Ashtar från GFL via Elena Velazquez 12 juli 2020

Ashtar från GFL via Elena Velazquez 12 juli 2020

 

Hälsningar.

Jag är Ashtar. Befälhavare i den Galaktiska Federationsflottan

Jag är glad över att vara här och leverera detta meddelande till er idag. Ni märker att mycket händer i er värld och att världen ni lever i har förändrats och fortsätter att förändras. En dag känner ni att era liv nu är så drastiskt annorlunda än tidigare, att det inte ens känns på samma sätt eller ser normalt ut längre. Ni vet varför, sedan mars har ni fastnat i era hem, hela världen blev mörkare och ni drabbades mycket av det. Era liv och era familjer separerades av masker och sociala avstånd, ni kan inte ens krama varandra längre på grund av de begränsningar era regeringar sätter på er. Regeringsledarna har sina egna dagordningar och de är inte i ert bästa intresse. Allt de gör är att skapa fler problem och hinder för er att övervinna med deras nya regler. De vill att ni ska stanna på er plats och kontrolleras av dem, och detta är inget nytt för er. Ni har sett det under de senaste tre månaderna nu.

Ni är nu i den andra fasen av Coronavirus, jag nämnde tidigare att Vi, Galaktikerna har eliminerat över hundra virus i mitt tidigare meddelande och det gjorde vi. Detta här är bara rester från huvudviruset och de är inte så farliga, vad än media påstår till allmänheten, ert immunsystem kan hantera detta och det kan möta detta nya hot. De enda som hade problem med Coronavirus är de som redan hade många hälsoproblem innan det släpptes på mänskligheten av de Mörka Krafterna, så vänligen lita på oss och lita på dig själv. Få inte panik och köp inte vad era regeringar försöker sälja till er med deras skrämseltaktik.

Vi arbetar mycket hårt bakom kulisserna varje dag och vi tar emot och lägger till fler uppgifter i våra uppdrag här på jorden. På grund av allt kaos som pågår just nu på Moder Gaia ökar vår arbetsbelastning för varje dag. Galaktiska Federationen förhindrar dagligen katastrofala händelser som skulle få slut på livet här på denna planet. Vi är engagerade i vårt uppdrag här och vill se till att mänskligheten förblir säker och sund, och att ingenting skulle hindra dem från att nå sitt mål av Uppstigning.

Vi har grupper här på Jorden som gör arbete för oss, vi kallar dem Ljusarbetare eller Ljuskrigare. Nå, några av dem kom ut ur skuggan, och arbetar flitigt med oss och Förste Skaparen. Även Förste Skaparen själv är nu på Jorden, han kommer igenom denna kanal dagligen, dygnet runt och han kommunicerar med mänskligheten och sprider ljus och kärlek över hela planeten. Han arbetar nära nu med en av våra grupper med Moder Gaia. Gruppens namn är Galaktiska Federationens Brödraskap. De är en del av den Galaktiska Federationen, den enda skillnaden är att de är här med er på Jorden och inte i våra skepp. De består av Änglar, de har varit här länge, i tusentals år fram till nu, de blev äntligen återförenade och bildade denna grupp och har redan börjat arbeta tillsammans för att hjälpa till att få Ljuset till denna planet och att avsluta alla uppgifter som måste göras före Uppstigning.

Snälla, respektera denna grupp och hjälp dem, de lanserade precis sin webbplats och Facebook-sida, eftersom de vill samla in pengar genom att erbjuda tjänster för att hjälpa mänskligheten. De gör inte detta av själviska skäl, de vill hjälpa de som är i nöd. Gå med i deras grupp, de är de som du kan räkna med och be om råd och känslomässigt stöd under denna övergång.

Jag skulle vilja be er att vara starka och inte låta era media eller era politiker förvirra er och leda er i fel riktning. Som ni märkte skiftar och separerar tidslinjerna. Vad betyder skifta? Det betyder att 3D-verkligheten skiljer sig från 5D och dessa separationer kommer att fortsätta. De som mediterar dagligen och gör sitt andliga arbete, de rör sig närmare och närmare den femte dimensionen, till utgången av Uppstigningen. Den andra delen av befolkningen som fortfarande sover och inte är redo att göra sitt andliga arbete, rör sig mot 3D-linjen. De har fortfarande en chans att komma ikapp och flytta till 5D-linjen. Ni kan hjälpa dem genom att leda dem till Ljuset, Vi, Galaktikerna, våra Högre Rådgivare och Uppstigna Mästare, vi är alla enade som Ett Medvetande i denna process. Vi är här för att föra Moder Jord till den femte dimensionen, och så var snälla och gå tillsammans som Ett Medvetande för förbättring av mänskligheten.

Glöm de små och obetydliga frågorna i denna värld, vi förstår att denna 3D-verklighet är en verklighet med hög täthet och någon dag känner ni er förlorade på grund av alla hinder ni får varje dag och det är svårt för er att vara positiva och optimistiska över livet här på denna planet för tillfället. Speciellt de senaste tre månaderna, efter vad ni har gått igenom. Många av er upplever svårigheter, några av er har förlorat sina företag eller jobb, vänligen lita på oss att allt går i rätt riktning, även om det ser ut som att hela världen faller isär. Trots vad det ser ut som går allt som planerat av Förste Skaparen. Bilden just nu ser mörk och dyster ut, så ni ändrar den genom att sträcka er ut mot Ljuset genom att meditera dagligen, göra saker som lyfter upp er ande och håller er igång, och genom att undvika saker som drar er ännu mer ned i denna 3D verklighet med hög densitet. Ni kommer att komma igenom dessa utmanande tider, Vi, Galaktikerna tror på er.

