Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 juli 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 juli 2020

 

5 steg för att Blomstra i de Nuvarande Energierna

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi håller ett firande här i den nionde dimensionen, för vi är så nöjda med hur mänskligheten har utvecklats och utvidgat ert medvetande. Vi märker varje liten förbättring i er totala vibration och i vibrationerna för varje individ där på Jorden. Vi fortsätter att märka hur väl ni utvecklas där trots de mycket utmanande förhållanden ni lever i. Detta är en tid att leta efter de framsteg ni gör som individer, snarare än att leta utanför er själva för bevis på mänsklighetens utveckling av medvetande.

De som inte hanterar tillströmningen av energier väl kommer alltid att få mest uppmärksamhet, eftersom de kommer att agera utåt. De kommer att få rubrikerna eftersom det är de som känner så mycket disharmoni inuti sig själva att de måste göra något eller säga något för att släppa trycket som de känner. De av er som har tränat på att vara jordade, närvarande, öppna och mottagliga å andra sidan, blomstrar just nu på grund av hur mycket mer energi som kommer in för att stödja mänskligheten. Nu är det inte vår avsikt att trigga någon, och ingen av de andra varelserna som hjälper mänskligheten sätter medvetet människor i paniktillstånd.

Alla ges en möjlighet att stiga upp och möta utmaningen med högre frekvensenergier när de landar där i er atmosfär. Nu kanske ni undrar vad ni kan göra för att bli en ännu bättre kanal för dessa energier, och vi vill att ni ska veta att det finns några steg ni kan vidta för att försäkra att ni håller er uppe. Ett av dessa steg är förmodligen mycket uppenbart för många av er. Ni måste vara hydratiserade. Drick mycket vatten. Ett annat steg kan vara lite motsatt. Ni måste sakta ner för att hålla jämna steg med energierna. Ni måste vila, koppla av, meditera, leka och bara ta det lugnt för att hålla jämna steg.

Och ett annat steg som alltid kommer att tjäna er är att vara mycket noga med vad ni stoppar i era kroppar, inte bara vad ni äter, utan också vad ni tittar och lyssnar på, vad ni läser. Om vibrationen inte är hög, lägg det åt sidan. Nu finns det också steget att vara mer närvarande, vara medveten om vad ni gör och vem ni är med och ge den personen er fulla uppmärksamhet. Slutligen, ta steget att grunda er själva i er fysiska kropp och till Moder Jord, oavsett vad som händer energimässigt. Det kommer alltid att vara något som tjänar er.

Nu vet många av er redan dessa steg och tar dem, men påminnelser är viktiga, eftersom det alltid kommer att vara frestelsen att gå en väg som inte tjänar er och som för er till en plats där ni är den som agerar ut. Vi är här för att påminna er, och vi är här för att stödja er och vägleda er, och vi kommer alltid att vara tillgängliga för er. Kalla på oss när energierna känns för intensiva. Vi älskar att höra från var och en av er.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...