Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild,7 november 2020

 

Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild

den 7 november 2020

 

Hej! Inser ni hur mycket ni helt enkelt är Älskade? Min inkorg och kommentarerna svämmar över med de flesta av dem som tveklöst VET att ni kommer från Sanningen. Att ni består AV DEN. Ett fåtal är ifrågasättande, från dem som inte längre har styrka och hopp kvar. Många undrar över vart Avslöjandet tog vägen. Många säger att de inte bryr sig om det blir något eller inte, de Älskar er ändå. Många säger att de helt enkelt inte skulle befinna sig på Planeten om det inte var för era meddelanden. En sådan Kärlek för er har människorna därute. Såklart är jag orolig gällande det här samtalet med er idag … I onsdags förlorade jag humöret ordentligt och blev på riktigt dåligt humör (vilket ni kanske kan ha ’känt av’ på grund av mitt okontrollerade skrikande och gormande åt er). Men för var dag har jag blivit starkare och I MITT HJÄRTA VET JAG … oberoende av vilka missförstånd och meningsskiljaktigheter som kan inträffa mellan vår dimensionella tankeväxling fram och tillbaka … ATT JAG ÄR INNE I DET OCH DET TAR LÅNG TID. Jag gissar att det är allt jag behöver säga som ’min’ introduktion under den här mycket gynnsamma veckan. Hur kommer ’er’ intro att flöda?

Vi har väntat på att du skulle ta dig den här stilla stunden med oss när du var redo. Många tack till dig och ditt mod för att du gör det.

Välkommen till Var och En, som vi förstår är ivriga att höra vad vi har att säga.

Det kan ni vara säkra på att de är!

Vi kommer inte att backa tillbaka gällande det som vi sade. Vi tar med all säkerhet inte ’upp dessa saker’ för att prata omkull er eller sprida falsk information.

Därifrån vi … ser det/känner det … så erbjuder vi det. Ifall det som vi erbjuder inte inträffar i den ’antagna’ tidsram som vi erbjuder, så svär eller förbannar och slåss och skriker och kollapsar vi inte.

Jag har fattat. Jag funderade på att be er om ursäkt för mina ’utrop’ för några dagar sen, men tog beslutet att jag hade alla anledningar till att göra så, på grund av den upplevelse som jag åter en gång fick möta.

Vi efterfrågar inte någon ursäkt, Blossom. Du gjorde det helt tydligt hur smärtsamt det var för ditt hjärta och allt vi ville göra var att trösta dig. För som vi så många gånger har sagt, så kan du inte se bilden så som vi gör.

Åh, hur annorlunda … Jag/vi alla … skulle känna oss om vi kunde det. Min man, välsigne honom, sade till mig: ’Tänk på alla människor som du har hjälpt’. Till vilket jag svarade: … Tänk på alla de människor som jag har gjort besvikna’ … och det var många, men de har fortfarande tillit, så ett fåtal valde att hoppa av båten. Vilket säger en hel del om vilka de är … och de är på det här viset, verkar det som … på grund av ER Kärlek och Ert Ljus och HOPP som ni har gett dem.

Detta gläder oss mycket, med all ödmjukhet.

Har du inte i dina e-mejl svarat ’Det är inte över förrän den feta damen sjunger’?

Ja … Proppar hon fortfarande i sig mat?

Vi är medvetna om detta uttryck, fastän vi behövde göra några efterforskningar, eftersom vi åter en gång var osäkra på ifall det var din humor, eller exakt vad det var!

Jag antar att jag bara måste fråga … det skulle vara ’svagt’ av mig att undvika det. Så, det här med avslöjandet … kommer det fortfarande att komma?

Ja … och när det gör det så trillar polletten ner.

Det kommer även min käke att göra! Så varför ge tidsramarna, för det här är alltid ’vår Akilleshäl’? Jag känner inte att jag bad er/tvingade er att göra det. Jag har funderat på så många saker. Om någon säger att något ska hända, så är den naturliga reaktionen att fråga ’när’? Ni kunde ha sagt … ’Vi är osäkra, eller vi kan inte delge dig det’.

Blossom … är valet över?

Nej. Det är en fullständig röra, men inget beslut har fattats.

Då skulle vi vilja säga att det fortfarande återstår tid ’före’ valet … och vi sade också att ’det var nödvändigt för att beslut skulle kunna fattas’.

Ok. Så, för att förtydliga … ni säger att det fortfarande är planerat och fortfarande är på väg?

Väldigt mycket så.

