Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 16 augusti, 2020

Ljusfederationen via Blossom Goodchild

den 16 augusti 2020

Hej på er Ljusvarelser! Nu har vi samtalat i nästan 15 års tid. Det är en hel del chattande! Jag tror att ni från början har väglett oss fram till dessa tider och hjälpt oss med olika sätt att förstå hur vi ska ta oss igenom detta. För vilket vi är så väldigt tacksamma.

Välkommen Blossom! Vi har verkligen färdats längs flera vägar genom våra konversationer och framför allt såsom du sade, gällande det som har förberett er för vad som ligger framöver. Allt fler ’avslöjanden’ kommer upp till Ljuset vilka ännu ska DRABBA era konventionella myndigheter. Vi känner att det kommer att bli i stil med ett ’fullständigt övertagande’ i motsats till ett sipprande här och där för att subtilt bli infört, för alla som befinner sig djupt i sömn.

Hoppsan! Då kommer de då att få ett ENORMT uppvaknande. För fastän för alla oss som ’känner’ att vi är tämligen vakna, så blir alltmer avslöjat och ’OM’ det är sant … så är det en rätt skaplig ögonöppnare i så många riktningar.

Käraste Blossom! … det har inte kallats det STORSLAGNA/STORA UPPVAKNANDET för ingenting.

Men varför har så mycket tillåtits ligga dolt så länge?

För när vi talar om Gudomlig Tajmning och Gudomligt ingripande … så måste det vara exakt det. Förr eller senare skulle inte vara korrekt.

NU sker det Gudomliga Uppvaknandet för det ligger i en korrekt linje för att allt ska falla på plats … såsom det också gör.

Många av er känner att ni väntar på nästa ’avslöjande’, eller hur?

Ja, verkligen. För det var ni som sade att det ska komma ett Jättestort tillkännagivande, som leder oss till nästa fullständiga nedstängning. Så javisst, vi hänger oss fast med de stumpar vi har som fortfarande hänger och dinglar, i väntan på denna nyhet. Det finns så många spekulationer om vad detta kan inbegripa.

Den är på väg och i era termer av positionering så kommer den till er inom kort.

Våra termer av positionering? Inom kort? Kunde fortfarande betyda om sex månader.

Vi vill ändå inte hålla med dig. Saker och ting ligger nu så nära till att öppnas upp. När detta sker, så kommer små fragment till att börja med och sedan när man alltmer vänjer sig vid Ljuset … så kommer ens ögon att öppnas för ett mycket vidare perspektiv.

Men tillkännagivandet som är på väg kommer inte att vara ett litet fragment?

Nej, verkligen inte. Tillkännagivandet kommer att sända iväg så många in i en virvel och, som vi tidigare har sagt, så kommer det att förbrylla till och med dem som känner att de har saker och ting under kontroll.

För att förtydliga här … ni menar inte förbrylla dem som ’STÅR I KONTROLL’?

Nej, det gör vi inte. För de som genomför planerna gällande … DEN STÖRSTA FÖRÄNDRINGEN SOM NÅGONSIN HAR ÄGT RUM … KÄNNER EXAKT TILL STEGEN … Varje steg som ligger framför dem, för ett sådant otroligt bemästrande av något sådant sker inte bara över en natt.

Dessa personer som har allt på plats och förbereder vägen … vi, ni och jag, kalla dem ’de Goda’ … är de absolut säkra på/positiva till att allt kommer att fungera?

Blossom … det är redan klart!

Det är inte en fråga om att det inte skulle fungera, för allt det … har ägt rum/kommer att äga rum/äger rum … och det är så mästerligt, som vi säger … från den Högsta Intelligensen, gällande ’manövrerings’ -förmågorna, att det inte kan misslyckas.

De som befinner sig i mörkret, som har valt att leva och vandra längs den vägen … har hela tiden känt till att i Sanning så …

ÖVERVINNER KÄRLEKEN ALLT.

De visste att den här tiden skulle komma och ändå hade de emellertid gjort många förberedelser för att förhindra detta. Men INGET, Käraste Blossom, Käraste själar, INGET är mer Strålande, mer Segervisst … än KÄRLEKEN … och det är SJÄLVASTE KÄRLEKEN som vinner alltigenom och leder er Hemåt och till Livets Glädjeämnen, såsom det var planerat att vara … i dess Högsta form.

I en annan chatt nämnde ni det ’skördande’ som äger rum. Många hänvisar det till de mörka, eftersom jag tror att de använder ordet ’skörda’ gällande de många barnen som de har kidnappat och allt som följer med det. Jag kände inte att ni menade det här?

Och du har rätt. Stor förvirring kan uppstå genom att vissa själar tar vissa saker ur sitt sammanhang. Att ’skörda’ betyder att samla in säden, till exempel. Det som vi pratar om var av betydelsen att allt som ’de Goda skördar’ … ska vi säga … buntas ihop, görs redo att distribueras.

Vilket många kanske kommer att tolka som att ni talar om finansiella buntar?

Vi talar om flera buntar … alla innehåller sin individuella ’Service’ eller sitt ’Avslöjande’.

Jag hänger inte med den finansiella biten. Jag hade tydligt hoppat av nattklubbande när ’sifferkretskorten’ blev distribuerade i den mänskliga hjärnan … och lämnade mig aningslös i dessa frågor. Jag kanske har haft en bra boogie, men den aktiviteten har inte tjänat mig värst väl. Många är väldigt taggade på en förändring i de finansiella systemen. Ligger detta i framtidens kort? Kan ni säga det?

