Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 11 juli, 2020

Den Galaktiska Ljusfederationen

via Blossom Goodchild

den 11 juli, 2020

Hej där! Det är jag, fortfarande mitt ibland allt det tättpackade på Planeten Jorden. Det verkar som om Mantrat ’JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR’ fortfarande används vida omkring och det hjälper till. Det verkar emellertid som om många VERKLIGEN kämpar. Rätt många vill ta bussen hem. Jag mår faktiskt bättre än vad jag har gjort, tack vare så mycket Kärlek, stöttning och uppmuntran från så många. Jag är verkligen välsignad.

Välkomna till er alla. Ni … Var och en av er … som samtyckte till att just nu vara på er underbara Planet.

Ni är långt större i er Varelse än vad ni möjligtvis själva kan föreställa er.

Nu talar vi om följande för er …. I och med att dagarna framskrider i tafattheten i er värld och bland era människor … så märker ni att ni allt mer och mer uppmärksammar detta UNDERBARA VARANDE SOM NI ÄR.

För fastän NI KÄNNER att Ljuset dimmas och er styrka viker undan … SÅ KÄNNER vi annorlunda.

För vi KÄNNER TILL Planen. Vi behöver inte komma ihåg den, för vi KÄNNER TILL den och den vecklar ut sig exakt så som den ska. Exakt som planerat.

Vi accepterar att Energierna som absorberas av Var och En är besvärliga för själen. Detta är varför NI … VAR OCH EN … BLEV UTVALDA.

FÖR NI ÄR DE STARKASTE AV DE STARKA …

VI BER ER KLIVA IN I ER STORHET … NU.

STIG IN I ELDSJÄLEN AV ERA UNDERBARA EGENSKAPER … NU.

NI ÄR DESSA EGENSKAPERS HEMVIST.

NI ÄR VAR DE BOR.

De finns inte utanför er i väntan på att bli hittade. De LEVER och ANDAS inom er … för de är LIVET.

Dessa tider där ni befinner er … dem kände ni till. Ni visste att de skulle slå omkull hela er Varelse.

Men ni VET … ni KAN … och NI KOMMER ATT ta er upp igen, för inombords VET ni … ni KÄNNER det inombords … ni känner uppgiften som ni kom hit för att utföra.

NI VISSTE ATT DET INTE SKULLE BLI EN DANS PÅ ROSOR.

Men ni ställdes inför en utmaning. ÅH, Käraste Själar, om ni bara kunde komma ihåg er entusiasm för att få komma ner till er Planet och sätta igång och genomföra det.

OM NI BARA KUNDE MINNAS DEN ABSOLUTA ÄRAN NI KÄNDE FÖR ATT NI BLEV UTVALDA.

I VETSKAPEN OM ATT NI HADE VAD SOM KRÄVS.

I VETSKAPEN OM ATT NI VAR EN SOM VÄLSIGNADES MED GÅVAN ATT FÅ VISTAS PÅ PLANETEN NÄR ALLA DESSA BESVÄRLIGHETER SPELAR UPP SIN ROLL.

DU … JA, DU … VAR OCH EN … DU KÄNDE DIG BERUSAD AV GLÄDJE FÖR ATT FÅ VARA EN AV DE STARKASTE AV DE STARKA. DU KUNDE INTE TRO PÅ DIN TUR ATT FÅ VARA EN AV DE UTVALDA.

NU … VAD DU MÅSTE GÖRA … ÄR ATT ERINRA DIG OM DENNA VETSKAP.

Återkalla beslutsamheten och drivet i minnet, entusiasmen som fyllde upp din självaste Varelse med viljan att komma ner dit och ta itu med det. Det kunde inte komma tillräckligt snart, för …

DU VISSTE OCKSÅ …

Att genom att VARA KÄRLEKEN … VARA LJUSET … VARA SANNINGEN … VARA ’JAG ÄR’ – NÄRVARON på Moder Gaia, så skulle du få delta, såsom en av de priviligierade i markbesättningen, DU hade Äran och KRAFTEN att åter LYFTA upp Henne till sin Högre position.

Det kollektiva mänskliga medvetandes tyngd så som det spelade ut sig, spel efter spel, för att bara se hur långt det kunde gå i både Ljus och mörker, tog den älskade Planeten till ett djup av girighet och desperation.

NU, NU, NU är tiden inne då hon … med er hjälp … KOMMER ATT lyftas tillbaka till Glansen av sig själv. Tillbaka till sin rättmätiga position … och NI, Käraste Ni, får följa med på åkturen!

Om vi kunde finna ord för att ge uttryck för den Vibration som ni ska få vistas i. Om vi kunde leverera känslor ur en kran, för att hjälpa er att förstå den glädje som väntar er … så skulle vi göra det. Dessa känslor … denna Glädje … ligger emellertid INOM ER.

Vi kan inte GE DET TILL ER. Men ni kan väcka upp VETSKAPEN … KÄNSLAN … GLÄDJEN … i er nya boning … NI … ALLTING ÄR UPP TILL ER.

Vi önskar inte att någon själ ska vara miserabel, men vi kan bara erbjuda det som vi känner att vi framtvingas till att erbjuda. Det finns så mycket som står på spel och vi måste följa protokollet för att SÄKERSTÄLLA att allting sker så smidigt som möjligt.

DET ÄR UPP TILL ER … VAR OCH EN … ATT HITTA ER PLATS I DEN HÄR NYA VÄRLDEN.

Vi accepterar att det har funnits gånger, och att det på nytt kommer att ske, när någon ’som vistas i en mänsklig kropp’ märker att hela viljan har gått förlorad och situationer förefaller vara hopplösa.

Men, KÄRASTE SJÄLAR AV ETT SÅDANT LJUS … vi ber er en gång till att …

STIGA IN I ER KRAFT.

