Den galaktiska ljusfederationen och Plejadernas ljusstyrka via Inger, 8 oktober, 2019

 

2019-10-08

Den galaktiska ljusfederationen och Plejadernas ljusstyrka

Det är med stor glädje vi ser att mänskligheten har vaknat ytterligare i medvetenhet och därmed stigit i frekvens med Moder Jord.

Vi galaktiker som befinner oss strax utanför atmosfären arbetar fortlöpande med att bistå mänskligheten och Moder Jord med ljus och med ljusarbetarnas hjälp har det gått fortare än vi hade trott och beräknat. Människorna måste själva arbeta för att stiga i medvetenhet men vi hjälper gärna till med detta.

Ljusarbetarna hjälper även oss galaktiker med arbetet till mänskligheten och även Moder Jord. Galaktikerna som nu har blivit väldigt många fler i atmosfären i form av ljusskepp har kommit för att hjälpa de jordbundna ljusarbetare som endast har kommit till Jorden som markbesättning. Vi har hört deras rop på hjälp och därför har alla dessa ljusskepp kommit till undsättning så att markbesättningen kan åka hem igen.

Markbesättningen av ljusarbetare har endast kommit till Jorden för att underlätta arbetet för galaktikerna för deras hjälp med ljus till mänskligheten och Moder Jord.

Det fortsätter att komma kärleksenergier till Jorden och som hela tiden ökar i styrka. Vi ser att mänskligheten mer och mer kan acklimatisera sig till de starka energierna. De kan orsaka en del obehag men var säker på att det kommer att gå över i en inte alltför avlägsen framtid.

Galaktikerna arbetar även med att skydda Moder Jord från att alltför låga energier tar sig igenom atmosfären. Nu ska endast de höga energierna med ljus invadera Jorden och dessa energier hjälper även ljusarbetarna till att sprida på Jorden.

Utvecklingen har gått väldigt snabbt och vi ser med glädje hur mänskligheten även på de mest utsatta områdena på Jorden börjar ifrågasätta den behandling de har fått genomlida under väldigt många årtionden.

Vi önskar att människorna börjar visualisera hur en fantastisk värld skulle se ut för mänskligheten. De önskemål och positiva tankar för allas välbefinnande har väldigt stor kraft. Inte bara på Jorden utan de påverkar hela Universum.

Vi är glada att genom denna kanal kunna ge människorna information om deras uppstigning till högre medvetenhet och frekvens.

Lev i kärlek till varandra och älska er själva. Kärleken är sanningen. Allt annat är en illusion.

 

Stort tack … I kärlek jag tjänar … JAG ÄR

 

 

Du gillar kanske också...