Ni har ett uttryck här på Jorden, saker blir värre innan de blir bättre och det är sant. För att göra de ändringar ni väntar på i denna verklighet måste hela systemet först krascha helt och hållet, med början först med det finansiella systemet och sedan behöver allt annat krascha, och först då kan ni flytta till er nya 5D-verklighet, som bara kommer att ha harmoni, fred, lugn, välstånd och lycka. Detta system designades aldrig för mänsklighetens bästa, det skapades bara för att förslava och eliminera människor från denna planet.

Du kan göra ditt liv bättre just nu genom att vara i nuet, genom att lyfta dig själv och andra omkring dig, vara positiv, vara modig och aldrig ge upp. Se på oss, vi har varit här i många år, i tusentals år här runt Moder Jord och vi är kvar i våra skepp, gör vår rutin och väntar på att ni ska vakna, för vi älskar er och vi är er Galaktiska familj. Tänk på det, vi har varit väldigt tålmodiga och respektfulla för er Uppstigningsprocess, så var snälla och ha respekt för er själva. Någon gång hör vi er säga, åh, jag kan inte längre klara den här verkligheten, jag är så trött på 3D, ja vi är alla trötta på den, men vi kan inte ge upp nu, när vi har gjort så mycket arbete redan. Vårt mål är att avsluta denna Uppstigning och flytta till ett nytt projekt, vi väntar ivrigt på att det ska göras. Ni är medvetna om det, det är ibland svårt att stanna i nuet och ha tålamod, det förstår jag. Jag är befälhavare, jag har många skepp under mitt kommando och jag vet att de och ni väntar på att denna process ska bli klar.

Min besättning är fast besluten att fortsätta arbeta noggrant med att göra sitt arbete och skydda er mot oväntade händelser som kan bli en fara på Jorden och orsaka katastrofer här. Ni inser förmodligen inte ens hur många katastrofala händelser vi har förhindrat, någon gång har vi dem dagligen eller till och med par gånger om dagen. Vi har stoppat många kärnkraftskatastrofer. De negativa krafterna använder sin teknik från sina världar för att skapa problem här hela tiden. Vår omsorg är för ert välbefinnande och för att inte låta några katastrofala händelser inträffa på Terra Christa, vilket kan påverka många andra galaxer.

Jag är glad över att jag kan kommunicera med er och uttrycka min tacksamhet till Ljusarbetarna och Ljuskrigarna som gör sitt arbete här och försöker hjälpa oss att komma snabbare till slutet av denna process. Som jag nämnde tidigare, så händer en hel del saker bakom kulisserna på Jorden som massarresteringar, barn som räddas, förebyggande av att ledare dödas som arbetar nära med oss och skyddar er miljö. Snälla, stanna i höga energier och kom ihåg att vara vänliga och hjärtliga mot varandra. Era regeringar kommer inte att rädda er eller hjälpa er, eftersom de bara bryr sig om att uppfylla sina negativa dagordningar.

Regeringarna kommer att ersättas i framtiden av andliga människor som förblir neutrala och endast fokuserar på att hjälpa andra. De kommer att vara mycket mindre än de är nu och de kommer att drivas av små grupper som liknar det vi har i våra samhällen, som det Höga Rådet. De kommer hålla en översikt för att upprätthålla balans i samhället eller i världen. Inom en nära framtid kommer ni att börja få information om era guider och mentorer. De kommer att komma igenom i era drömmar, kanalisering eller så kommer ett direkt meddelande till dig från dem. Deras uppgift är att vägleda dig genom denna Uppstigningsprocess. Din kropp är fortfarande i färd med att flytta till en ny verklighet och kräver många justeringar, för du kan inte bära denna kropp som den är nu till den femte dimensionen. Dina 12 strängar DNA måste aktiveras och andra justeringar måste göras, annars kommer din kropp inte att överleva ljuset, den kommer att brännas.

En sak till, jag vill nämna, att ni kommer att fortsätta att ta emot energier som kommer varje dag till Moder Christa, som hjälper er med Uppstigning. Snälla, var inte rädda för solen. Solen är bra för er, när ni är ute i solen får ni livsenergi som hjälper er att läka och återställa balansen i kroppen. Jag talar inte om att lägga dig nära vattnet och steka dig själv, nej, jag pratar om att ta en promenad eller sitta på bänken och känna solens värme. Solen ger liv till Jorden och till andra planeter, om det inte finns någon sol kan det inte finnas något liv i Universum.

Jag är Ashtar och jag är tacksam för att få vara här så att jag kan ge er en liten uppdatering om de saker som händer runt om i världen. Jag måste låta er veta att om några månader kommer ni att se mycket tumult som pågår i världen och i era regeringar, så var beredda och få inte panik, var bara positiva och starka.

Jag var glad att vara här och ge er min rapport. Jag är Ashtar, Befälhavare i den Galaktiska Federationen. Tack

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...