Den Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 2 september

blossom-blog-new-short-1

Den Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild

2 september 2016

Blossom: God morgon. Det är roligt att kunna säga er, jag tror kanske ni redan vet, att sedan förra veckans kanalisering har det uppnåtts vapenvila i ett 52 år gammalt krig i Colombia. Så jag var riktigt imponerad av er förutsägelse, mina vänner. Bra gjort. Är vi redo för en session?

GF: Det är vi. Och tack för hyllningen som dock inte alls är nödvändig. Vi tycker bara om att hjälpa till i saker som ligger framför er, genom att göra er medvetna om ”skeenden” som kanske eller kanske inte inträffar… för sant är att de inte ligger i våra händer.

Blossom: Det förstår jag. Jag blev i alla fall imponerad. Vilken väg ska vi färdas denna dag?

GF: Låt oss tänka på saker som sannolikt är av intresse för dig. Det verkar som om det, trots en del upphetsning i leden, är många som är dämpade och lite uppgivna angående denna ”väntetid”… som man skulle kunna kalla den.

Blossom: Verkligen? Har faktiskt inte hört så mycket om det på senare tid. Jag har bara känt ökade förväntningar, även om jag är medveten om några få som verkligen kämpar och undrar om Universum lovar för mycket!

GF: Vi vet att det för vissa är både inre och yttre kaos. Vi talade förra gången om en ”omruskning” och att den milt har påbörjats. Den kan ta sig många olika uttryck … för vi talar inte bara om global skala utan också för individen. För som ni vet har många skiften inträffat.

Blossom: Skiften sker.

GF: Det är under dessa tider som det blir ”störningar” … för att få fram det som måste fram i ljuset. Detta kan komma fram på de mest bisarra sätt för att man ska ”hantera det som måste hanteras”. Rensning är nödvändigt och det som kommer fram är, tveklöst, Universums sätt att hjälpa er att få ordning på någon speciell fråga, för ert Högsta bästa. Det finns inget som presenterar sig själv för en individ som, i det långa loppet, inte är välgörande. Ni är mycket medvetna om att det är den attityd man väljer att leva sitt liv i, och de möjligheter det ger, som gör det hela till en trevlig eller icke-trevlig, upphetsande eller tråkig, ledsam eller lycklig etc, upplevelse.

Blossom: Ja, men det finns extremer i detta. Den som valt att leva i en krigszon eller i svält går knappast omkring och utstrålar lycka.

GF: Ändå … deras inre Varelse … i djupet av deras själar … har möjligheten att ”lysa” oavsett var de befinner sig. Ni kan fråga, hur kan ett oskyldigt barn som lider så av brist på uppehälle, hur kan de ”lysa”? ”Lysande” kan komma i många gestalter, kära själar. Effekten ett barn kan ha på en frivillig från ett annat land … då de hjälper det barnet … rör hjärtat så djupt att det måste vara en lysande själ som kan åstadkomma det. Förstår du?

En del kanske ifrågasätter varför någon skulle välja att komma ner och uppleva ett liv som detta … och sedan lämna det så tidigt?

De Ljusaste Högsta av själar kommer ner till er planet för att göra så, för att väcka mångas hjärtan. Med största respekt säger vi … så snart deras uppdrag är utfört så är det ok för dem att lämna er så snart som möjligt för att inte riskera för mycket skada på deras själar i en sådan situation.

Vi ber er göra ert bästa för att förbli i orientering med den ni är. Ja, prövningar kommer och går. Ni har goda dagar och inte så goda dagar. Men, när ni VET … när ni FÖRSTÅR … att faktiskt, ALLT som sker … ALLT som presenterar sig för er … är för ert Högsta Bästa … då släpper ni in FRID i er Varelse.

Ni ”glömmer” att bli ”superstressade” över något … för ni är upptagna med att fokusera på FRID i VETSKAPEN om att ”vadhelst” som händer är för ert Högsta Bästa.

När man ACCEPTERAR denna vetskap som sanning … finner man att situationen som inte var så glädjefull … upplöser sig snabbare … för man förstod lektionen … ATT VARA I FRID … ALLTID … I ALLT.

