Federationen av Ljus, via Blossom Goodchild 29 Oktober

 

blossom-blog-new-short-1

Federationen av Ljus, via Blossom Goodchild  29 Oktober, 2015

Blossom: Hej, mina vänner. Det verkar vara ett tag sedan vi hade en god gammal ”hjärta till hjärta” … på grund av att ni erbjuder ”tal-terapi” i motsats till det skrivna ordet numera. Vilket sätt som helst passar mig … jag känner att ni KÄNNER TILL den allmänna övergripande Energin, mer än jag, och därför är medvetna om vad som är mer passande.

Ljusfederationen: Vi erbjuder ord … de talade eller det skrivna … för att uppmuntra alla de på er planet att ”finna” sig själva. Detta som ni VET är anledningen till att vi kommer.

Blossom: Ändå undrar jag hur många fler vägar finns det, att berätta för oss hur man gör det. Vi vet att vi är KÄRLEK rakt igenom. Ändå hittar vi faktiskt vår SANNING bakom alla missuppfattningar, som vi har blivit uppfödda på hela våra liv, det kan ibland kännas som att leta efter en nål i en höstack.

Ljusfederationen: Men, när den är funnen … Åh, Glädjen! ”JA” KÄNSLAN … att finna en sån glittrande nål bland alla dessa strån!

Mina Damer och Herrar av Jorden … överlämna alla tankar om att inte VETA. Ge upp all förvirring och tvivel och släpp taget … bara släpp taget om allting. För då ska ni hitta nålen!

Blossom : Men hur är det med ”Sök och ni ska finna”? Ifall jag inte letar efter nålen … hur ska jag då hitta den?

Ljusfederationen: Käraste Själar … ibland, inom er … KÄNNER ni en desperation … en önskan att FINNA ATT VEM NI ÄR … ÄNDÅ VERKAR SÅ VILSET.

Blossom : Jag måste avbryta er här. Förlåt. Men jag känner denna sprickande energi inuti, som ni säger (hoppas att regnet har lugnat ner tillräckligt, och att min röst är ok, efter att ha förlorat den fullständigt en tid. Min man gömde den … Ändå hittade jag den igen! HA HA!) Är detta riktigt … skulle ni ”föredra” att tala?

Ljusfederationen: Det är helt enkelt en fråga om ordens flöde, mer flytande när vi gör så … beroende på hur munnen fungerar … snarare än fingrarna.

Blossom : Till dess jag måste kopiera det här … Fast jag är snabbare. Ok … låt oss göra det.

https://youtu.be/5D9BYPqQ42k

Överföring.

Ljusfederationen : Och så, Käraste Vänner, vi är redo att börja vårt samtal  denna dag, i fortsättning från det skrivna ordet som vi började. Damen Blossom talade om att försöka att finna Jaget och förena det med tanken om att försöka hitta en nål i en höstack. Vilket vi finner detta ganska lustigt, och ändå förstår vi likheten.

Käraste Själar … när vi säger ”Överlämna” … När vi talar om att ”Släppa taget om sökandet efter Jaget … av jaget” … vi gör så därför att vi VET att detta är det säkraste sättet att finna det …Och damen Blossom  sa: ” Sök och ni skall finna”. Om man inte letar … hur ska man komma över jaget? … Och vi erbjuder dessa ord, som vi anser kan vara till hjälp.

Det är vår uppgift att komma igenom på detta sätt … för att hjälpa till att erbjuda er kunskap som låter er att bli, ännu en gång, Sanningen om er verklighet. Den här verkligheten, som ni KÄNNER är verklig, och är ändå inte … och hur djupt ner i källan kan ett sådant yttrande ta oss?

Ändå finns det ett samband med det som vi talar om … beträffande att hitta nålen. Genom att släppa förvirring … genom överlämnande av tankar om vad man tänker att man VET … och kanske acceptera att man faktiskt ingenting VET, om vad de trodde att de visste.

Att släppa tendenser att stanna kvar i det gamla sättet att tänka, och tömma sinnet på allt som man trodde ”ÄR” … Eftersom det är mycket troligt … att det som man trodde verkligen ”ÄR” … faktiskt ”INTE ÄR!”

Vi talar igen … och vi ler eftersom damen Blossom ler med oss … beträffande VEM NI ÄR … om att Vara KÄRLEK. Hur kan vi tala om andra saker när det inte finns något annat … att tala om?

När ni tillåter er själva att Vara ingenting annat än KÄRLEK … att KÄNNA ingenting annat än KÄRLEK … sedan ”Hej Presto!” … Inte bara nålen presenterar sig själv för er när ni inte letar efter den … Ändå har den trätts igenom det … en Gyllene tråd …  för er att ni ska börja sy ihop er väv av era liv. För att passa ihop varje liten lapp tillsammans, och när man gör så …börjar alltihop att falla på plats. Det hela börjar förefalla meningsfullt … i en värld där det inte finns mycket av det. Från ert perspektiv … kan det ibland vara väldigt lite som verkar vettigt.

För som vi många gånger sagt… Det är inte meningsfullt för er, på grund av det perspektiv som ni ser på det. Men när ni lär er att släppa taget … för att förstå att ingenting egentligen spelar någon roll i världen som ni lever i … ingenting alls … För det är faktiskt en illusion. När ni kan ta bort ert sinne från denna illusion … ni kommer då att nicka på era huvuden och hålla med oss … det spelar verkligen ingen roll … Ingen alls.

Allt som ”ÄR” … ÄR KÄRLEK …och när ni  ÄR  AV DET ensam … har släppt och befriat er själva från alla bekymmer och hänsynstaganden … då kommer ni att förstå det som vi säger. För ni ska bli visade er värld, från ”Vårt perspektiv”. Och skall därför se det från ”Vår synpunkt”.