Det skulle kunna handla om så många saker. Landet/vår värld är så i förtvivlan … det är väldigt upprivande. Hjärtskärande, faktiskt … att människor har kommit till detta, när vi alla borde kunna komma överens. Älska och tjäna varandra för allas Högsta Goda. Ni har så rätt om att det är Upp och Ner, för det är fullständigt uppochnervänt utifrån hur alla våra hjärtan längtar efter att det ska vara.

Blossom, du säger att du kommer att få vänta länge … vi är hedrade och förväntansfulla att få VETA detta. Vi VET också att miljontals själar på er Planet vandrar bredvid dig, för de känner också detsamma. Oberoende av hur trötta … hur utarmade … DU/DE är … VAR MEDVETNA OM … i egenskap av VARELSERNA AV LJUS som de är, att de kan bli arga, ilskna och modfällda, men de kan inte ge upp och de kommer inte att ge upp.

Det som ligger framöver kommer att förefalla otroligt … och ändå så kommer det att ligga där inför er syn.

Det kommer att bli en hel del förvirring.

Öh … hur mycket mer förvirrade kan vi kaniner bli?

Olyckligtvis, en hel del mer. Men man måste förbli i sitt Hjärtutrymme.

Oberoende av vad som presenteras … fortsätt med att om och om igen säga ’JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR’.

Vi VET att detta är koden och vi VET att detta kommer att ge er styrkan och beslutsamheten att fullfölja detta.

Vi skulle på nytt vilja säga … fortsätt upprepa detta för dig själv, oberoende av vad som händer. Det kommer inte/kan inte svika dig.

Ni är ännu inte mitt i tjockaste smeten … men det dröjer inte länge.

Så enligt era beräkningar befinner vi oss ännu inte i Fas Två, som ni sade skulle komma efter att vi befinner oss i den andra nedstängningen. Det här med nedstängningen är också så förvirrande. Många, många måste uthärda den … men där jag befinner mig finns knappt en mask i sikte. Så ni säger fortfarande ’Global’ … vilket innebär överallt, eller hur?

Det gör vi. Dessa preliminära inspärrningar är ägnade att hålla fasaden uppe. Det är faktiskt mer på väg.

Frågor. Frågor. Frågor! Men Sannerligen känner jag att jag behöver ’bete mig som en man’ som man säger … eller kanske ’bete mig som en kvinna’ … och bara sluta upp med att behöva få veta. Vilket verkligen är svårt … och bara fortsätta med att hålla upp det där svärdet av Ljus mot skyn … vilket är vad vi kom hit att göra.

Men här nere … det här behovet att få veta är irriterande! Det är som att gå omkring i ingenmansland. Ett slags limbo, att varenda dag vänta på … något.

I all Sanning, skulle du inte kunna säga att er Planet är långt ifrån att sitta ner under lata, disiga sommardagar?

Såklart. Det är stort … enorma saker visar sig. Men om ni inte vistas här nere, så kan denna väntan kanske inte begripas av er?

Vad väntar du på? För det håller på äger rum, Blossom. ALLT DET HÄNDER JUST NU.

Vi har talat med dig om dessa tider … Spelet måste spelas ut och det gör det.

Jag vet. Jag vet att ni har gjort det … och här fortsätter jag fortfarande att gå till botten med saker, i stället för att acceptera och följa mitt hjärta och HA TILLIT. Nåväl, har inte DETTA varit ett STORT ORD i mitt sinne den här veckan!

Blossom och Var och En som vi på djupet ÄLSKAR och LITAR PÅ … vi ber att om ni finner det motstridigt att Ha Tillit till allt vi säger … följ då det som ERT HJÄRTA … ERA TANKAR … TALAR OM FÖR ER.

HA TILLIT TILL ER SJÄLVA och om det som vi erbjuder inte sammanfaller med era tankar … så är det ok! Som vi har sagt, så är vi inte här för att vinna poäng. Vi är här för att till er dela vår VETSKAP om denna Gudomliga Plan och ifall det inte genljuder med er, följ då den stig som gör det.

Slutledningen jag kom fram till när jag skalade av mig på djupet, var att ni utan tvivel har tjänat tusentals och tusentals med att vakna upp. Om de väljer att vända sig åt annat håll – och Herren allena vet att det finns tillräckligt många ’andra håll’ att vända sig till … så är det helt och hållet ok. Ni är alltför värdefulla för mig och för så många.

Låt oss fråga detta, om vi får?

Ni kan försöka!! Svälj!

Det som vi erbjuder …

Ja …

Tycker du att det är tillräckligt värdefullt att …

Att vadå? Ni verkar ha svårigheter med att få det igenom.

