Den Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 15 mars, 2019

Den Galaktiska Federationen av Ljus

via Blossom Goodchild

15 mars, 2019

God morgon på er! Någon frågade ifall ni kunde prata med oss lite mer om tiden? Ni befinner er inte i den/ni är inte av den … men förstår ni den … så som vi gör?

Älskvärda hälsningar till var och en som väljer att lyfta upp sina Varelser genom att ta kontakt med sin själs Sanningar.

Vi anser att det stämmer att säga att vi inte ’begriper’ oss på tiden så som ni gör. Vi är kanske medvetna om att den ’tickar på’ men det är ett koncept som vi inte lever efter eller vistas i. Utifrån vår position ’är’ vi helt enkelt hela ’tiden’. För oss ligger rörelsen där från ett ögonblick av nuet till det nästa. Vi ställer inte klockor inför möten osv. Men det behövs verkligen inte. För vi vistas inte i ett reglerat utrymme där man … med respekt … låter en ’visare’ styra hastigheten på ens dagliga funktioner.

Det betyder inte att vi är för eller emot den. Den blev en del av ’arrangemanget’ på/för er Planet för att få fram något slag av ’reglering’ som vi säger. Det började med att solen gick upp och att den gick ner och man skulle fungera ’runtomkring’ detta. Nu fungerar ni runtomkring en cirkel med siffror. En uppdelad nedbrytning till segment omfattande era minuter, sekunder osv. Det här har å ena sidan varit otroligt gynnsamt för den mänskliga rasen, men å andra sidan har det i hög grad varit till ert förfång.

Jag tror att vi inser det. Tack så mycket. Men vad gäller konceptet gällande det förflutna, nuet, framtiden? Från vår synvinkel så är dessa tre olika segment … Dåtid, Nutid, Framtid. Men ’uppenbarligen’ sker allting samtidigt. Detta är knepigt för oss att fatta. Ni har precis sagt att ni rör er från ett ögonblick av nuet till nästa … innebär inte det också att tiden passerar?

Nej, Blossom. Det är inte detsamma. Naturligtvis ska vi göra vårt yttersta för att förklara det bästa vi kan om denna situation.

Vi ber dig att acceptera det som vi erbjuder som en möjlighet och att låta öppenhet i tanken råda hela vägen. Om du ’gräver alltför djupt’ så kommer förklaringens komplexitet bara att leda till förvirring. Så vi ber dig att ’surfa på vågen’ så att säga.

Absolut! Var lade jag min surfbräda? Jag hoppas bara att jag ska kunna hänga med!

ALLTING SOM ÄR … ÄR.

Det sker i detta tidsrum.

Ni har redan förlorat mig!

Inget som ÄR kommer från en annorlunda tidsrymd, för inom tiden finns ingen annorlunda rymd.

Ni använder ordet ’tid’?

Vi skulle säga att ’tiden’ är som ett ögonblick … en rörelse. Vi vill be dig föreställa dig en vidsträckt Glob och inom denna Glob så finns allting som är. Varenda möjlighet som NÅGONSIN kan ha blivit påtänkt. Varje fragment av en föreställning finns inom denna Glob och ändå så är denna Glob oändlig. Den är så vidsträckt att man inte kan se hela den, på grund av dess ständigt utvidgande natur. En tanke kan trigga igång en annan och åter en annan osv. Men tanken och alla andra tankar som triggas av den, finns inom denna Glob som ständigt utvidgar sig.

Där … bara i väntan på att bli ’upplockade’.

Försök föreställa dig det … komplexiteten i ett sådant fenomen. Men detta är undret … Miraklet i ’det som är’.

Hur klarar du att följa detta koncept?

Japp … fortsätt flöda …

Vidare, det lämnar rum för möjligheten att ifall ALLTING finns ’därinne i denna Glob’ … så finns även ditt förflutna, ditt nu, och din framtid där. Allt som någonsin fanns/finns/kommer att finnas ’tickar på’ stadigt inom sitt eget lilla utrymme inuti Globen.

Vid den punkten ’i tiden’ och vi använder detta ord för att förklara … så växlar ditt fokus … du Blossom och faktiskt alla som NU finns på er Planet … till denna specifika livs-’tid’ som ni tror att NI ÄR. Och det är ni! Detta är ert ’projekt’ som ni har tonat in er på, för … här talar vi med varandra inom detta NU gällande den som du KÄNNER ATT ÄR DEN DU ÄR.

Men … samtidigt är ’tiden’ … allting i detta samma NU-ögonblick … den DU som kanske säljer äpplen på ett torg för några hundra år sen … och den Du som leder processen av att mentalt styra din Ljusfarkost runtomkring i ett stjärnsystem, endast medveten om denna DU … för det är var fokuset ligger inom DENNA aspekt av dig.

Ok. Så jag vet inte ens om jag kan uttrycka min fråga! Inom ALLT som sker i det ENDA ögonblicket som är NU … (här är vi åter på väg ner i det där kaninhålet … var är mina morötter?) … Kan jag liksom ’se ner på den/undersöka den’ … denna Glob av allt som är … och ’välja’ vilken ’figur’ jag skulle vilja Vara? Jag menar hur kan man ’bli sin roll’ i ’sitt’ antagna förflutna, ’sin’ nutid och framtid?

