Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 december 2019

Det Arkturiska Rådet den 15 december 2019

 

DECEMBER ENERGIER & 2020

DET 9D ARKTURISKA RÅDET

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med de framsteg som vi ser att mänskligheten gör när det gäller hur ni har lyckats hantera vintersolstånds energierna som redan kommer in och spelar sin roll. Ni har haft många upplevelser med sommar- och vintersolstånden och vår- och höstdagjämningarna som har hjälpt er att driva in till en ny medvetenhetsnivå och varje gång ni kommer till en av dessa viktiga punkter i er kalender kommer ni att uppleva något nytt. Som vi tidigare nämnt, det finns energier som kommer från nya källor och nya platser som ni uppmanas att ta in.

Ni har levt igenom många solstånd i er tid på Jorden, men den här är särskilt betydelsefull eftersom den leder er in i ett så viktigt decennium. Ni kommer troligtvis att ha full, öppen, fysisk kontakt med utomjordingar under det kommande decenniet och ni kommer sannolikt att skifta ert medvetande till ett femte-dimensionellt frekvensområde under det kommande decenniet. Och så har ni stöd. Ni har energier som kommer in för att stödja er. De kommer inte in så att ni får allt gjort åt er. I själva verket kommer de sannolikt att väcka upp saker och göra era liv lite mer utmanande till en början. Men i slutändan rider ni på vågen av dessa energier till nya höjder.

Ni hade en topp den 12 december. Ni kommer att uppleva en dramatisk topp på vintersolståndet och sedan kommer ni att få övergången till det nya året, vilket kommer att få en ännu större topp eftersom alla vet att det är ett nytt år som ni firar. Inte alla firar vintersolståndet eller jullov och säkert ännu färre människor noterar ett mycket viktigt datum där alla siffror står i linje, som de gjorde den 12 december 2019.

Och så bygger ni på något. Ni bygger till en tid då dessa energier i december är omisskännligt kraftfulla, upplyftande, livsbekräftande och stödjande. Vad ni behöver göra för att dra nytta av alla dessa viktiga datum i kalendern är att ni vill använda era kunskaper som avsiktliga skapare. Ni vill se er själva som de som fattar beslutet om vad ni vill uppleva individuellt och vad ni vill se det mänskliga kollektivet göra och uppnå med energitopparna i denna avgörande månad av december.

Ni kommer att se en enorm mängd uppvakningar år 2020 och ni kommer att bli uppmanade att stödja de som vaknar och det är därför det är en bra tid för er att få det stöd som kommer från dessa energier och alla dessa nya hjälpare som börjar ägna mer uppmärksamhet åt mänskligheten och planeten Jorden. Meddelandet här för mänskligheten är att ta emot, ta emot och ta emot lite mer. Låt er själva, som ljusarbetare, få stöd.

Ni behöver inte alltid vara de som gör stödet, men ni kommer att uppmanas att göra mer av det under nästa kalenderår. Så nu är det dags att fylla på era energier under den andra halvan av decembermånaden, det är bäst för er att luta er tillbaka, koppla av och öppna er upp för dessa energier som är så starka, så stödjande och så redo för dig att samskapa med dem. Samskapa tillsammans den version av det här nästa kalenderåret som är efter er bästa smak och inkludera hela mänskligheten i era önskningar för det. Detta är sättet att få ut det mesta av dessa energier från december månad.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...