Den Galaktiska Ljusfederationen via Sheldan Nidle, 13 februari 2018

Den Galaktiska Ljusfederationen via Sheldan Nidle, 13 februari 2018

by Per Staffan · 13 februari 2018

Den Galaktiska Ljusfederationen via Sheldan Nidle, 13 februari 2018

Selamat Balik. Vi återkommer för att rapportera om vad som fortsätter att utvecklas bakom kulisserna. Den mörka kabalen förlorar överlag sin makt över mänskligheten. Ett nytt och strålande Ljus bildas, vilket möjliggör att många nya händelser manifesteras. De tillfälliga strategierna som vi har tillämpat är utformade för att systematiskt besegra den mörka kabalen. Som ett resultat kommer valutarevalveringen, vilken kommer närmare sin frisläppning varje dag, i sin tur att resultera i en global valutaåterställning. Våra Jordiska Allierade och deras vänner förbereder sig metodiskt för att säkert omvandla denna värld som ni känner den.

Vi står idag på själva randen till Seger. Tålamod och list (inre visdom) leder oss mot att manifestera det galaktiska samhälle som vi alla länge har arbetat för. Det är redo att bli en verkligt underbar verklighet baserad på principen om Enhetsmedvetande. Mörkrets totala arrogans visar sig vara deras undergång. De trodde att vi spelade schack; i själva verket spelar vi kinaschack, som använder flera spelare och strategier. Ni är segrare. Känn detta i ert hjärta av hjärtan. I slutändan har kabalen ingen chans att överleva. Vi håller på att observera deras nederlag.

Vi önskar beröra ett par aktuella uppstigningssymtom som många av er upplever. De involverar halschakrat och ert nyaktiverade ”drömkälla” chakra, beläget i området av occipitalloben (vid basen och baksidan av huvudet). Först, halschakrat. Vissa av er upplever pågående torrhosta attacker. Dessa härrör inte från era lungor, utan från en irritation i strupe och struphuvud. Detta chakra hjälper till att samla pranaenergi som uppfriskar och renar kroppen. Det fungerar också som kommunikatör för ert medvetande, och aktiverar din kraft att tala din Sanning med självförtroende och ovillkorlig kärlek. Halschakrat koordinerar också energier i din kropp med huvudets reglerande medvetenhetsenergier? en symbiotisk dans.

Nya vibrationer är på uppgång, vilket påverkar huvudchakrana, speciellt din ”drömbrunn”. Med denna aktivering upplever många livfulla drömmar, huvudvärk och/eller sömnlöshet. Några, särskilt de med psykiska förmågor, får vanligtvis huvudvärk från informationens ”flaskhals” som skapar obehag i denna region. Det är viktigt att känna igen dessa symtom och omge detta centrum med stort andligt skydd. När ni assimilerar dessa uppgraderingar är det bäst att vara snälla mot er själva och era familjer, drick rent vatten, vila och var i naturen. Vi uppmuntrar människor att dela sina erfarenheter med varandra, eftersom det är nödvändigt att komma ihop i grupper. Huvudchakrat hjälper nya energier att strömma in i ert medvetande. Världen förändras snabbt nu. Vänligen be om vår hjälp. Vi är med er.

Namaste! Vi är era Uppstigna Mästare! Tiden har kommit att tacka Himlen för vad som håller på att uppenbaras. Den gamla korrupta politiska processen är dömd att försvinna, för att bli välsignat ersatt av en ny, som kallas NESARA och GESARA. Ni skall sola er i det gudomliga ljuset av frihet och ha förmågan att fullborda er glädje. Denna inre passion driver er och är Himlens mest storsinta gåva. Det är ett tecken på hur mycket Himlen älskar er och djupt önskar er yttersta personliga framgång! Det kommer att bli belöningen för allt ni gör, tacka Himlen för dess fantastiska arbete med att uppfylla era drömmar!

Er ökade nyfikenhet är ett under för oss och förändrar era föråldrade uppfattningar om detta rike. Som en följd av de nya energier som ni har förvärvat, verkar världen inte balanserad och rättvis, och omotiverad – för krig rör er inte längre. De som länge härskat i denna värld uppfattar er inte längre som fogliga marionetter, utan som människor som måste räknas med. Det här är ännu en serie tecken som förklarar att det som brukade vara normalt inte längre gäller. Nu har ni också en mer insiktsfull förståelse av nådens vägar.

Ha tålamod. Vet inom er att en betydande helig plan är på gång som är avsedd att sopa bort alla som kraftigt motsätter sig vad den representerar. Vad som utvecklas är reformeringen av denna nya och välmående verklighet. Varje dag har många heliga dekret uttalats och gjorts kända. En obefläckad ny värld skall manifesteras, och alla befintliga hinder skall omvandlas. Njut av vad som händer och låt den här nådiga nya verkligheten komma fram. Låt oss utföra denna uppgift i namnet på allt som är heligt och djupsinnigt. Halleluja!

Idag rapporterade vi än en gång om vad som utvecklas runt om i världen. Händelser som länge har utlovats av Ljuset skall slutligen börja manifesteras omkring er. Se dem bara som en första bekräftelse på ett häpnadsväckande, fritt och välmående nytt rike. Vet, kära Ni, att Himmelens oräkneliga utbud och oändliga välstånd verkligen är ert! Må det bli så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian för att Var En! Och Var i Glädje!)

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...