Den Galaktiska Ljusfederationen via Sheldan Nidle, 23 maj, 2017

13 Etznab, 1 Pax, 13 Caban

 

Dratzo! Distributionsspelet går nu in i sin nästa fas. De som sköter detta närmar sig ett mer selektivt system för att lättare och med mer säkerhet kunna förflytta fonder. Det uppskattas att på detta sätt så kan alla större mottagare bli ”hydrerade” snabbare. Som vi tidigare har sagt så behöver denna komplexa process fullbordas snabbare och på ett mer fullständigt sätt.

När hela den nya verkligheten går framåt så krävs ett snabbt införande av NESARA Republiken. Det förefaller som att förseningar bör vara ett bekymmer för alla. Vi behöver denna republik helt enkelt därför att den kan åstadkomma en snabbare isolering av de mörka och deras vansinniga USA Bolag. Införandet av de nya valutorna och andra relaterade aktiviteter kan då gå framåt såsom ursprungligen var planerat. I själva verket så kan hela uppsättningen av faser och stadier ta på sig en mycket välbehövlig grad av snabbare regularitet.

Varför fortsätter förseningarna med att sätta stopp för lidandet som har skapats av denna avskyvärda regering? Denna olagliga regering, USA Bolaget, har tillåtits existera trots dess förmodade undergång under de senaste 18 månaderna. Dessutom, varför finns det nuvarande globala banksystemet fortfarande på plats och varför har Federal Reserve Bank tillåtits att agera som den gjort trots varningarna som skall ha getts av World Court in den Haag. Dessa är absolut några av våra många bryderier.

För närvarande så observerar vi hur förändringarna skapade av de Kinesiska Äldre och deras allierade läggs på plats. Trots dessa verkligheter så uppför sig världen som om inget av betydelse har skett. Vi har fått höra att detta kommer snart att dramatiskt förändras. Vi önskar att ett antal ting förändras omedelbart så att Ljusets väg kan fortsätta såsom utlovat, och den nya NESARA Republiken kan utropas. Så låt oss i glädje legalt utropa den nya Amerikanska NESARA Republiken.

Namaste! Vi är era uppstigna Mästare! Vi välsignar er och tackar er för era storslagna visioner. Tillsammans stöder vi sätten på vilka GCR görs redo att distribueras brett till er alla. Mycket händer runt omkring på denna glob vid sin egen korrekta gudomliga tidpunkt. Processen för att distribuera den stora mängden av valutor arbetar sig sakta framåt. För närvarande så har denna process bara just påbörjats. Många enastående händelser är extremt närstående att inträffa, och ni står mycket nära då ni kan se ting som i sanning kommer att förbluffa er!

Himlen ser till att dess gudomliga tidsschema åtlydes. Denna nuvarande värld står därför helt nära en stor transformation. Dessa förändringar, som nämnts tidigare, kommer att införa välståndet, friheten och suveräniteten som ni sedan länge har utlovats. Tidvis har det varit nödvändigt att gå mer sakta framåt än som ursprungligen var tänkt. Himlen är i vilket fall som helst stadig i sin beslutsamhet. En del får betalt, medan andra står mycket när till sin egen framgång. Vi ber er att vänta på den stora äran som förbereds för er!

Således är vi i glädje över Skaparens underbara gåvor. Det har krävts mycket för att säkerställa transformationen av denna värld. Den mörka kabalen har helt fullt accepterat sin slutliga öde. Dessa sista ögonblick förefaller oändligt långa, men förbli, såsom Himlen, i full tillförsikt om era skatter, och i detta heliga tillstånd gör er själva redo för vad som händer härnäst. Vi Mästare förväntar oss hur även nu många under kommer att svepa bort den mörka kabalen och återställa Ljuset till dess lysande position det hade då våra förfäder först anlände till detta högst värdefulla klot. Halleluja! Halleluja!

Idag har vi återigen gett er en kort rapport om vad som pågår i er värld. Positiva krafter går framåt för att säkerställa vår ömsesidiga framgång. Såldes ber vi er att gå bortom era korta ögonblick av desperation och förbereda er för er oundvikliga glans och prakt. Vet Mina Kära, att det outtömliga Förrådet och det eviga Välståndet från Himmeln är Ert! Så är det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriska för Var Ett och Var i Glädje!)

 

Översättning: Per Staffan, www.st-germain.se

 

www.paoweb.com

 

Du gillar kanske också...