Den Galaktiska Federationen via Blossom Goodchild, 5 maj, 2016

blossom-blog-new-short-1

Den Galaktiska Federationen

via Blossom Goodchild

5 maj, 2016

Blossom: Hej igen…. Är allting redo?

Ljusfederationen: Vi är villiga och alltid Glada över att delta i en kommunikation som låter själen bli upplyft och tillfredsställd.

Blossom: Många är Glada över att få fånga Lyckans Nyckelpiga och sprida ut den så långt som möjligt. Själv ska jag faktiskt göra en video inför Lyckliga Människornas Dag (den 20 juli), vilket jag tänkte skulle passa väl in med allt som ni på sistone har talat om. Jag ber folk sända in klipp av sig själva där de är Lyckliga Människor … Vad tror ni?

Ljusfederationen: Käraste Dam … vad man än gör … på något sätt … för att bringa Glädje för sig själv och ALLA, blir alltid accepterat på vårt existensplan. För vid det här laget inser man … Tror vi … att allt som bär en avsikt av KÄRLEK och GLÄDJE i sina ådror, kommer att tjäna helheten.

Till och med en tanke på en God Avsikt, fastän den inte kan fullbordas i handling, tjänar till att hjälpa till i ALLAS upplyftande. Och att fullborda den till handling, mångfaldigar Energin och leder till en Vibrations-FÖRÄNDRING.

Låt det också bli förstått att denna Vibration förändras inom/alltigenom varje ögonblick … varje tanke. Ibland kan den kännas inom en särskild frekvens som för med sig exstatisk Lycka och andra gånger kan den föra med sig en känsla av nedstämdhet. Hursomhelst … Den Vibrationsmässiga ’dragningen’ kontrolleras av ER.

NI ANSVARAR FÖR ER VIBRATION … STÄNDIGT.

Ni kanske träder in i en situation där energin i ett rum eller hos en person inte är ’förenlig’ med den som NI ’dansar inom’. Det kan lätt bli så att man låter sig sänka sin frekvens … eller helt enkelt ’dras in’ … i den lägre ’poolen’ utan att medvetet vara uppmärksam. Innan man vet ordet av, så börjar man också tänka negativt … och sjunker ner i att tycka synd om sig själv och använda uttryck som ’Varför jag? Varför jag?’

Kära Själar, stå stadigt i er egen ENERGICIRKEL. Var vaksamma och ståndaktiga!

Tänk på att ta situationen eller själen upp till er HÖGRE FREKVENS, genom att föreställa er att ER LJUSKROPP träder fram i en sådan KÄRLEKS kraft … att man inte kan låta bli att KÄNNA dess magnetism som lyfter upp en.

I allt … ständigt … föreställ er att ert Ljus strålar ut djupt inifrån. Effekten detta har på Helheten är bortom allt som ni kan föreställa er.

Om ni önskar … ta detta ytterligare ett steg och med vem ni än är tillsammans med … föreställ att ni ser/känner deras Djupaste Klaraste Ljus som också det strålar ut mot ALLT.

Vart ni än går … se allas Ljus stråla så klart … och lysa upp allting runtomkring … så att ett Vitt/Gyllene Sken infiltrerar ALLTING … på ett medvetet plan.

Se träd, gräs, växter, insekter, djur, bord, stolar, bilar, cyklar, himlen, moln … vad som helst … se allt … som en GYLLENE VIBRERANDE LJUSENERGI … och genom att ni gör så, kan ni i grund och botten se/känna att Energin i vad det än är … visar sig med sina SANNA färger.

Träna upp era tankar att arbeta på detta sätt med ALLT. Det kommer inte att ske över en natt. Det kommer att kräva stor uthållighet att minnas att göra det … till en början.

Om ni ändå skulle välja att hålla ut; så kommer ni att finna att ni har vandrat in i Helt Ny Värld. Ni kommer att ha gått genom de slöjor som har förblindat er och ni kommer att återfinna er själva på en plats som ni bara trodde kan ’visa sig’ när ni lämnat er dödliga spiral.

Men vi säger annat till er. Vi säger att det är genom att öva på denna övning i att ’STRÅLA LJUS’, närhelst det är möjligt … som ni inombords kommer att upptäcka en Kraft som tar er Varelse till en nivå som befinner sig bortom det som ni trott var möjligt.

Allt som ni ser genom dessa ’nya ögon’ kommer att stråla tillbaka med en sådan puls, att allt som ni sedan företar er kommer att kunna genomföras utan möda.

Er värld har blivit förtryckt och förminskad till en mentalitet som inte omfattar SANNINGEN. Ni har begränsats till att tro att ni bara är ’vanliga dödliga’ … att ni måste ’lunka på’ som goda små människor … och hålla er i linje och anpassa er till ett sätt att leva som aldrig var menat att vara så ’tungt’.

Detta är varför vi alltid föreslår att ni ska SKINA UPP!

SE IGENOM den värld som presenteras för er … för den är I SANNING inte sådan som den verkar vara.

