Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild 2 september, 2017

Galaktiska Ljusfederationen

via Blossom Goodchild

2 september, 2017

 

Här är vi återigen … för att kommunicera … Välkomna till Planeten Jorden och ALLA som seglar med Henne!

Vi är naturligtvis Glada över att återigen få ha en korrespondens med dig. Vi vet att du har förberett en fråga.

Javisst, jag är dock inte säker på ifall den kan besvaras med ord. En herre skrev till mig och frågade ifall ni kunde berätta mer för oss om Energi.

Ett flertal kanaliserade väsen talar ofta om ”energier” som blir filtrerade in i vår stratosfär eller in i våra kroppar, psyken, vår ande osv. Men vad dessa ’energier’ egentligen är, är något vagt. Ifall de är elektromagnetisk energi, vilka är deras egentliga frekvenser, vilka är deras källor, färdas de med ljusets hastighet osv, osv, osv. Eller ger de bara ett metaforiskt uttryck och förekommer det inga fysiska energier överhuvudtaget?

Detta är verkligen en ’praktisk förfrågan’. Låt oss ’börja’ förklara.

Till att börja med talar vi om ’Källans Energi’ … vilket är VAD NI ÄR … VAR NI HÄRSTAMMAR IFRÅN.

Det är verkligen ’baserat’ på frekvens och inom denna frekvens förekommer en resonans som Vibrerar elektromagnetiskt, precis som föreslaget.

Vi vill här konstatera att inom en ’numerisk’ frekvens … för att ge er en uppfattning, finns det tusentals och åter tusentals frekvenser som vibrerar på denna nivå … på en skala av noll till tusentals och åter tusentals! … … … Det är en VIDSTRÄCKT MATERIA!

Är det precis där? Nej … ”en” vidsträckt materia.

Vilket tar oss till … ’Materia’. Som ni vet … ALLT SOM ÄR … ÄR Energi. Det finns inget annat … Och som ni också vet … oberoende av Vibrationsmässig frekvens … så kan ’Energi’ transformeras till ’materia’.

Men hur? Det är långt utöver mitt område. Som många vet så är jag en skådespelerska … INTE en vetenskapskvinna/matematiker! Jag svimmar ifall någon yttrar ordet ’procent’!

Det är ett hopkok av en tanke som blandar sig med en identitet. En identitet som låter tanken FÖRVERKLIGAS.

Kära nån! Vi har nyss börjat och jag önskar att vi inte hade gjort det! Ni förstår, när jag tänker på Energi, så tänker jag på något som är virvlande, dimmigt. Eller något som är gnistrande, festligt, tindrande. Eller gränslös entusiasm som uppstår i tanken och som slår igenom fysiskt och får mig att studsa!

Det är verkligen alla dessa saker och ändå förstår vi att du inte ber om något material på förskolenivå?

Jag skulle kunna ta det! Men … fortsätt.

ENERGI ÄR!

DEN KOM INGENSTANSIFRÅN OCH FINNS ÖVERALLT.

DEN FINNS I ALLT … ALLTING ÄR AV DEN.

Men vad är den?

Energi! Du, i din värld har ord för att benämna allt som finns. Därför måste vi benämna denna substans … ’Energi’.

Vänta … är det då en faktisk substans?

Nej.

Men ni kallade den precis en substans.

För vi måste använda oss av ord. Du ber oss beskriva något som helt enkelt ÄR! Det finns inga ord för det.

Ok. Låt oss ta det från en annan vinkel då, om vi får? När ni säger, tillexempel, att de energier som för tillfället strömmar in på vår Planet är Högre och starkare än vad de någonsin har varit … vad exakt betyder det?

Vi vet att du skulle svara såsom vi gör.

Vad? Med det menas exakt att … ’De ÄR starkare och Högre än vad de någonsin har varit’.

Precis. Ändå vill vi inte nedlåta oss. Låt oss föreslå att använda ordet ’Kraft’.

ENERGI ÄR EN KRAFT. Ni har en Kraft som kan vara stark eller svag. Ni har Kraft som kan vara snabb eller långsam. Ja … vi är nöjda med ordet ’Kraft’ … framför att vilja ha något annat ord som skulle räcka till.

Denna KRAFT FINNS överallt … I ALLT.

Vem avgör när och hur mycket ’Kraft’ som ska strömma igenom till vår Planet?

Det sker genom ett förvalt värde.

Nåja, det är fullständigt obegripligt för mig … ens när jag googlar det, för att få en fullständig betydelse!

Ett förvalt alternativ som har gjorts av ett datorprogram eller en annan mekanism när inga andra alternativ finns specificerade av användaren eller programmeraren.’

Det är det närmaste vi kan hjälpa till med. För … det var arrangerat/programmerat i förväg (?) att när alla på Planeten och faktiskt, självaste Planeten, återigen uppnådde en viss kalibrering … så skulle Högre STARKARE ’Kraft’ kunna filtrera igenom.

Jag ler åt er jämförelse som ni nyss presenterade.

Av en tvättmaskin … som är programmerad att fullborda en cykel och inom denna cykel finns olika funktioner som följer varandra från en till den nästa. Dvs tvättmedlet, het sköljning … när den är klar så kommer kanske en centrifugering, osv. Funktionerna sker automatiskt när cykeln når en viss bana.

Är ni säkra på det?

Förstår du?

Jag tror det!

Vad vi uttrycker är att detta är en likadan väg för en automatisk programmering när ’cykeln’ på Jorden har nått en viss ’temperatur’ … kan vi säga så?

Så dessa Energier/Krafter – är de i själva verket påtagliga?

De kan FÖRNIMMAS.

Så, är de fysiska?

Nej. De är inter-dimensionella, därför är de icke-fysiska. Hur kan vi för övrigt stå till tjänst?