Ja, vi kan och ja, så är det. Men vi skulle vilja föreslå att i likhet med allt som vi ger er ledtrådar om, att ni ska vänta och se. För det finns mycket som har spritts gällande denna fråga. En del av det är planerat att leda er av spåret. Men vi föreslår också att ni ska ha varje gnutta tillit, om att längre fram, längs med vägen, så kommer ni att få se/uppleva en ’Rättvisa’ av ett slag som kommer att läggas tillrätta för samtliga. Ett delande där ingen är bortglömd.

När ni säger ’längs med vägen’, kan ni laborera längs vägen?

Mycket, så mycket som är redo att äga rum … att bli berättat … ligger på plats. Men det betyder inte att det kommer att ske förrän ALLT ligger på plats. Så att där … kommer inte/kan inte … finnas ett tvivel på detta ’övertagande’. Vi kan inte prioritera för er, den ’följdordning av händelser’ inom vilken de storslagna avslöjandena kommer att distribueras. Det finns så mycket vi inte kan avslöja, för om vi gjorde det, så skulle det backa planerna en rätt lång väg eller ha potentialen att göra det.

SÅ PÅ NYTT BER VI OM ERT TÅLAMOD I VETSKAPEN OM ATT ALLTING FAKTISKT FLYTER PÅ I KÄRLEKENS OCH LJUSETS STRÅLGLANS.

En annan sak som folk skulle vilja ha förtydligat, snälla. Kommer den här andra nedstängningen att bli global och med virusets täckmantel? Jag tror att det är vad ni har sagt?

Blossom, det gjorde vi. Men det kommer att bli annorlunda samordnat och fastän täckmanteln inte blir lika vidsträckt accepterad, så kommer det att involvera andra ’osanningar’ som får alla som redan befinner sig i rädsla att känna mer av detsamma. Andra som ’förstår’, kommer helt enkelt att se det så som det är … ’värdelöst’.

Men, VAR MEDVETNA OM att det kommer att tjäna ett syfte. Mycket ska avslöjas när det är på gång. För många kommer det att vara den rätta platsen att få ta emot vad som erbjuds.

Allting är så fascinerande. Om det var ett brädspel, så skulle man ta allt som vi vet i beräknande och klura ut vår bästa strategi runt brädan för att korsa mållinjen. Eller? Lade ni precis det här i min skalle?

Vi vill inte underminera din intelligens eller ta äran för den. Du gjorde det helt på egen hand, Blossom.

Då känner jag att ett ’klubbmärke’ är på plats för …

Det här är exakt vad vi ber dig att göra. Så mycket som du kan KÄNNA tyngden av den enorma storleken av detta som håller på sker precis framför näsan på er … så är den enklaste och lättaste och mest gynnsamma vägen till mållinjen … att göra exakt det. För det är ett Spel. Vi har aldrig dolt den biten …

Jag vet, till en början blev jag så sårad av detta. Jag visste att jag är mer än en schackpjäs. Men någonstans inom mig, så finns denna VETSKAP om att det allt är ett spel. En hård Sanning att svälja.

Beroende på vilken åsikt du tar. Som inom alla saker och ting.

Ja. Men spel, jag trodde de var menade att vara roliga.

Just det. Ta in Lättheten tillbaka till det.

Det är svårt att TA LÄTT på en hel del av det som avslöjas, såsom barnen i underjorden, och allt som hör till det. Knappast något att skratta åt.

Vi föreslår inte att ni ska Skratta åt detta, Långtifrån det. Men vi föreslår att ni TAR IN LÄTTHET till det här spelet, för det är er roll.

Var och en av er … NI ÄR HÄR FÖR ATT ÅTER TA IN LJUSET.

NI ÄR HÄR FÖR ATT LÅTA SKRATTET LJUDA SÅ ATT ALLA BARN KÄNNER SKRATTET GENOM ER … FÖR NI ÄR DE SOM KOM HIT FÖR ATT AVLÄGSNA MÖRKRET, STÄDA BORT DET … OCH TA TILLBAKA DENNA UNDERBARA SJÄL … KÄND SOM JORDEN … TILLBAKA TILL HENNES CENTRUM.

FÖRESTÄLL ER … VISUALISERA FESTLIGHETERNA NÄR DETTA ÄR KLART … UTFÖRT AV ER, KÄRASTE SJÄLAR … AV ER … GENOM ER … PÅ GRUND AV ER.

HÅLL FAST VID DENNA VETSKAP.

God idé! Kan vi förtydliga en sak till, en gång till? Många kallar er ’Den Galaktiska Federationen av Ljus’ men ni säger aldrig ’galaktisk’, ni säger ’Federationen av Ljus’. Ni sade en gång att den Galaktiska Federationen är en ’jättestor organisation’ … av vilken vi alla är en del … stämmer detta?

Blossom, i Sanning så bekymrar vi oss inte över etiketter eller namn som själar väljer att kalla oss. Vi är bara angelägna om att våra meddelanden tas emot och förstås och är till hjälp för mänskligheten och er Planet Jorden. Kalla oss vad ni vill. Vi håller oss inte fast vid något namn. Vi säger att vi är ’Övervakarna av Övervakarna’. Vi ber er att tänka på det och klura ut vad ert hjärta säger till er.

Ok, tack Kompisar! Vi älskar er så mycket. Jag vet att ni är medvetna om alla era följare och den Tacksamhet och Kärlek som de har för er. Ni hjälper så många genom detta ’Spel’ … inklusive mig. Hur ensamt det måste kännas att vara i en så djup koma som många befinner sig i.

I Tacksamhet. I Kärleksfull Service. JAG ÄR.

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...