Ni har nu kommit till en plats där ni kan BRYTA ER UT … BRYTA ER IGENOM och återta er Sanna identitet.

Ni kan återkräva er Kraft och hantera SANNINGEN i er självaste själ … helt enkelt genom att gå genom er dag med ett Leende!

SÅ STRÅLANDE.

SÅ UNDERBART.

SÅ UPPLYFTANDE.

LYS UPP ER PLANET MED ERA LEENDEN.

Ni kanske Ler när ni läser detta. Ta ett ögonblick för att KÄNNA hur Bra det KÄNNS att Le … och när ni tänker på det … så kommer ni automatiskt att ta ett djupt andetag. Detta andetag är LJUS .. Det är ni som minns vilka ni är.

Därför, är det inte rätt för er att helt enkelt Leende gå omkring medan ni håller på med vad ni gör … och triggande i alla som ni möter, detta förenande av VILKA NI ALLA ÄR? … KÄRLEKEN.

Inom detta Leende … så föder ni KÄRLEK. Den berör … bokstavligen berör, en plats inom er nästa som värmer, som lindrar, som befriar en från sin tyngd.

Planeten Jordens själar … gör detta till ert uppdrag. För innan ni kom hit meddelade ni att detta skulle bli er livsuppgift medan ni befann er på er semester!

ATT LE … ATT FÅ TILL STÅND DESSA PLANETARISKA VÄRLDSFÖRÄNDRINGAR GENOM ATT LE.

Det har funnits de som har känt att det var nödvändigt att hantera världen på olika sätt … vissa gör det även nu … och i historiska händelser … de trodde det var bäst att förändra världen genom att dominera och döda tusentals.

De hade verkligen rätt … det förändrade er värld … men till en ännu mörkare plats att existera i … och Energierna av en sådan byggdes upp och byggdes upp inom/utom/runtom varje händelse … och lämnade en förmörkad ’plats’ för er att bo i … så att när Lyckan uppnåddes … var/är den inget i jämförelse med hurudan Lyckan verkligen ÄR. För den har grumlats alltigenom er tid/ert utrymme för att representera sig själv på en nivå som befinner sig långt lägre än vad DEN ÄR.

Och vad är den? Vilken är denna Lycka … denna Glädje … som vi talar om?

Den är NI … som bor inom ert hjärtutrymme. Er själ … varande på en nivå som ni förtjänar att befinna er på … I SANNINGEN.

Så många underordnar sin Sanna rätt att vara Lyckliga. De har blivit bedragna med förtryck och negativa övertygelser till en punkt där de inte längre kan minnas LJUSET från vilket de härstammade. LJUSET i vilket de befinner sig … som de verkligen, I SANNING har glömt.

NU KÄRASTE SJÄLAR … NU NU NU … ÄR DET DAGS ATT MINNAS. TIDEN ÄR INNE FÖR ATT NI SKA MINNAS DEN ÄRA I VILKEN NI FICK ER UTPOSTERING ATT KOMMA NER TILL PLANETEN JORDEN OCH LYSA SOM LJUSFYRAR.

Kan ni helt inse vad detta innebär? Ord, ord, ord … som vi ofta säger, är så väldigt otillräckliga. Ändå måste vi använda dem.

Inom dessa ord ber vi er att gå djupare och KÄNNA dessa ord. För när ni KÄNNER dessa ord … så kommer ni att minnas SANNINGEN bakom dem.

Ni har hört termen ’Jag är en stråle av Ljus’, ’Låt ert Ljus lysa’ osv. så många gånger … ’Åh ja’, säger ni. ’Jag är medveten … jag vet hur man gör det’.

Men på vilken nivå är ni medvetna? Vilken nivå är ni på när ni ’gör detta’?

MINNS DET SYFTE NI HADE NÄR NI KOM FÖR ATT GÖRA DETTA!

Det var inte bara för att vara en Lycklig liten kanin som på egen hand hoppar runt i världen … som hoppar runt omkring på fälten och äter morötter!

FÖR … SYFTET BAKOM ATT KOMMA NER FÖR ATT GÖRA DETTA VAR I VETSKAPEN OM ATT NÄR NI LADE BESLAG PÅ DESSA EGENSKAPER … SÄRSKILT UNDER DE MÖRKASTE AV TIDER … SÅ SKULLE NI KOMMA ATT FÖRÄNDRA ER VIBRATION.

Ni återförenade alla mörkare Energier som FINNS och som TIDIGARE HAR FÖRSVUNNIT och genom att ni gjorde det … angav ni tonen … genom er Glädje … genom era Leenden … som ledde till en frekvens som tar en utöver de Energier som EXISTERADE. De som så många har blivit övertygade att dominerar och alltid kommer att finnas. NI kommer att ta de Högre Energierna som kommer ner från andra riken, andra dimensioner … till ert bruk inom er själva. NI kommer att integrera den NYA FORMEN genom att Le och VARA Glädje. Det är så de kan komma in.

