Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild,  15 december 2019

Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 

15 december 2019

 

Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 15 december 2019

http://blossomgoodchild.com/15th-december/

Nämen Hej! Detta kommer förmodligen att bli vårt sista meddelande för i år. (Jag planerar att göra en White Cloud-video nästa vecka). Så för det första, från mig själv och från alla de ni har lyckats upphöja själarna hos, tar vi tillfället i akt och TACKAR ER för all er Kärlek, ert stöd, er visdom och vänskap.

Vi har alla kommit så långt, och även om vi ibland känner att ingenting har förändrats och vill kasta in handduken … så på något sätt fortsätter vi ändå, och er uppmuntran hjälper oss att göra det. TACK FRÅN DJUPET AV VÅRA HJÄRTAN.

Älskade Blossom, och ALLA ni som har lärt känna oss som vänner, på grund av att vi har dig. Vi blir rörda över dina öppningsord, och tar med Förtjusning till oss dem.

Men i SANNING så är det ni, var och en av er, som förtjänar lovorden. För vi skulle inte kunna känna oss mer hedrade, än av att få dela vår kunskap med er, att hjälpa er och påminna er om allt ni redan vet!

Jag kan känna att mitt hjärta bokstavligen sväller av kärlek, och jag är till bredden fylld av känslor.

Vi undrar om våra ord kan finna vägen till ert innersta i dag? För det är vår avsikt att ni ska KÄNNA denna KÄRLEK som vi duschar er med. Om bara, om bara, om bara ni kunde se hela denna charad (med respekt), ur det Högsta perspektivet.

Om ni VERKLIGEN kunde förstå, att var och en av er har åstadkommit en sådan enorm förändring, inte bara inom Er, för om ni gjorde det, så skulle ni förstå att hur mycket ni också har ÄNDRAT SJÄLVA PLANETENS VIBRATION, så pass att den nu ”nästan” är redo att flytta till sin Högre position.

NI, ÄLSKADE SJÄLAR, som har valt att bo på Jorden just nu, har ”kämpat” i de svåraste omständigheter, men kan FORTFARANDE skina ERT LJUS KLARARE ÄN NÅGONSIN TIDIGARE. På grund av det faktum att ni har upptäckt mer och mer av er själva, och börjat inse vilka ni är… LJUS.

Ja, ni är förklädda i er Jordiska täckmantel. Fast, det var det ni valde, och Kunskapen om att ert Ljus kunde fungera tillsammans med/ i detta Himmelska fordon, gjorde att ni kände er ännu mer upphetsade över uppdraget ni valde att utföra … innan ni anlände.

ÄLSKADE SJÄLAR AV LJUS/KÄRLEK.

KÄNN OSS.

UPPLEV OSS.

När ni andas in och ut djupt, och uttalar mantrat, JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR … anslut till oss. Känn samlingen av alla själar som finns på Jorden med exakt samma syfte som ni själva … Att lyfta den … Att höja den till Salighet.

Kom ihåg, så som vi har uttryckt det tidigare … att ni var på ett stort möte i ”det Högre” och fick ert uppdrag. Den Gudomliga Planen förklarades för er, med ALLA dess upp- och nedgångar, med- och motgångar … med all dess Härlighet och fall … med alla styrkor och svagheter, för allt detta är GUDOMLIGT.

Ni kände er så starka då, så som ni nu börjar göra igen … den viljan … lusten att vara på Jorden, att vara en PIONJÄR AV SANNING … att vara en LJUSKRIGARE … att vara en VÄGVISARE … och när er styrka återvänder i dessa Högre Energier som kommer i en fantastisk hastighet nu, så VET NI ATT NI VET!

Även om vi inte vet vad det är vi vet?

En gång i tiden skulle vi ha hållit med. För har du inte förändrats, Blossom? Har ni inte alla förändrats i sättet att tänka? För NU GÖR NI DET … NI VET.

Tänk på det. Om vi frågar dig nu, vad är det här som du tror att du inte vet? Vad skulle ditt svar bli?

