Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 21 maj 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 21 maj 2021

 

Är ni Förberedda för Skiftet / Eventet?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har avslutat vår utvärdering av det mänskliga kollektiva medvetandet och dess förmåga att hantera högre frekvensenergier. Här är vad vi har upptäckt. Inte alla svarar på samma sätt på högre frekvensenergi. De som är oförberedda på det har en hel del uppstigningssymptom och kan ibland till och med uppleva ett slags mentalt sammanbrott eller till och med ett anfall. De som är vakna, men inte har förberett sig för de högre frekventa energierna, kan uppleva kroppsliga förnimmelser, några konstiga drömmar och lite fysisk uttorkning. De av er som är vakna och förväntar er högre frekvenser när de kommer in har vackra upplevelser där ni utnyttjar nya förmågor, där ni känner er själva som era högre jag under perioder, och ni har också många andra positiva resultat.

Ni kanske undrar vid denna tidpunkt hur det är möjligt att veta när de högre frekvenserna kommer så att ni kan vara beredda. Vid denna tidpunkt är det en bra idé att vara beredda hela tiden. Vänta inte bara på fullmåne eller solstånd. Se till att ni alltid är hydratiserade, alltid utvilade. Se till att ni ständigt jordar er, känner era känslor, ansluter till naturen och öppnar er för att ta emot. Upplevelsen av en ökad nedladdning av energi kan vara en av de största upplevelserna i ert liv. Det kan också vara en av de värsta. Det beror verkligen på den miljö som energierna kliver in i. Om en person har många olösta, oupplevda känslor, kan energier med högre frekvens föra dem alla till ytan. Om en person inte tar hand om sig själv fysiskt kan energierna intensifiera deras upplevelser av sjukdomen eller smärtan.

Och som vi har sagt kan ni lika gärna hålla er förberedda för att ni kommer närmare och närmare uppstigningen varje dag. Uppstigning kommer att vara den ultimata nedladdningen av energier med högre frekvens. Att förbereda er för den stora händelsen, som kommer under er livstid, är en mycket sund andlig övning. Men allt vi har gett er här som ett sätt att ta hand om er själva och förbereda energier med högre frekvens är också bara bra, sunda metoder för att leva ett lyckligt, hälsosamt och tillfredsställt liv.

Och så, på många sätt kan de som är helt omedvetna om att en förändring sker förbereda sig undermedvetet. Vissa individer vet att något händer utan att de kan sätta ord på det. Och så, ser ni, det spelar ingen roll vad ni tror. Det spelar dock roll om ni lyssnar på er inre vägledning, och er inre vägledning säger alltid till er samma saker som vi gör. Så vi rekommenderar att ni lyssnar och att ni känner för dessa energier varje dag. Det första ni kan göra när ni vaknar upp för att förbereda er är att ta temperaturen på de energier som ni kan känna …. och se vad universum har i beredskap för er. När ni är beredda på vad som helst, har ni en mycket lättare tid att vara där under denna mycket tumultartade och skiftande uppstigningstid.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...