  1. NU. NU. NU.

Det finns ingen bättre tid att göra det … annat än i varje ögonblick av NUET.

När allting verkar som om mörkret överskuggar Ljuset … Visualisera att ni själva med stor glöd drar från gardinerna och se/känn att solskenet strömmar in i era Varelser.

Detta Solsken … detta LJUS … finns därute … och väntar på att du ska kalla på det in till din Varelse.

Detta Solsken finns tillgängligt för dig dygnet runt.

Detta solsken sänds direkt till dig från en oräknelig skara Ljus-Varelser, Ljus-Vibrationer, Ljus-Energier … ALLT SOM ÄR LJUS … manar dig framåt … för att hjälpa dig att minnas den pakt som du ingick …

FÖR ATT FÅ VARA HÄR UNDER DE ALLRA VÄRSTA AV TIDER …

FÖR ATT FÅ VARA HÄR OCH SIMMA BLAND ALLA LÖGNER …

FÖR ATT FÅ VARA HÄR NÄR MÄNNISKORNA PÅ PLANETEN VERKADE HA BLIVIT GALNA …

Så att …

NI … KOMMER ATT FÖRÄNDRA DE VÄRSTA AV TIDER TILL DE BÄSTA AV TIDER.

NI … KOMMER ATT RÄDDA DEM SOM DRUNKNAR I LÖGNERNA OCH VISAR DEM SANNINGENS VÄGAR.

NI … KOMMER ATT ÅTERSTÄLLA FÖRSTÅNDET PÅ ER PLANET.

NI … KOMMER ATT GÖRA DETTA OCH SÅ MYCKET MER.

MEN NI MÅSTE VETA … NI MÅSTE VETA … DET ÄR ABSOLUT NÖDVÄNDIGT ATT NI VET … ATT DET LIGGER I ER MAKT … INOM ER VARELSE ATT GÖRA DETTA.

Om du bara tror på detta till hälften … om du försöker få dig själv att tro på det … så kommer du inte att lyckas.

DU MÅSTE VETA DET … SÅSOM DIN SANNING.

NI MÅSTE VETA DET I VARENDA FIBER AV ER VARELSE … OCH JU MER NI KOMMER TILL INSIKTEN OM HUR DET KÄNNS OCH VAD DET BETYDER … DESTO MER KOMMER NI ATT SE DET SJÄLVA … DEN FÖRÄNDRING SOM NI KAN GÖRA OCH SOM NI GÖR.

Wow! Se hur ni kommer igång! Jag vågade inte, eller jag ville inte avbryta (för en gångs skull). Tack så väldigt mycket. Jag kunde känna ENERGIN av uppmuntran som jag bad er om innan vi satte igång. Det är väntandet som drar ner oss.

Men du väntade och väntade innan allt detta började … och nu kan du äntligen se att FÖRÄNDRINGEN sker.

Jag gissar att vi alla i början blev en aning alltför förväntansfulla. Många av oss kände oskyldigt att allt skulle vara klappat och klart innan Påsk … som längesen är förbi.

Det krävs tålamod av den Högsta sorten. För som ni vet … så kan vi inte få saker och ting att gå framåt genom tiden … för vi har den inte. Därför kan vi inte leva enligt den. Vi genomför saker i turordning.

Jag är förvirrad … Med respekt … Varför kunde ni då … i den senaste chatten, säga att tillkännagivandet och den andra nedstängningen skulle äga rum innan årets slut?

För att vi kan följa en skala … på grund av en önskan att ha ett sätt att uttrycka det.

Så kan den skalan inte tala om för oss hur länge hela denna transformation kommer att ta?

Nej, för det skulle involvera tiden.

Jag tänker inte trycka på den frågan. Jag har varit nere i tillräckligt många ’tidsmässiga’ kaninhål så att det räcker hela mitt liv ut.

Vi vill föreslå detta för att hjälpa dig igenom de kommande frågorna …

TA KONTROLL ÖVER ERA SINNEN, TANKAR, GÄRNINGAR OCH AGERANDEN.

Närhelst ni känner att ni håller på glider ner längs rutschkanan till hopplöshet … Visualisera att ni fattar tag i sidorna … och stannar upp … vänder om och klättrar upp tillbaka … ställ er uppe på toppen … vänd er om för att möta solljuset … slå ut armarna helt och deklarera …

JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR.

Känn Kärlekens strålar fylla upp ert hjärta och er Energi … Absorbera Ljuset … Fyll hjärtat med det så som ni fyller upp er bensintank … Vänta tills den är full innan ni går vidare … Andas. Andas. Andas in DET GUDOMLIGAS ENERGI … SEDAN …

BE …

BE OM STYRKA.

BE OM VÄGLEDNING.

BE OM SANNINGEN.

BE OM VETSKAPEN.

BE OM SKRATT.

BE OM GLÄDJE.

BE OM FÖRÄNDRING.

BE OM ATT DENNA TRANSFORMATION SKA GÅ FRAMÅT OCH VIDARE TILL DET HÖGRE LJUSET SÅ SNABBT OCH SMIDIGT SOM MÖJLIGT.

VISA SEDAN TACKSAMHET I VETSKAPEN …

OM ATT GENOM ATT BE OM DET …

GENOM VETSKAPEN OM ATT BE OM DET …

SÅ FÅR NI TA EMOT …

ALLTING.

Jösses! Vilken härlig förändring på grund av mitt gnäll! Tack så mycket. I Tacksamhet. I Kärleksfull service. JAG ÄR … JAG ÄR … JAG ÄR … JAG ÄR!

 

https://sananda.website/the-federation-of-light-via-blossom-goodchild-july-11-2020/

 
Översättning: Aslög

 

 

You may also like...