Blossom: Ändå … det är lättare sagt än gjort. Frid är det inte många som upplever på vår planet … beroende på många olika orsaker.

GF: Vi förstår att det inte alltid känns som den enklaste vägen att gå … och ändå … ÄR DET SÅ!

Att gå den FRIDSAMMA VÄGEN … i varje stund … är mycket enklare än att gå den ”stressiga” vägen … eller hur?

Blossom: Verkligen! Och jag känner mig inte som en stresskanin. När jag umgås med en sådan … tänker jag att det måste vara svårt att leva så … sedan minns jag … jag var ju sådan!! Så det är avhängigt attityden mot/inom allting.

GF: Vi vill påminna dig om din mor på hennes sista dagar när hon skulle ta avsked från er planet tillfälligt … och då hon kom tillbaka … med ögon som diamantljus … hon sa dig att hon i hela sitt liv varit bekymrad, alldeles i onödan … för det fanns inget att bekymra sig för. Är det inte så, kära Blossom?

Blossom: Ja. Och jag skulle vilja lägga till att min mamma skulle vara mycket lycklig om hon hjälper många stresskaniner som läser detta … att sluta stressa! Ingen mening med det.

GF: Det finns i SANNING ingen mening ALLS med det. Vi kan inte betona det nog.

Blossom: Trevligt! Så, tillbaka till den FRIDSAMMA VÄGEN.

GF: Vad som än händer i er värld … och det betyder ”er” värld … varje individs … låt er inre Sanning ”visa vägen”. Då ni återigen BLIR … återigen KÄNNER … SANNINGEN om vem ni är … kommer ni till ett Högre Medvetande … att i SANNING … INGET faktiskt spelar någon roll. Om ni står fast vid den KUNSKAPEN och väljer FRID istället … väljer att andas FRID, in och ut hela dagen lång … i resten av ert liv … vilken annorlunda upplevelse ni skulle få.

Ni kanske skulle prova på det, Käraste själar?

Tänk er … Gå i FRID med varje andetag! Vad … PÅ JORDEN … skulle det finnas att bekymra sig för?

Blossom: Tja, vissa skulle säga … sin hälsa, barnens hälsa, föräldrarnas hälsa, ekonomin, relationer … eller brist på … avbetalningar … familjegräl … behöver jag fortsätta?

GF: Det behövs inte … vi ligger före här. Detta, min Kära Dam, är precis vad vi menar.

Blossom: Jag vet, jag ville bara påpeka vissa saker.

GF: Ta en stund, alla Ni som läser … ta ett ögonblick i denna stund … stanna … och andas … och andas … och andas … tänk inte på något annat än ordet FRID … gör det en liten stund till … tills ni VERKLIGEN FÖRSTÅR VAD VI TALAR OM.

Nästa mening nedan finns alltid kvar för er att läsa … när ni är redo. Så fortsätt andas djupt och säg ordet FRID … med slutna ögon. Hur många av er kommer att andas tre-fyra gånger och tänka ”Ja, jag förstår? Hur många 20 gånger? Hur många skulle ära sig själva och sin tid med 40 djupa andetag innan de skulle känna behovet att fortsätta … fortsätta … fortsätta … istället för att stanna, stanna, stanna!

Med respekt sagt … mycket få skulle ära sig själva ”tillräckligt”

Man gör sin bit … här och var … men att i SANNING ära sig själv … åter säger vi … skulle göra en sådan märkbar skillnad att man aldrig skulle kunna gå tillbaka.

Blossom: Ni är förstås medvetna om att ”tid” i vår värld är vårt fängelse.

GF: Det är vi … ni byggde/bygger den.

Blossom: Tid är något vi inte nödvändigtvis har i överflöd. Eller vi har alltid för lite tid.

GF: Med tanke på att den inte alls existerar … ni har inget av den.

Tänk er … tänk er … tänk er … En ”plats” inom er VARELSE där ni släpper taget om tiden. Ni bara GÖR vad ni vill göra i den platsen av NU.

Blossom: Det skulle verkligen vara härligt. Men, här på Jorden … räkningar måste betalas. Majoriteten går i ekorrhjulet och måste arbeta … med lite lek bara. Vad skulle krävas för att förändra det?

