Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 25 november

 

blossom-blog-new-short-1

Federationen av Ljus, 25 november 2015
via Blossom Goodchild

Blossom: Hej igen! Jag är ivrig att komma tillbaka och chatta med er, efter att oväntad ha varit borta fjorton dagar för att se efter mitt barnbarn! Hur mår ni?

Federationen av Ljus: Naturligtvis kan vi inte må annat än ytterst väl och vi är mer än upprymda över att stå till tjänst för dem som väljer att lyssna på det som vi finner nödvändigt att berätta i dessa mycket spännande tider.

Blossom: Vad härlig! Jag är mycket angelägen om att prata mer om ”Illusionen” … något jag försöker förstå mer av eftersom jag KÄNNER att det verkligen är NYCKELN till att öppna varje dörr. Men jag undrar om ni skulle kunna ta itu med några frågor åt läsarna? Med det i åtanke, att jag är helt obunden dessa dagar … för jag KÄNNER att ”tidsram”-problemet för oss ​​har varit … och alltid är … långt uppför Swaneefloden utan nämnda paddel! Så … Ni har sagt, att innan året är slut kommer det att bli stora förändringar som kommer att vara uppenbara för alla och även att fler Ljuspelare ska visas och en del även yttra sig i regnbågsfärger. Årets slut är mycket nära och folk ifrågasätter återigen … var är dessa saker ni har talat om?

Federationen av Ljus: Vi tackar er för att föra fram dessa frågor… för vi KÄNNER inte på något sätt att vi är ansvariga för det som ”visas” eller inte ”visas” på er himmel eller någon annanstans.

Käraste Vänner … Den enda ansvar någon Enda Själ har … vare sig de bor på Jorden eller annanstans … är att VARA DEN DE ÄR … I SANNING. Genom att VARA så … kommer ALLT som man hoppas på … förväntar … önskar … behöver … helt enkelt smälta bort. För när de ÄR i fullheten av sin Sanna Verklighet … spelar ingen av dessa saker någon roll … inte någon.

Blossom: Så med all respekt … och jag säger detta med Ljus i hjärtat (eftersom en del läsare, beroende på var de befinner sig inom sig själva, väljer att läsa mina ord från ett annat ”humör”) … OM inget av det har betydelse… Dvs Ljuspelare … Ljusskepp… Händelsen etc. … Varför nämner ni dem? Var det inte ni som bad mig att skicka ut 14 oktober 2008-budskapet som satte er på kartan från början?

Federationen av Ljus: Jo, faktiskt. Och vi ska klargöra det än en gång. 14 okt-meddelandet är lika Sant i avsikten idag som det var då. Mycket ägde rum på många olika nivåer och även om vi / ni fortfarande är ”kritiserade” för att det inte sker … görs det så av dem som inte har sina hjärtan öppna. Förkrympningen av fullheten av denna Händelse VAR tvungen att ske som vi har förklarat … men, så många upplevde så mycket genom kontakt på olika sätt.

Vår poäng här är inte att ”försvara” … för vi har inget behov av att göra det Blossom. Ändå använder vi denna dag i ert förflutna för att visa utvecklingen som har skett i hjärtat hos många genom åren. Genom detta Evenemang … har tusentals vaknat till Kärleken inombords och satt dem på vägen till FRIHET.

Vi VÄLJER att tala om KÄRLEK om och om igen för detta är VÅRT SYFTE … att hjälpa själar i Uppvaknandet från drömmen … och då er tid går vidare … utökar vi vår kunskap genom våra budskap för att fortsätta resan vi gör tillsammans.

När vi talar om ”Skepp på himlen” … när vi talar om ”Ljuspelare” och ”Underverk som ni aldrig har sett eller känt” … gör vi inte detta för att hålla er … eller ja, oss själva … roade!

VI TALAR OM DESSA SAKER FÖR ATT DE SKA SKE.

