Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena Johansson, 11 september

meditationsbild1

Slöjan

Verkligheten vacklar och ljuset från universum penetrerar mörkrets bastioner. Vinden når orkanstyrka och hjälper Moder Jord att kasta av sig oket av alla de skuggor, som lamslår hennes värld.

Den förvridna illusion som mänskligheten och även hennes djurvärld lever i kan inte längre överleva i det tyranni som råder, där den starkare lever på den svagare.

Hemska skuggor avtecknar sig i det skumma ljuset, som lyser mellan höga betongväggar. Varifrån kommer all denna skräck och ångest vilket plågat mänskligheten så länge. Denna skräck har varit ett naturligt inslag i mänsklighetens historia så länge någon kan minnas. I forntida kulturer var den även ett naturligt inslag. Människor skulle lyda, om inte piskades de till döds.

Vinden fortsätter att dåna och träden vajar. Ibland hörs ett brak och ett träd faller till marken av den obönhörliga vindens framfart. Ljuset blinkar och dör. Det blir kolsvart och människorna kurar ihop sig i skräck för vad som skall komma. Underliga skuggor växer fram i det kompakta mörkret och det känns som om världen rämnar. Vad är det som händer? tänker alla. Något sådant har vi aldrig upplevt förut.

När allt ser som mörkast ut och de underliga varelserna med sina otäcka ögon närmar sig ser de strålen från skyn som öppnar upp för ljuset. Varelserna försvinner ur deras åsyn och hela scenen förändras inför deras ögon.

De är inte där de varit förut. Platsen är en helt annan. De har skapat en ny verklighet tillsammans. De är inte längre bundna av mörkret. De känner hur rädslan släpper och den undertryckta vrede de känt löses upp i det nya ljuset. De förstår, att de befriats från något som de trott vara en del av dem själva och en del av den värld de upplevt och som generationer före dem upplevt.

Slaveriet hade upphört. De var förenade i enhet utan att ha förlorat sina individuella jag. De hade blivit kraftfulla varelser och illusionens slöja hade lyfts från deras huvuden. De kunde nu se världen som den skulle vara. Den gamla världen var borta och en ny värld med människor i enhet och med gudalika förmågor hade uppstått för att med kärlek omskapa den gamla världen som försvunnit i skuggorna.

Portarna hade öppnats av den nya energin och världen var ny, en skapelse tillägnad den nya fria människan.

 

 

 

 

All lycka till dig.

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

 

nyckeln-till-lyckans-labyrint(1)den-tidlosa-tidens-tid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...