Käraste Själar, Käraste sälar … ta en stund om ni vill nu … att Andas i Livets Andning tillsammans med oss. Att Andas in och hålla inom er, den Högsta, Renaste KÄRLEKSENERGIN. Håll den inom er Varelse och tillåt den att cirkulera inom er … Djupt inom. Så, tillsammans nu, tar vi in ett Andetag av Liv … Andningen av den Djupaste Renaste KÄRLEK, som förenar oss alla … Och vi håller den inom vår Varelse … KÄNN den cirkulera … KÄNN kraften av den KÄRLEKEN inom varje cell …och sen kan vi släppa ut den.

Och vi Andas in igen … och vi håller den där, och KÄNNER Ljus … vi KÄNNER  Kärlek … Och vi Andas ut …

Och en gång till … och vi håller in Ljuset, Kärleken och vi ler … och vi släpper ut det… och när vi Andas ut … ALLT SOM VI ÄR … förenar oss med ALLA SOM VI ÄR … för det är vår Andning … Det är vårt Liv … Det är vår Kärlek ..  Det är vårt Ljus .. det är på det sättet vi för oss tillsammans till Ett.

Förstår ni?

Om ni skulle bli mer medvetna om detta faktum … hur annorlunda skulle era liv ”tyckas” vara … på ett ögonblick. För verkligen Kära Ni … det är allt som händer … ”framträdandet” av hur ni tänker att era liv ska bli.

Men när ni accepterar … när ni VET … Att varje Andetag ni andas in förenar Var och En med ALLT SOM ÄR  och ALLT SOM ÄR … ÄR KÄRLEK … för det finns inget annat … Då … då Käraste Själar … finner ni … er själva.

Ni inte bara hittar er själva … ni hitta varandra för Var och En …Var och En av er ÄR den andra.

NI ÄR EN ENERG AV KÄRLEK …skapar en värld genom tanken … att uppleva KÄRLEK i alla dess former.

Men ju mer ni ni förstår om denna tråd som binder er samman …som nålen av liv, väver in och ut … desto närmare till KÄNSLAN av att vara Ett.

Sammankopplingen med ALLA kan aldrig lämna er. Ni kan aldrig bli bortkopplade från KÄLLAN. Ni kan inte. För NI ÄR KÄLLAN. Ändå kan ert sinnes tankar lura er att tro annorlunda.

VET ER SANNING.

VET ATT NI ÄR KÄLLAN.

NI ÄR AV DEN.

NI ÄR SOM DEN.

NI KOMMER FRÅN DEN.

KÄLLAN ÄR DEN HÖGSTA, RENASTE ENERGI AV KÄRLEK SOM EXISTERAR.

Ni är Källenergi …finn er väg tillbaka hem … genom en höstack av halm!!

Ändå, Var och En, Var och En av er …Var och En SOM Er … kan vända åter på ett ögonblick.

Det fordras inte död…som ni kallar det i er värld …att återvända hem.

Det fordras förståelse om VEM NI VERKLIGEN ÄR.

Först, försök att förstå …sen försöker ni att tro …sedan försöker ni att KÄNNA … och när man har uppnått alla dessa saker …upphör försöken, och ni VET.

Ni doftar på blommorna. Ni känner igen deras doft när ni drar er allt närmare trädgården som omger ert Hem. Ljuset blir ljusare. Värmen i ert hjärta blir djupare. Tårarna flödar från era ögon …är som kristallvatten som rinner ner i strömmen av liv …som ni seglar på.

Ni är inte längre Hemifrån än vi är. Ni har bara blivit indoktrinerade med så många osanningar, att ni har lärt er att tro att ni är miljarder och åter miljarder stjärnsystem bort.

Men våra KÄRA bröder och systrar … ta bara Ett Andetag …och genom att KÄNNA TILL SANNINGEN OM VEM NI ÄR … VAR NI ÄR  … ÄR NI HEMMA.

Låt oss avsluta denna överföring genom att gå Hem tillsammans, för ett besök … ska vi inte? Så … ta in med oss nu … ett djupt Andetag av Liv – Kärlek – Ljus … Håll det inom er … och Andas ut … Andas in igen … när ni ser grinden till trädgården öppen för er …full av blommor i varje färgskiftning. Fyll er Varelse …och Andas ut …förena er med allt som är …Och när ni Andas in igen …finns det ingenting annat än Ljus … som fyller er vision … Fyller er Varelse…

NI ÄR HEMMA.

NI ÄR HEMMA.

VÄLKOMMEN HEM.

Och när ni Andas ut … Ljuset – Kärleken som ni är … ansluter med Varje Själ …med Varje Levande Ting…när det Andas KÄRLEK – LIV – LJUS i samma puls av de Högsta Renaste Energi hjärtslag …KÄRLEK …KÄRLEK …KÄRLEK. OCH SÅ ÄR DET…I Kärlek och Tack.

Slut på sessionen.

*Jag vill bara lägga till här …att när de säger ”damen Blossom” …var god och notera, det är ingen stor bokstav D! De kallar mig helt enkelt ”damen”. De kunde säga ”kvinnan”, ”kärlet /fartyget” …”vem som helst”. De hänvisar inte till mig som ”Lady Blossom” … även om jag kanske kunde vänja mig vi det!!!

Tack så mycket.

Http://youtu.be/MYeqbshjgmA   ** Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

Webpage: Blossom Goodchild

http://englishfederationofligh.blogspot.pt/2015/10/blossom-goodchild-29th-october-2015.html

Översättning: Mie Fjällvide

Du gillar kanske också...