Blossom: Tydligen är er kalender och vår fortfarande på en helt annan dagordning! Därav förvirringen av folk som ger upp tron eftersom ingenting verkar komma till stånd i fullhet. Även om vi ”fortsätter att fortsätta” och ”hänga kvar i det på en tråd” för att bevittna sådana fenomen … inte nödvändigtvis för att vi BEHÖVER det … men, eftersom NI har sagt att de kommer att äga rum. Denna fråga behöver VERKLIGEN klargöras om ni vill vara så snäll?

Federationen av Ljus: Vi tycker det är intressant att värderingarna stiger när det handlar om Pelarna, Skeppen, Underverken, Händelsen … och ändå, på en mer regelbunden basis när vi om och om igen talar om KÄRLEK … är den allmänna uppfattningen att värderingen faller … om vi får uttrycka det på det sättet?

Blossom: Ni får … Ni gjorde det!

Federationen av Ljus: Sådana fenomen KOMMER att inträffa … och ändå, som vi också har uttryckt många gånger … graden av underverk kan bara uppstå då Vibrationsnivån SOM EN ökar … för att en sådan skall ske. Vi kan inte förutsäga någons val … någons beslut … som tillåter den totala Vibration att falla … förbli densamma … eller faktiskt … stiga.

För att NÅGON tankes skapelse ska manifesteras måste det finnas tillräckligt med Energi ”genom” den … för att det ska ske. Vi VET att sådana saker KOMMER att äga rum … NÄR det finns tillräckligt med Energi för att FÅ DET ATT HÄNDA.

Blossom: Men … hur då, kan ni ha ”tillkännagett” den 14 oktober-Händelsen på denna princip … som ni sade skulle äga rum och sedan avbröts?

Federationen av Ljus: Vi skulle säga utan tvekan … att när budskapet var ”ute”, var det mer än tillräckligt med Energi för att få det att hända. Men som förklarat … hade vi inte helt insett, hur långt de skulle gå som inte vill att detta ska ske. Därför tog vi beslutet att avbryta … och ändå gjorde vi det bästa vi kunde, så att många, många fartyg skulle få ses av personer … som ni är medveten om.

Blossom: Ja. Det är jag. Så i princip säger ni att ni väljer att fortsätta ge oss budskap om Kärlek och allt vad det innebär (för jag vet att det inte är er ”scen” att tala om frågor som rör konspiration och sådant) för att vi ska förstå oss själva … för att vi ska VETA att ju mer vi gör det (förstår oss själva) … desto snabbare kommer sådana fenomen att presentera sig.

Federationen av Ljus: Ungefär!

Blossom: Betyder?

Federationen av Ljus: Det är lite mer komplicerat än så.

Blossom: Vi klarar det … om ni har lust att gå in i det lite djupare?

Federationen av Ljus: SANNINGENS faktum kvarstår Blossom … att om inte invånarna på er planet ”lägger manken till” för att på allvar se in i sig själva … desto mindre sannolikt är det att dessa saker sker inom de tidsramar som vi har föreslagit.

Blossom: Bäst att inte ge tidsramar … Jag trodde ni hade förstått det och ändå, gjorde ni det!

Federationen av Ljus: Faktiskt.

Blossom: Jag hör tankeöverföringen av ”håll i era hattar” … vilket jag tror de flesta är lite ”färdiga” med för att vara ärlig!

Federationen av Ljus: Men ändå, Käraste Själar … om de ”flesta” helt enkelt skulle … blunda i detta ögonblick av NU … andas in några andetag av LIV – KÄRLEK – LJUS för att röra vid deras SANNING … blir sådana ord SANNING för Var och En. För var och en VET att när DET ÄR DAGS … kommer inte en enda hatt finnas kvar på något huvud … för sinnets öga kommer att ha öppnats upp till härligheten av det Himmelsljus som finns inom ALLA.

