Den Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 10 juni 2017

Den Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 10 juni 2017

Sananda 11 juni, 2017

Hej mina vänner. En fråga ställdes om Moder Jord och att flytta henne till Hennes rättmätiga plats igen. Kan ni utveckla detta? Var är/vad är Hennes rättmätiga plats och när var Hon sist där?

Vårt varmaste välkommen till Var och En. Till var och en som deltar i dessa konversationer erbjuder vi er vår innerliga Kärlek och Medkänsla.

Tack. Medkänsla?

Verkligen. För vi KÄNNER för er ALLA. Vi KÄNNER för allt som äger rum på er planet. Det finns många vid den här tiden som KÄNNER den fulla kraften av de ständiga ”förvirringar” som äger rum och för många själar till förtvivlan. Vi skickar så mycket KÄRLEKSENERGI vid sådana tillfällen till de själar som lider. För de befinner sig på en plats av icke-förståelse och brustna hjärtan.

Det som jag kommer att tänka på medan du talar är den senaste attacken i London?

Låt inte era själar bli förtvivlade, Käraste. I sådana tider när alla verkar vara ömtåliga, är det så viktigt för de som kan … att höja sin vibration till lyckligare ögonblick för att kompensera för negativiteten som ”flyger runt”.

Sådana saker ska filtreras genom Energibarriären.

Energibarriär? Vad är det? Du har aldrig nämnt det förut.

Energibarriären är ett fack, ska vi säga … som tillåter ”saker in och saker ut”.

Allt är energi, som du vet. Det finns de som … kontrollerar/ ser efter … denna energibarriär … och Energi av sådant slag som vi talar om, ska filtreras genom barriären och skickas på sin ”glada väg”.
Så, tillgodoses detta hinder för alla? Tillåter den ”bra in” och ”dåligt ut”?

Ja. Även om den under lång tid kunde göra som den ville. Den kunde vända riktning och släppa in det dåliga och ut det goda.
Var ”ingen” ansvarig för den under den perioden?
Den var utformad för att fungera på egen hand. Den hade sin egen Energi. Men med krafter i verksamhet som inte var för det större goda … blev denna barriär skadad.
Jag ville nästan skriva ordet ”grid” istället för ”barriär” är det samma sak?
Nej. Ändå är mycket kopplat till det. Mycket arbete har gjorts för att återställa FRED till denna barriär. Den har blivit helad och är nu stark igen. Det betyder att inga krafter av mörkret kan komma in, men de kan ändå släppas ut.
Endast Högre Energi som vi har talat om kan komma in. De lägre Ljusenergierna på din planet VET att de måste lämna. Det är deras tid. Det är förstått. En del av denna Energi är förnekelse och att intensivt försöka orsaka så mycket kaos som möjligt som sin ”sista ståndpunkt”.
Ändå, även om det här och där orsakar uppmärksamhet och larm … de VET att slaget har vunnits. Mörkret har ingen plats på er Dyrbara Planet.
Naturligtvis kan det inte rensas över natten. Det är en process … som för vissa kan betyda… att det aldrig tar slut och drar ner en. Men vi säger igen … när vi ser situationen från var vi är … SÅ MYCKET har förändrats. Så mycket negativ energi HAR lämnat.
Nyheterna var på bilradion i morse. Jag sa till min man … ”Om bara, att var gång vi hade en negativ nyhet, den skulle följas av en positiv, då skulle motsatsen säkert göra denna världen till en ljusare plats.
Självklart. Ändå … Det är för dig att VETA att det MÅSTE finnas en motsats. Er media kan inte visa Glädjen som äger rum varje ögonblick. Ändå VET DU … Var och en av ER VET att det är så. För ni för själva in mycket av den glädjen.
VI BER DIG ATT DJUPT BLICKA IN I DITT VETANDE … OCH FÖRSTÅ ATT VAD DU PRESENTERAS MED …. HAR INGENTING ATT GÖR MED VEM DU ÄR … ELLER HUR DU VÄLJER ATT BETE DIG I NÅGOT GIVET ÖGONBLICK.


NI … SOM LJUSVARELSER … FÖR IN LJUSET.

När ni hör talas om sådana grymheter som äger rum … koncentrera dig på DITT LJUS. Slå på dimmerknappen. Utstråla DITT LJUS till alla de som är personligt inblandade, som lider och plågas.
Detta hjälper till för att sprida ut negativiteten och låter ditt Ljus lugna själarna hos de omedelbart drabbade.

 

Vi fortsätter nu till din fråga, för det är verkligen så att genom att stråla ditt ljus klart kan Moder Jord komma hem.
Var är hon hemma?
I era hjärtan.
Trevligt svar, men med respekt … lite dumt.


Inte från vårt perspektiv.