Det skulle bli … att faktiskt, ja jag vet. Jag visste hela tiden, men visste inte att jag visste det! Ha-ha! Det här VETANDET … är … MITT VETANDE … Men det är så svårt att sätta ord på det.

”Välkommen till vår värld” som man brukar säga. Vi ber dig försöka lite till.

Ok. Detta VETANDE handlar inte om visdom eller strategier eller studier av forna tider. Det handlar inte om något. Detta VETANDE är inget mer, (fast, det är Allt) … än KÄNSLAN INOM OSS AV ATT VETA  ATT VI ÄR KÄRLEKSLJUS, och genom att acceptera det … finns inget mer vi behöver veta … för KÄRLEKSLJUSET VET ALLT … för det är allt.

Vi kunde inte säga det bättre själva. Och med ditt svar, så bevisas, det visar bara … att var och En av Er VET DETTA.

Det är inte så att ni BEHÖVER OSS … inte på något sätt. Vi är bara här för att trigga er att minnas er själva.

Många skriver till dig för att be dig ställa frågor, Blossom. Men det finns verkligen inget behov. För ALL KUNSKAP finns inom er när ni VET OM DEN KÄRLEK NI ÄR. När ni VET detta till fullo, så kommer det inte att finnas några frågor. För svaren behövs inte … eftersom ALLT bara är.

Med respekt, Älskade Själar, er törst efter kunskap kan ibland vända er bort från den inslagna banan! Ni vill veta det och det, i hopp om att det kommer att tillfredsställa er nyfikenhet, men ändå blir det inte så. För ni letar alltid efter fler svar, för att släcka kunskapstörsten. Ändå säger vi er … VAR LUGNA … LÅT ALLT SOM FINNS … FINNAS.

Springer ett träd, ett djur eller en insekt hit och dit, och söker efter svar? Verkligen inte. De VET i sig själva att de ÄR det de är/ vad de är. De har accepterat, lever sina liv och utvecklas.

Men med all respekt för det ni säger, men Människor är konstruerade på helt andra sätt. Om vi inte törstade efter kunskap, så hade vi inte kommit så långt som vi har gjort.

Det förstår vi. Då skulle vi kanske behöva introducera ordet balans? Vi skulle behöva introducera ”Stillhet i sinnet”. Vi säger inte att kunskap inte är till er fördel. Vi säger mer att det finns vissa saker man aldrig kan få veta svaret på, när man är på Jorden. Det finns också vissa saker där svaret bara är ett ja eller nej.

Varför kan ni då inte ge oss dessa svar av ja eller nej ibland?

Eftersom är det inte vår sak att göra det Blossom. Vi är medvetna om mycket av det som äger rum i din värld, och vi är också medvetna om det som helt uppenbart kommer att ta någon av banan.

Så varför kan ni inte låta oss bli medvetna om sådant som är helt uppenbart?

För som vi säger … det är inte vår sak. Vi har ett syfte med vår kommunikation med er. Detta syfte är att hjälpa den mänskliga rasen att minnas ”sitt” syfte, och vad det var de kom hit för att göra och VARA. Vi förstår att någon på Jorden kan känna att det är nödvändigt att VETA vissa saker som pågår … och det är helt rätt.

Ändå så ber vi er förstå att allt som ska avslöjas, kommer att göra det i Gudomlig Timing. För när det kommer … när pusselbitarna faller på plats, så kommer mycket att kännas helt rätt. Om ”saker som vi vet” skulle yttras ”utanför sekvensen”, så skulle det inte tjäna er, oss och verkligen inte det Hela … och med detta menar vi ALLT.

Får vi lägga till, att när ni litar på ert egenvärde … när ni förstår att ni inte behöver veta annat än det faktum att NI ÄR LJUSET, NI ÄR KÄRLEKEN, NI ÄR JAG ÄR … när ni VERKLIGEN KÄNNER detta VETANDE, så kommer ni att upphöra med att vilja upptäcka mer. För ni kommer att känna er TILLFREDS I DET VETANDET, som vi sagt.

