Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 oktober 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 

10 oktober 2019

Per Staffan 10 oktober 2019

Arkturierna (kanaliserade meddelanden)

ÅTERVÄNDANDET HEM TILL KÄLLAN ∞ DET ARKTURISKA RÅDET AV 9D, KANALISERAT AV DANIEL SCRANTON

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi uppskattar i vilken utsträckning ni alla är villiga att utgå från medveten om att ni är Energivarelser från Källan. Vi har bevittnat att ni känner en sådan förtvivlan på grund av känslan av separation och ensamhet, och vi vet att, trots detta, så har mänskligheten tagit sig längre än någon annan mänsklig form av varelse i galaxen. Vi vill väldigt gärna att ni tar till er de ni verkligen är, och vi kan säga att ni är aspekter av Källan tills dess allt är på plats, men det hjälper er inte mycket. Det hjälper er inte att bara tänka på det, eller skriva det på en kaffemugg, för att påminna er själva om det. Ni behöver mer än så. Ni behöver känna att ni har kommit hem.

Det är den känslan ni söker efter. Ni förstår, att ta sig bort från Källan är som att lämna boet. Ni vet inte hur långt bort ni kommer, vilka faror ni kommer att möta och ibland känner ni att ni inte kommer att kunna hitta tillbaka. När ni individualiserade er medvetenhet från Källan, så hade ni en liknande upplevelse, och några av er har känt att ni har vandrat runt på galaxen sedan ni fysiskt inkarnerades. Andra tror att hemmet finns i ett stjärnsystem på en annan planet, och känner att de först kommer att få hemkänslan, när de återvänder till stjärnsystemet av sitt ursprung.

Men vi förstår vad ni verkligen vill och behöver. Ni vill känna att ni aldrig lämnat boet med  Källans Energi, och sanningen är att ni aldrig gjorde det. Allt är Källan, så ni kan aldrig riktigt lämna den, men ni har intalat er själva att ni är små, obetydliga, egoistiska varelser, som lever en kort tid, och det har varit mycket svårt för er att återfå känslan av hemmet. Ni finns där för att uppleva det. Det är oundvikligt, och det är er födslorätt att få känna det invärtes, och låta det sjunka in. Så hur gör ni det? Hur kommer ni dit, och bort från hålet av förtvivlan?

Detta kommer att bli lättare sagt än gjort, och vi erkänner det innan vi ens sagt det. Känslan av hemma, känslan av Källan och känslan av att ni alltid är anslutna, är något ni får när ni släpper allt annat som strider mot allt ni försöker uppleva. Ni måste släppa logiken. Ni måste släppa alla teorier som säger att ni alla finns där av en tillfällighet. Ni måste återvända till ert center, er inre värld, för det är verkligen där ni kommer att känna och uppleva det. Och sedan kan ni dela det med alla på planeten Jorden, för när ni upplever det, så kommer ni att förstå, att det är det som saknas i andra människors liv också.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt kontakten med er.”

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...