Dessa Nya Högre Energier kan inte tas i bruk när Energierna är låga. För de är alltför Höga för att kunna sammanblandas. De lägre Energierna ’slår ifrån’ dem för de är från ’vitt skilda världar’.

Genom att ni gör ’er grej’ … genom att Skratta, genom att sprida er livsstil av Högsta kvalitet varthelst ni går … kan därför dessa Högre energier filtreras igenom och ’mixas’. När de blandas med ERA Högre Energier … leder de en nivå av elektrisk romans alltigenom ert planetariska system och det som är av Högsta KÄRLEK.

Från Källan … den Högsta Energin som existerar … kommer nu en duett av så magnifika KÄNSLOR av ER SJÄLVA … att ni själva … uppgraderar er nivå av förståelse om VAD SOM ÄR … till den grad att det inte kommer att/kan finnas något utrymme för tvivel … inget utrymme för missmod … inget utrymme för några ’om bara/men hur vore det om’.

Ni stiger in i denna Högre plats som ni har valt … valt långt innan ni kom hit … att BLI i mänsklig form … långt innan ni manifesterades i mänsklig form … för att kunna ta Himlen och Jorden till samma väg.

NI … Alla som just nu läser dessa ord … VALDE ATT KOMMA HIT NU OCH ATT ÅSTADKOMMA DETTA.

HIMLEN PÅ JORDEN.

När ni ser er omkring kanske ni känner att vi hittar på ett stort skämt … för det förekommer en avsaknad av Kärlek inom några fickor på er Planet.

Ja, Käraste själar … det kan aldrig förekomma en avsaknad av Kärlek … för det finns inget annat än Kärlek.

Skulle vi kunna föreslå något som vid en första anblick inte låter bra? Men efter att ha funderat på styrkan i det … så kanske ni tycker att det är en ’perfekt lösning’?

Närhelst ni får höra om nyheter gällande krig, svält, hat, girighet … Närhelst ni blir matade med löpsedlar om de värsta möjliga scenarierna … i stället för att tillåta ert hjärta bli överöst med sorgsen tyngd … i stället för ilska och desperation …

GÖR DET SOM NI KOM HIT FÖR ATT GÖRA … och Le omedelbart, med det största Leende som munnen kan åstadkomma .. och med vilket ert hjärta kan explodera av Glädje.

GÖR DETTA närhelst ni hör om NÅGOT negativt.

Det kräver styrka. Det kräver mod att göra så. Men genom att göra exakt detta … genom att Le hela er väg igenom … från det djupaste av ert hjärta … kan ni då inte se vad ni gör?

Ni kommer att förändra självaste Vibrationen i ALLA som är involverade med denna specifika omständighet. Ni kommer att lyfta Energin precis där och då …

Bara föreställ er … Ju mer ni gör detta … desto mer kommer Vibrationen att lyfta och återställa situationen för alla inblandade.

INGET, Käraste Själar … INGET kan överträffa KÄRLEKEN.

KÄRLEKENS OCH GLÄDJENS KRAFT ÄR DEN STARKASTE ENERGIN SOM OMEDELBART KAN FÖRÄNDRA SAKER OCH TING.

DETTA ÄR VAD NI KOM HIT FÖR ATT UTRÄTTA OCH DETTA ÄR HUR NI KOM HIT FÖR ATT UTRÄTTA DET.

LE! LE! LE!

LE från era hjärtan och se hur det smälter undan alla hjärtan i sinnena hos dem som är förlorade och förhärdade.

När ni inser … när ni VET vad som sker GENOM ert Leende … så blir effekten ännu större. För när man KÄNNER TILL SANNINGEN och sedan börjar praktisera den … så blir den ännu mer välgörande.

Så gör detta till ert band … för det kunde ni när ni var ’borta från planeten’ … nu och alltid, att Le och sända ut en Glädje som känns ända in i hjärtat, till situationer av det mest allvarliga slag.

Det kan faktiskt verka motsägelsefullt att få höra om en utbredd tragedi … ta till exempel en jordbävning som förstört mångas liv och hem …

Kan ni föreställa er att vara tillräckligt stark att på era skärmar se en sådan ödeläggelse och VÄLJA att Le ert största Leende … UTIFRÅN DENNA SITUATION … ÄR NI EN AV DE STARKASTE AV DE STARKA som kan förmå er själv att göra det, i stället för att falla ner i depressionens och hopplöshetens djup?

Det är Ert val! Det är Ert val att hjälpa till … eller att dra ner situationens Energi ännu djupare.

Käraste Själar! Vi ber er att börja … i detta ögonblick … att återta allt som har gått förlorat … genom att Le från era hjärtan.

Låt era ögon gnistra av det Diamantljus som är er självaste essens … på denna er Gudomliga Planet … och ta den tillbaka till sin forna Glans … för att den nuvarande dagen ska kunna bli en framtid av GUDOMLIGT liv för all framtid.

Blossom: Härligt mina Vänner! Verkligen härligt! Tack så mycket.

 

 

The Galactic Federation via Blossom Goodchild, May 5th | Sananda

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...