Genom att byta ämne?!

På er Planet har ni ett ’Kraftverk’. Det leder Energi och ’sänder den vidare’. Kanske tänk på den GUDOMLIGA KÄLLAN …

Som ett kraftverk? Som sänder ut smog i atmosfären … Jag tror att ’Källan’ skulle bli road!

Vi tror att ’Källan’ inte bryr sig om förklaringar som försöker hjälpa en att förstå vem och vad man är!

Jag skämtar såklart … fortsätt.

Så detta kraftverk är … låt oss säga … den huvudsakliga platsen … det Ultimata ’Kraft-Verket’ … och låt oss säga, för att tjäna denna förklaring, det finns inget mer kraftfullt. Denna Energi blir sedan ’utsänd’ till många, många platser och när den filtreras ut/genom allt, förlorar den en del av sin ursprungliga ’Kraft’. Detta är oundvikligt.

Ändå betyder det inte att det inte är möjligt för Kraft-Vågor att passera neråt … för att göra en förstärkning. För att ’stärka upp allt’.

White Cloud talar ofta om att skruva upp er dimmer-knapp. Det är vad dessa Vågor av Energi/Kraft gör. De ’stärker upp er!’ Men det kan också ha en effekt i början av att ’Tumla om en lite grann’. Ibland, när man skruvar upp volymen på en mycket effektiv högtalare … så förvränger och dövar den, tills den slutligen är finjusterad.

Detta är vad som sker på er Planet och inom er. Dessa Högre Energier/Krafter blir oundvikligen finjusterade när de når ’Er Frekvens’.

De Högre Frekvenser som ni har utvecklat och landat i, är redo att ’åtföljas av/med’ Energier/Krafter utifrån, som är av Högre frekvens än DÄR ni har landat … och de behöver komma i balans för att ’Höja upp er ännu Högre’.

Det är en del av cykeln … en del av planen.

Har denna Energi intelligens? Naturligtvis har den det! Vilken dum fråga!

Inte alls så dum. Den har en magnetisk intelligens, om vi kan säga så.

Vilket innebär?

Vilket innebär att dess ’Kraft’ dras till det som den kallas till.

Ärligt talat, jag vet inte ens vad ’elektromagnetisk’ betyder, vilket nämndes i den ursprungliga frågan. Så med all respekt, så är vi liksom blåsta!

Fortsätt koncentrera dig så mycket du gör Blossom. Vi gör framsteg.

Menar ni inte att mitt huvud inte fattar! Åter till magnetismen!

Den magnetiska altituden dechiffrerar hur Energin ’spelar’ … hur den formas. Den … attraherar/drar samman … en form. Helt enkelt genom sin frekvens GÄLLANDE någon ’given materia’ … FÖR någon ’given materia’.

Mmm! Hur färdas den … färdas den alls?

Inte i sig. För, som vi säger … Den bara ’ÄR’ … ’ÖVERALLT’.

Därför, till exempel, de Högre Energierna/Krafterna som vi talar om och som strömmar in i er atmosfär … har inte ’färdats’ långtifrån! De har ständigt funnits ’där’ … SÅ SOM DE ÄR. Ändå har de … ska vi säga … ’blivit fyllda’ … ’förstärkta’ till att tjäna ett Högre syfte … av sig självt!

Vem fyller dem? Vem förstärker dem? Och hur?

Är du redo för detta?

Antagligen inte!

Vem förstärker det? Vem fyller det?

ENERGIN SJÄLV … Med order av SIG SJÄLV.

Order?

Ja. Men vi menar inte att de har ’Fått en order’. Vi menar, så som att lägga en beställning.

Jag är förvirrad. Överraskning, överraskning! Jag måste återgå till att den har intelligens.

Vi förstår varför. I och med det, så undrar du hur Den Gudomliga Intelligensen kan bestå av den ultimata ENERGI-KRAFTEN … därför: hur kan den ’enbart’ vara av en magnetisk intelligens och vi svarar … för att den filtreras från Källan. Den måste ’bli utspädd’ så att säga.

Varför?

För den Gudomliga Energin, i och med och utifrån sin ultimata nivå, om den vore ofiltrerad, så skulle den fragmentera ALLTING till minimala komponenter på grund av sin frekvens.

KRAFTEN/ENERGIN … I/FRÅN … DEN GUDOMLIGA KÄLLAN, ÄR DEN HÖGSTA, RENASTE, MEST OFÖRVANSKADE, UTOMORDENTLIGA, MAGNITUDIELLA, STÄNDIGT NÄRVARANDE KÄRLEK SOM NÅGONSIN HAR FUNNITS … NÅGONSIN FINNS … OCH NÅGONSIN KOMMER ATT FINNAS.

Vi tänkte att vi skulle lämna dig med denna mängd att ’fundera över’ … att absorbera och se hur det sjunker in.

Vi känner också att vi borde lämna dig med en ’input’ … en VÅG AV KRAFTEN … och vi ber att var och en av er, som har tagit del i detta åtagande för att förstå något som antagligen är obegripligt … att … ta så många djupa andetag som ni önskar och FÖRNIM VÅR ENERGI … VÅR KRAFT … när vi sänder den ut till er … och den når ER SJÄL … ER ENERGI … ER KRAFT … som är densamma som vår. Men på detta stadium av ’Spelet’ vibrerar den på en annorlunda frekvens … och så är det.

Så är det verkligen. Pust! Jag är fortfarande här. Jag har inte exploderat! Tack så mycket mina vänner … för att ni Är en del av storslagenheten i ALLT!

I Kärleks-Ljus och med den bästa förståelse som vi kan samla ihop!

 

 

 

Make every day a HAPPY HUMAN DAY!

 

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

 

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: Blossom Goodchild

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...