Precis som du, Blossom, så kämpar vi med orden ibland. För när det gäller att försöka beskriva KÄNSLAN … så finns det helt enkelt inga ord.

Fortsätt att VETA … Fortsätt att KÄNNA DETTA KÄRLEKSLJUS. Som ni kan förstå, så kan vi inte understryka det tillräckligt mycket!

Det är ok. Verkligen! Jag är ganska säker på att så många av oss nu FATTAR DET. Vi fattar vad ni försökt säga i alla dessa år. Det verkar mycket vettigare för oss nu när vi har ”Tagit oss i kragen”, och upptäckt att egenvärdet är något mycket värdigt!

Älskade Blossom. NU i dessa dyrbara, bräckliga tider och alla dagar som komma skall… VET DETTA …

DET ÄR ER KÄRLEK SOM KOMMER ATT RÄDDA ER VÄRLD.

ERT LJUS KOMMER ATT SKINA SÅ KLART PÅ ALLT SOM ”VERKAR” VARA I MÖRKER.

DET ÄR NI … VAR OCH EN … SOM UPPLEVERAR DENNA LÄNGTAN INOM ER SOM KOMMER ATT STÅ FÖR FÖRÄNDRINGEN … ANVÄND DET … FÖLJ ER SJÄLS ÖNSKNING … DET KOMMER ATT OMVANDLA ER PLANET TILL SIN FORNA GLANS.

Samtidigt med detta så ’Ändrar ni spelets regler’. Alltför många av er har fått nog av hur det är. Överallt / runtom / i er värld sker förändringar. Den största förändringen kommer att få var och en att ändra sitt sätt att tänka … Ändra sina attityder från det vi berättar för er.

ETT LJUS KOMMER …

ETT LJUS SÅ STARKT ATT DET BLÄNDAR ERA ÖGON, OCH FYLLER ER MED EN KÄRLEK SOM NI ALDRIG TIDIGARE MÖTT.

I DENNA LJUSGNISTA … KOMMER NI ATT SE ER SJÄLVA. NI KOMMER ATT KÄNNA ER SJÄLVA, INGET KOMMER ATT BLI SIG LIKT IGEN.

FÖR NI KOMMER ATT LYFTAS UT UR DENNA FREKVENS NI NU BEFINNER ER I.

LJUSET SOM KOMMER FÖRÄNDRAR DEN VIBRATIONELLA FREKVENSEN FÖR  HELA ER PLANET, OCH NI KOMMER ATT MINNAS DEN UNDERBARA KÄNSLAN AV KÄRLEK I DESS HÖGSTA RENASTE FORM.

DENNA FÖRÄNDRING ÄNDRAR ALLT NI VET.

SE DETTA ’KOMMANDE LJUS’, SOM DEN STÖRSTA SPELVÄNDAREN AV ALLA … OCH DET KOMMER TILL ER … VAR OCH EN AV ER!

Känner du detta Blossom? Känner och Upplever du det som Sanning?

JA! Det kan bli i morgon, det kan bli om 10 eller 20 år … det spelar ingen roll! För det måste komma med Gudomlig Timing, eller hur? Och med detta vetande … Går jag framåt i Frid och Kärlek och önskar er Strålande Ljusvarelser en underbar Jul. Som, när man tänker på det verkar underligt. Jag kan inte se er med Julgranar, julklappar och verkligen inte, med någon mistel!

Vår ”Jul” firas på så sätt att Kärlek och värme Lyser upp er Planet nu. Att Känna detta, som vi gör, i denna tid av Godhet till alla män, kvinnor och barn … till alla fåglar, växter, insekter … till alla vars hem finns i havet … till allt liv … inte bara på din Planet, utan att ÖVERALLT känna denna KÄRLEK för varandra, Älskade Blossom och alla … det är den Största Gåvan av allt.

Tack så mycket, mina vänner … hoppsan … där kom en tår till. VI ÄLSKAR ER … I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...