Är du beredd på detta?

Jag ska göra mitt bästa.

Du blir inte din roll. Du bara tror att du gör det för du tror på att du själv är separat. Men om det bara existerar EN ENERGI AV KÄRLEK … som ger uttryck för sig själv i oändliga möjligheter … så ÄR NI … VAR OCH EN AV ER … VARJE ROLL.

Du är medveten om uttrycket ’Det du gör för någon annan, det gör du för dig själv.’ Förstår du? Ni ALLA är … ALLTING!

Om du väljer … så skulle du kunna ta dina Energitankar till att Vara en dinosaurie … till att Vara ett grässtrå. Allt du kan tänka på … det är du.

DU ÄR SJÄLVASTE SKAPELSEN. DU … DU … DU!

Du som anser dig vara ’Blossom Goodchild’ … är Helheten av allt som är. Du, som anser dig vara ’begränsad’ inom en mänsklig jordfarkost är ALLT SOM ÄR.

Ta detta i betraktande …

ALLT som någonsin har … pågått/som pågår/ som kommer att pågå … finns inuti denna Glob och du är allting inuti den Globen.

DU ÄR DENNA GLOB.

Bara i den här veckan gjorde jag en avläsning för någon och det ledde till det faktum att denna själ ’i synnerhet’ i hög grad skulle kunna vara lämplig för ’tidsresande’. Jag föreställer mig att vi förmår göra detta? Galen fråga verkligen, men ni vet vad jag menar. Kan ni spinna vidare på det?

Inom er mänskliga kapacitet, så tror ni att ni begränsas inom en viss ’möjlighetsbarriär’. Ni har betingats till att acceptera detta och därför har det vid ’den här tiden’ i hög grad blivit en ’Sanning’ för många.

Man känner att man inte är kapabel till många saker. ’Att resa utanför de mänskliga inskränkningarna’ till att börja med.

Med respekt så ’tänker/tror’ ni att om ni inte kan ta er någonstans och ta med er mänskliga kropp, så sker det som ni upplever inte ’på riktigt’. Vi respekterar att detta inte gäller för samtliga, men många är begränsade av denna ’tanke’.

Genom att låta er själv VETA ATT NI INTE ÄR BEGRÄNSADE TILL ER KROPP … genom att acceptera att er ’Själs-Ande’ kan färdas varthelst den önskar … så kan den göra det! För DEN FINNS ÖVERALLT OCH INOM ALLTING.

Så att hoppa tillbaka till det ’utrymme i Globen’ som är märkt med 1618, till exempel, är bara en fråga om att ’fokusera på detta specifika utrymme’ … Men uppenbarligen är lite mer involverat än detta?

Nej, egentligen inte. Ni är bara så djupt betingade att tänka att det är så.

Men säkerligen, man kan inte bara dyka in till detta utrymme och in i en slumpmässig kropp som tillhör en förbipasserande och sedan ’leva det livet’?

Varför inte?

Häftigt … Min hjärna exploderade nyss!

Om du kan acceptera detta Blossom … så är detta vad vi säger … DETTA PÅSTÅENDE ATT DU ÄR ALLTING … EN ENERGI … varför skulle det inte kunna vara så?

Det låter vettigt gällande påståendet att många själar känner att de har varit Jeanne d’Arc eller Kung Alfred eller Josef … i själva verket Jesus, Maria …. osv. osv. osv. i oändlighet …

Verkligen.

Men det skulle betyda att man skulle kunna ’hoppa till’ Jesus Energi och uppleva ’Hans livstid’ när han vistades på Jorden?

Och när ’Han’ inte befann sig på Jorden … och när HAN bara ÄR DET HÖGSTA LJUSET. Varför skulle det inte kunna vara så … under denna ’möjlighet’ som vi erbjuder er?

Jag förstår vad ni säger. Milda Makter! Jag borde ha packat ner fler morötter!

ALLT SOM HINDRAR ER FRÅN DETTA … NU … ÄR ER BETINGNING AV ATT VARA VÄRDIGA. Och vilken kraftig betingning har funnits så länge att ni I SANNING tror att ni är ’mindre än’?

OM ni alla är en del av DEN ENDA ENERGIN SOM ÄR KÄRLEK … varför skulle någon av er vara en ’mindre del’ av den?

Oceanen skulle inte vara en ocean utan varenda droppe vatten som gör den till det.

Pust! Jag känner att vi är klara för idag … och ändå är jag definitivt ivrig att fortsätta därifrån vi slutade … nästa ’gång’. Många tack, mina vänner. Er visdom är i så hög grad en del av vår tillväxt. I Tacksamhet, I Kärleksfull Service, JAG ÄR.

SÅ ÄR DET.

 

 

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Make every day a HAPPY HUMAN DAYhttp://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

 

Website: Blossom Goodchild

 

 

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...