Och … vi är borta!
Hur kan ”hennes hem” vara någon annanstans? Det är du som KÄNNER henne. Ni är en sådan del av varandra. Moder Jord bor inom DIG … precis som du bor på/ inom henne.
Så ”tillfället” av ” en gång” var när Människorna var i en mycket högre energi?
Ja. Och ändå … hennes rättmätiga plats är varhelst DIN positionering av självet tar henne. Hon kan inte flytta in i en Högre Vibration utan att de som bor på din planet tar henne dit … genom det kollektiva medvetandets vibrationer.
Det betyder inte nödvändigtvis att ALLA på din planet måste ha en ängels vibration! Ändå kommer det att FINNAS en tid när tillräckligt med själar som spelar rollen av Mänskliga Varelser, kommer att tillåta en Högre Energi att flyta genom deras väsen och det blir då oundvikligt för Moder Jord att också flytta in i den vibrationen.
Lite en galen fråga … men ”var finns” den vibrationen?
Ingenstans. Vibrationer är inte ett utrymme … det är en frekvens av energi.
Finns en ”Dimension” någonstans? Som i … i ett utrymme?
Ja. Det bästa sättet att förstå det är att säga att det är i ett ”utrymme”.
Och bor … vissa energifrekvenser … i vissa dimensioner?
Käraste Blossom, det här är korrekt. Ändå, att FÖRSÖKA att förklara dimensionella frekvenser och de trillioner av scenarier som påverkas av sådana frekvenser … i trillioner Dimensioner … skulle skicka dig till ”Kucku-landet”.
Då är jag mer än glad över att lämna det, tills vi kan klara av det. Så tillbaka till Moder Jord och hennes rättmätiga plats?
Vad mer skulle du vilja veta om det?
På en skala av 1-10 … hur känner hon sig?
7.

 

WOW! Det är bra! Det är riktigt bra!
Ja. Det är det. Det bara visar att din värld finns på ett mycket bättre ställe än du blir ledd att tro!

Det är därför vi ber dig att förbli i ditt LJUSRYMD … oavsett vad du får veta!

Allt är som det skall vara.

Den Gudomliga Moder Jord skulle inte känna sig så bra om händelserna gick snabbt ”Down the Swanee” … som du skulle säga.

Men vad sägs om alla gifter i luften och havet? Alla de hemska saker som ”Hon” måste uthärda … hur kan hon vara ”glad ”över det?

Vi sa inte att hon var det. Återigen är du så van att koncentrera dig på det negativa och allt som ”inte” går så bra. Det är allt du fokuserar på när det gäller ”övergripande välbefinnande”. DÄRFÖR ATT … DET ÄR ALLT DU HAR MATATS MED.

Moder Jord VET BÄTTRE. Hon vet hur många hjärtan som gör sitt bästa för att Läka henne. Hon VET hur många händer som körs ner i jorden för att odla produkter som inte är ”smittade”. Hon VET att så mångas hjärtan ÄLSKAR HENNE DJUPT och gör så mycket arbete för att ”Lyfta” hennes ande.

Hon KÄNNER GLÄDJEN av så många som har kommit för att förstå vilka de är.

Hon känner KÄRLEKEN som skickas till henne varje gång en solnedgång uppskattas … varje gång en blomma Prisas.

NI … tillsammans med allt som är liv på Henne … är hennes barn och hon uppmuntras av den GODHET som äger rum.

FOKUSERA PÅ GODHETEN … ALLTID.

Lyssna på Hennes fåglar som sjunger sina sånger och meddelanden om KÄRLEKEN som är införlivad däri.

Fåglarna sjunger alltid … DET ÄR GODHET.

Känn havets stränder bada och rengöra dina fötter och låt dess energi rensa ditt väsen … Havet är alltid där för dig … DET ÄR GODHET.

Känn doften av en blomma … Det finns alltid blommor som blommar … DET ÄR GODHET.

FOKUS PÅ GODHETEN.

Le mot en passerande främling … DET ÄR GODHET.

KRAMA ETT TRÄD … DET ÄR GODHET.

SKRATTA … DET ÄR GODHET.
Behöver vi fortsätta? Ser du?
Lägg ALLTID uppmärksamheten på Godheten runt omkring dig …
DEN FINNS ÖVERALLT … DEN FINNS ÖVERALLT.
Och ändå bombarderas du med motsatsen. Du har ”ställt in dig” på frekvensen ”inte bra” eftersom du är duschad med den … I AVSIKT ATT hålla dig upprörd …
SLÅ TILLBAKA!

 

Vet du att vissa inte kommer att ”godkänna” de orden?
Vissa godkänner inte något av våra ord! Det spelar ingen roll om vi är godkända, Blossom. Vi kommer bara för att erbjuda hjälp på det sätt som ”vi” anser passande. Det vi erbjuder är inte för alla. Men som du vet … vad en annan tycker om vår visdom … är inte något som vi lägger oss i. Det vi vill uppnå är att bevittna att VAR OCH EN … Att var och en av Moder Jords stora familj lever i FRED.

 

Jag undrar vad våra små chattar kommer att handla om då?
Åh! Du skulle bli förbluffad av hur mycket mer vi måste dela.
Jag tror inte det … för ALLT fortsätter och fortsätter … att alltid expandera … hur mycket? Utan slut!
Som en liten leksak i din värld sa en gång ”Till oändligheten och bortom” … ”Mr Lightyear” har inte fel!
Tack mina vänner. Njöt mycket av samtalet. I KÄRLEK och Tacksamhet.


FOKUSERA PÅ GODHETEN!

Så många av oss gör vårt allra bästa!!

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling                             www.st-germain.se

Du gillar kanske också...