Den Galaktiska Federationen via Aurora Ray, 21 maj 2021

 

Den Galaktiska Federationen: Den Ökända Komfortzonen, 21 maj 2021

av Aurora Ray

https://tinyurl.com/mrc9zzsd

Jordens frekvens ökar stadigt och det vi bevittnar nu på planeten är en frekvensdelning. Det vill säga det finns de som har stigit upp och fortsätter att stiga med jordens nya vibrationsnivå och det finns de som fortsätter att välja densiteten i den tredimensionella verkligheten som deras föredragna bostadsort. Den ökända ”Komfortzonen”.

Det enda stället där du existerar är här och nu. Varje dimension har sin egen definition av här och nu. Detta speciella här och nu utgör verkligheten i den dimensionen.

Två olika definitioner av här och nu kan inte existera tillsammans här och nu. Den ena kommer inte att vara verklig för den andra och vanligtvis exploderar situationen.

Det är då människor inte förstår varandra, inte kommer överens och till och med slåss. De är var och en i sin egen verklighet – i sin egen dimension, bokstavligen.

Det här är vad som spelas ut på jorden just nu.

En stor del av planetens befolkning stiger upp till en högre frekvens och sedan finns det de som är livrädda för sanningen och håller fast vid sin kognitiva dissonans som om det inte finns någon morgondag.

Detta skapar den frekvensdelning som jag nämnde tidigare. Och eftersom de båda spelas ut samtidigt på samma planet, exploderar de. Oroligheter, protester och knapphet för vissa medan andra ser och följer de dagliga nyheterna med spänning, med vetskap om att allt håller på att förändras till mänsklighetens högsta och bästa.

Och naturligtvis vet vi att det också finns de som vill sabotera de människor som är i fred … minst sagt.

Det är viktigt att veta att inte alla själar har valt att stiga upp under denna livstid. De har kommit för andra upplevelser som de trodde att de skulle ha nytta av när det gäller deras själars utveckling.

Denna planet stiger oundvikligen in i den femtedimensionella verkligheten av villkorslös kärlek. Modergudinnan Gaia kommer att skaka av sig allt som inte matchar hennes frekvens – hennes kärleks verklighet.

Över en natt kommer de mystiska varelserna som för länge sedan var förbjudna från planeten att återvända till deras rätta livsmiljö. På samma sätt som Avalon försvann när den mänskliga frekvensen hade fallit så lågt att de inte kunde se det längre, kommer det att dyka upp igen och med det magi, visdom och kärlek från 5D Jorden.

Samtidigt kommer en 3D-version av Jorden att fortsätta spela upp sina draman, rädslor och kontrollsystem för de själar som behöver mer tid för sin uppstigningsprocess. Jesus sa, ”Många är utvalda men endast få är kallade.”

Om du läser det här inlägget är chansen stor att du tillhör de utvalda. Och innan du frågar vill jag betona att ingen har valt dig. DU är den som har valt att göra detta. Ni är alla suveräna invånare i detta universum.

Men från valet att delta i den största uppstigningen i vårt universum och verkligen stiga upp med Jorden till 5D, är det fortfarande långt.

Denna oöverträffade uppstigningsprocess förutsätter att du tar din fysiska kropp med dig, från 3D till 5D.

Att enbart vara positiv och upplyst räcker inte.

Detta är den tid då du måste börja älska dig själv villkorslöst.
Hur gör du detta?

 • Andas
  • Meditera
  • Skratta
  • Lyssna på högfrekventa låtar
  • Dansa, ingen behöver titta men detta är ett mycket högt vibrationsverktyg
  • Sjung, ingen behöver lyssna men detta är ett mycket högt vibrationsverktyg
  • Träna, stöd din kropp för att kunna hålla de högre frekvenserna
  • Ät mycket färsk rå mat
  • DETOXA
  • Lär dig om näring och särskilt veganism. Jag ber dig inte, inte heller rekommenderar jag att bli 100% vegan för alltid men att äta mer vegansk mat och mindre animaliska produkter eller kött är ett måste
  • Drick rent vatten (hitta en källa eller köp källvatten i glasflaskor, drick inte kranvatten)
  • Tillbringa tid i naturen med Mor Gaia, anslut till henne
  • Husdjur är små änglar som redan är i 5D
  • Jorda dig själv dagligen, gå med bara fötter, ligg med din nakna hud på sanden, i vatten, på gräs etc. eller ta ett saltbad

Och viktigast av allt:
ÄLSKA

När du har chansen att älska någon, för guds skull, lämna alla bedrägligheter, all negativitet, allt tvivel, all rädsla och bara älska.

Kärlek är essensen som underlättar uppstigning. Vi behöver alla mer av den, inte mindre.

Ju högre du stiger i frekvens desto mer önskar du att villkorslös kärlek manifesterar sig i ditt liv. Och i detta ögonblick i evolutionen attraherar vi våra primära själsfränder och tvillingflammor. När någon känns speciell i ditt hjärta är den det.

Om du inte har märkt det ännu har saker och ting förändrats på planeten Jorden. Möten organiseras gudomligt för att uppfylla deras högre syfte …

Ta tag i dem, älska dem och tänk inte så hårt.
DET ÄR DEN GUDOMLIGA PLANEN.

Jag älskar er.
Vi är ljusfamiljen.

 

A’HO

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...