GF: Någonting stort! Återigen … det är precis vad vi menar!

Blossom: Och det betyder?

Det betyder … du har känt Blossom, att genom denna diskussion har vi guidat dig att ”leka med oss” idag … för att komma fram till … denna plats/position som väljer att tala från.

Vi talar med dig om STOR FÖRÄNDRING. Vi talar med dig om en NY VÄRLD. Men det är med hjälp av er ”fantasi” som livet i Glädje … utan press … utan skuld … skall bli verklighet.

Människor talar ofta om att de behöver vår hjälp. Kanske kan vi idag vända på detta … och konstatera att vi behöver er!

Vi behöver få ER att visualisera och KÄNNA den värld ni vill ha. Genom detta sedan … börjar ni agera … och … så … BLIR det så.

Om man går kvar i ”gamla hjulspår” och lever och KÄNNER DET … så kommer Förändringen att ta längre tid.

VI BEHÖVER ER HJÄLP! HJÄLP OSS!

BÖRJA TÄNKA STORT, KÄRA SJÄLAR!

BÖRJA FÖRÄNDRA ERA TANKAR TILL DET NI VILL HA.

LEV DEM …

BLI DEM…

ÄLSKA DEM.

Blossom: Jag tycker detta är intressant, för idag och förra gången vi talades vid … något är annorlunda med er. Jag VET att det är ni. Jag KÄNNER helt säkert det. Men, en annan ”ansats” på saker och ting kanske.

GF: Käraste Blossom, käraste själar … VI ÄR DE VI ÄR. Men vi kan uttrycka oss på vilket som helst sätt nödvändigt för att få olika aspekter … olika synvinklar … framförda till er.

Blossom: Ja, jag förstår. Jag vet inte, jag måste skratta. Ibland undrar jag varför det inte kan komma en ”trupp” från er brigad … ner till de av oss som är redo, villiga och kapabla … och bara titta in och säga hej och ”mingla” och göra detta ”minglande” NORMALT!!

Så många av oss är redo för det. Att mingla med Högre Energier. Hjärtat värker ibland efter det fysiska mötet, istället för bara denna telepatiska metod mellan världar. Ändå är jag mycket medveten om, då människor skriver till mig, att jag är mycket välsignad som kan telepatisera med er. Många skulle väldigt gärna vilja göra det, men har inte förmågan. Så jag är alltid mycket tacksam för det. Det har varit lite lustigt att kanalisera idag … varken här eller där. Ha! Får mig att skratta … så kan det sammanfattas!

GF: Återigen, perfekt formulerat. För denna ”oro” som många känner är i mycket kännetecknande för ”varken här eller där”. Vi kan säga … detta ”mellan-varande” kan få en att känna sig ur gängorna. Även om vi ber er att se på det ett annat sätt …

Stig in på VÄGEN AV FRID och fortsätt gå. Så ”småningom” kommer ni ”dit, härifrån” … eller kanske ”hit, därifrån” … det spelar i SANNING ingen roll!

Blossom: Bara för att klargöra … Jag känner att ni säger att vi är mitt i … liksom på väg genom/upp?

GF: Riktigt. Vi kanske kan kalla det ”ingen mans land”!

Blossom, du kan känna i ditt hjärta när vi erbjuder dig denna känsla … att …

DET KOMMER EN TID NÄR FRID OCH HARMONI LYCKSALIGT SKALL BO INOM ALLA.

Era dagar skall tillbringas i den Renaste Kärlek och Glädje.

KÄNN DETTA.

VET DETTA.

FÖR SÅ ÄR DET.

VI ÄLSKAR ER.

Blossom: Älskar er också. Det blir intressant att läsa det här efteråt … eftersom jag, som vanligt, bara följt flödet. Men det verkar ha gått lite överallt och jag minns faktiskt inte hur det började!

Många, många tack, mina vänner … i kärlek och tacksamhet.

Make every day a HAPPY HUMAN DAYhttp://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: Blossom Goodchild

Översättning: Markku Pärssinen

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...