Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 mars 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 mars 2019

STÄLL IN ER VIBRATION ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har märkt att tiden ni spenderar att tänka överstiger den tid ni spenderar att känna och vi vill uppmuntra er att känna mer och tänka mindre. Nu var ni utbildad i mycket ung ålder för att vara bra små tänkare. Ni lärdes att era sinnen är mycket viktiga verktyg och ni fick ofta veta att era känslor var oväsentliga. När ni arbetar i näringslivet belönas era tankar. Om ni har idéer får ni befordran. Om ni har känslor kan ni bli uppsagda.

Så hur flyttar ni från ert huvud till ert hjärta? Hur gör ni era känslor viktigare för er? Så först börjar ni med att erkänna att ni vill må bättre och då känner ni igen att hur ni känner faktiskt bestämmer era tankar. Ni ser, tankar flyter runt i etrarna hela tiden, och ni ställer er till mycket bestämda tankar med den vibration ni håller. Era känslor och tankar kommer att berätta om er vibration men ni måste göra er vibration viktig för er så att ni ska vara uppmärksamma.

Medvetenhet är nyckeln till allt, för om ni inte har medvetenhet om er vibration, kan ni inte göra något åt ​​det. Ni kan inte och ni kommer inte. Nu kan er vibration höja sig själv om ni gör något ni älskar att göra, eller om ni får massage, en promenad på stranden eller tittar på er favoritkomedi på TV. Men ni kan inte alltid förlita er på yttre omständigheter för att få er till den högre vibrationsplatsen.

Och så behöver ni medvetenhet. Ni måste vara uppmärksamma på vad som händer inom er. Om allt ni gör är att ge er en påminnelse om att stanna upp en gång i timmen se att ni är vakna och stäng era ögon så att ni kan stämma av vad ni känner, det skulle vara ett underbart sätt för er att börja med. Ni kan ställa in dessa påminnelser på era telefoner, på era datorer eller ni kan lämna små post-it-anteckningar runt er för att påminna er om att stänga era ögon och stämma av med vad som händer inom er.

Och när ni tar några djupa andetag kommer ni kanske att ställa in ännu mer. Och när ni uppmärksammar hur ni känner kommer ni säkert att kunna avgöra vad ni vibrerar. Ni kan också titta på era tankar och era aktuella livsförhållanden som kan berätta för er hur ni vibrerar men ibland har ni mycket som ni plockas upp från resten av kollektivet eller från aspekter av er själva från tidigare liv. Kanske väljer ni bara något från en älskad.

Fortfarande, om det är där, och ni är medveten om det, är det i er vibration. Och det är upp till er att fokusera där så att ni kan göra något åt ​​det, så att ni kan höja er vibration och förändra hur ni känner, hur ni tänker, hur ni bor och hur ni förhåller er till andra och hela universum. Och allt som krävs för att starta processen är att stanna upp en gång i timmen och stänga era ögon. Det verkar inte som att be om för mycket av er själva.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

EXTENDED for one day – Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...