”Problem med registrering som Medlem” av Per Staffan, 23 maj, 2021

 

Kära Ljuskrigare,

Jag har sett att ett antal av er har försökt att registrera er för medlemsskap, men sedan avbrutit processen innan den var fulländad. Då skapas en hybrid registrering utan att ni är eller blir medlemmar. Det går bra att försöka igen med samma e-postadress, efter att vi har bortfört den skapade ”hybrid registrering”.

Jag får också andra mejl som säger i princip att ”det går inte eller jag kommer ingenstans”. Jag ställer gärna upp för att lösa problemet, men kom ihåg att jag behöver då specifik information om de stegen ni har tagit och när och hur det inte gick längre. Annars blir det lite av att ringa till räddningstjänsten utan att berätta var personen som ringer befinner sig.

Hör gärna av er igen eller försök igen då jag har tagit bort ett antal så kallade hybrid registreringar. Kom ihåg också att registrering inte har gått igenom förrän betalningen på 80 kr har gått igenom, vilket ni kan se på ert PayPal konto om det gick igenom.

Ljus och Kärlek,

Per Staffan

Du gillar kanske också...