Blossom: Tack. Jag antar att allt är lite bakfram på ett sätt. Eftersom, säkerligen … OM pelarna Av Ljus, vare sig de är Vita eller Regnbågsfärgade … skulle visas, TOPPEN … eller några Fartyg finnas kvar på himlen (utan några försök att begrava dem i glömska) … eller någon Stor Händelse SKULLE visa sig … skulle inte det då ÄNDRA sinnet hos många … så att de KUNDE känna igen sin Sanning och KÄNNA den Kärlek som de är?

Federationen av Ljus: Den är inte designat så … för det är långt mer komplicerat än så.

Blossom: På vilket sätt?

Federationen av Ljus: På de sätt som den Större Bilden har planerat. Det är en mycket ”enkel” plan du föreslår Blossom, men konsekvenserna skulle ifrågasättas …

Får vi FÖRSÖKA lugna er … genom att förslå detta till era hjärtan?

När sådana ”komplikationer av sinnets missförstånd” uppstår och man KÄNNER sig förbryllad och förvirrad av världen där man vistas…

När man har svårt att hålla sin Vibration i det Högsta möjliga …

När man KÄNNER sig desillusionerad av andras dåliga uppträdande runt omkring sig och åtar sig känslor av stor sorg inom sig … när man ser / tror att deras värld är en sådan oreda …

Ber vi er att SLUTA!

SLUTA mata era sinnen med det som inte främjar …

SLUTA tänka att man borde KÄNNA det ena och det andra …

SLUTA att falla ner i hålet som andra har grävt och vill att ni ska fortsätta att falla i …

Och …

BÖRJA … Andas medvetet in och ut… MEDVETEN om att när ni gör det … Andas ni in och ut LIVETS ANDETAG … SOM ÄR KÄRLEK …

ANDETAGET AV ER EXISTENS … SOM ÄR KÄRLEK.

BÖRJA lägga märke till Glädjen i era liv och göra en koncentrerad insats för att lägga märke till ENDAST Glädje … och när ni känner något annat än glädje …
SLUTA …

och BÖRJA tänka än en gång PÅ Glädje och Välsignelser och Tacksamhet FÖR dessa Välsignelser.

BÖRJA besluta att NI som EN individ … som är en del av EN helhet … ÄR HÄR PÅ PLANETEN JORDEN FÖR ATT UTFÖRA JUST DENNA UPPGIFT!

Blossom: Mm! En Sådan börda, att roa sig!

Och ändå, Käraste Blossom … för många … för så väldigt många … i själva verket för de flesta … har det blivit så! Föreställ er det! Så många har glömt hur man lever i Glädje och det är dags att…

BÖRJA MINNAS.

Det är dags att …

BÖRJA VETA ATT NI ÄR GLÄDJE …

och SLUTA låtsas vara något annat än DEN NI ÄR!

När detta VETANDE når ut till VAR OCH EN …

Eftersom VAR OCH EN puttar till en annan som BÖRJAR komma ihåg …

DÅ … Kära Mest Älskade Själ …

DÅ …

Kommer ni knacka på Himlens port… och den skall öppnas för er …

Blossom: Antar att ni fortfarande menar … inom Mänskliga ramen?

Federationen av Ljus: Korrekt antagande. För Himlen ligger inombords. Den är inom Var och En … och allt ni behöver göra är att Andas in Kärleken – Ljus som ansluter er till er Gudomlighet … att hitta vägen dit. För att hitta vägen Hem.

Blossom: Tack. Ni har så rätt förstås! Vilken välsignelse att ha er som påminner oss.

Federationen av Ljus: Hur välsignade att VARA.

Vänligen se igen ”The Invocation: We are the Game Changers” när andan faller på … för att hålla Energin så HÖGT vi kan.

Tack så mycket.

Webpage: Blossom Goodchild
Translations available at
http://englishfederationofligh.blogspot.pt/2015/11/the-federation-of-light-through-blossom.html

 

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...