Vi har svårt att …

Varför fyller jag i? På ett konstigt vis uppfattar jag att ifall ni hade ögon, så skulle ni också göra likadant.

För vår Kärlek för dig och Var och En är … vid denna tidpunkt … överväldigande.

Eller kanske, Grabbar … känner ni VÅR KÄRLEK FÖR ER och tycker att den är överväldigande. Nåväl det finns en koppling … som visar bara hur mycket mer Kärlek det finns för det här som ni gör. Jag blir lite känslosam här! Men vänligen avsluta frågan. ’Det som vi erbjuder, tycker du att det är tillräckligt värdefullt att … Vadå?

Att fortsätta och gå vidare.

Jag har redan sagt att jag är redo för den långa väntan.

Vi behövde emellertid ställa frågan Blossom. Vi behöver få veta genom att fråga … ifall du efter allt som du har gått igenom, väljer att stanna kvar och tala med oss på det här viset?

Jag tror att jag vet vad ni försöker säga. Jag tror att jag vet varför jag blir så berörd när vi talar … för under veckan var jag Verkligen redo att avgå!

Det var du verkligen … och därför är det nödvändigt att OFFICIELLT fråga dig ifall du önskar fortsätta och att få ett OFFICIELLT svar.

Verkligen? Nåja, jag accepterar ödmjukt att fortsätta detta möte med ära och Sanning, men jag är osäker på varför det måste vara så ’officiellt’?

För fastän det för dig ibland kan kännas att du ’bara gör vad du gör’, så går det långt djupare än så, Blossom Goodchild.

När ni säger mitt namn på det där sättet, så stöter det på något sätt rätt igenom mig.

Så, för vårt protokoll och det som ligger i den Gudomliga Planen … så är vi officiellt tillbaka i tjänst?

Det är vi. Var är mitt kontrakt och kan vi diskutera en lön! Grabbar … med tanke på den förskräckelse som jag har känt de senaste dagarna … så har allt det här gått väldigt smidigt och för att vara ärlig, utan några stora avslöjanden. Allt är väldigt mycket ’som normalt’. Jag förväntade mig att det skulle bli mycket annorlunda och troligtvis så gjorde många andra detsamma.

Vi vet att du gjorde det … och beroende av era ’emotioner’ så gjorde vi det också.

När du började kliva tillbaka ombord, så drog våra själar en lättnadens suck. Du övervakades omsorgsfullt och varsamt och för ett tag där … så skedde saker inte till din fördel.

Det kan ni skriva upp! Det är en sällsynt händelse i min livstid att ’tappa humöret’ så som jag gjorde … och all förvirring och ilska som riktades rätt upp dit till skyarna … till er!

Vi var väldigt mycket medvetna om det. Ja, när du tog dig samman … när ditt Ljus fladdrade fram och tillbaka, så ’surrade’ vi av nyheterna om att du var ’på väg upp’ … och stor glädje … så mycket glädje utbyttes, i VETSKAPEN om att vi inte hade förlorat dig. För det skulle aldrig gå an.

WOW … jag känner mig en aning generad gällande alla aspekter i det där sista stycket! Vi har alla blivit påpucklade och fått blåmärken under dessa exceptionellt svåra tider. Men … styrkan … VÅR INRE STYRKA fortsätter att kämpa tillbaka när vi tror att vi inte klarar av mer. Verkligen grabbar … de av oss som finns här nere ÄR DE STARKASTE AV DE STARKA.

Och du inser nu varför ni behöver vara det.

Och att vi måste stärka upp vår Sanning … så mycket kommer att avslöjas.

Sänd ut vår Kärlek, inte bara till alla i de Högre positionerna, för att styra fartyget säkert mot land, men sänd DEN KÄRLEK, DET LJUS OCH DEN SANNING SOM NI ÄR … TILL ALLTET … TILL ALLT SOM ÄR.

Er Planet … i sin framställning av ’att vara liten’ … har samtliga ögon på sig.

Denna transformation har hunnit långt på väg … Det finns ingen återvändo.

Vem skulle vilja det?

Vi avslutar igen med … GODSPEED/LYCKA TILL!

Nåväl, jag drar en mäktig suck av lättnad om att detta idag har åstadkommits. Min Kärlek för er förblir som alltid … djupt inom mitt hjärta. Fastän ni mitt i veckan har ifrågasatt detta! Okej. Hejdå för nu. I Tacksamhet. I Kärleksfull Service. JAG ÄR.

 

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

 

Du gillar kanske också...