längre kan bidra med något konstruktivt till den Nya Jordens tillväxt, lämnar också denna värld.
GUD ingriper i denna process, och GUD själv för alla sina barn tillbaka till hans famn.
Slutet på det aktuella dramat är i sikte. Slutet kommer inte att nås genom att de ansvariga får veta, utan genom tillbakadragandet av dessa krafter från denna Jord.
Oroa dig inte för den här Jorden, oroa dig inte för de människor som har valt en annan väg!
Förbli fri i dina tankar, förbli stabil i dina känslor, för när Jordens mörka natt är över, kommer alla otrevliga saker att elimineras.
Endast det sanna kommer att finnas kvar: människan i all sin skönhet och mänsklighet.
Med oändlig kärlek,
BABAJI
May be an image of 1 person

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *