Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 17 mars, 2018

Den Galaktiska Ljusfederationen

via Blossom Goodchild

17 mars, 2018

God morgon! Jag har känt mig mycket yr den här morgonen och nu är jag osäker på ifall det här bara beror på de vansinniga väderomslagen eller de Högre Energierna som är på väg in … eller … vill ni faktiskt ’tala genom mig’ vilket ni inte har gjort på rätt länge?

Det är det senare som faktiskt gäller och det med stor brådska.

(Jag ville ta bort det där med ’med stor brådska’ … men det vore inte rätt eller i själva verket passande!)

Åh men Fantastiskt! Då sätter vi igång … jag ska ta fram mina inspelningsgrejer.

Det här är vad de hade att säga.

Utskriften av detta meddelande:

Hälsningar till alla själar som tar sig tiden att lyssna på denna värdefulla inspelning. Den är värdefull i bemärkelsen att vi önskar lugna ner era sinnen, gällande alla möjliga scenarier och gällande ’Eventet’ … som sprids över ert internet likt en skogsbrand … skulle vi kunna säga.

Käraste själar … först av allt, var inte rädda. Avlägsna ALLA tecken på rädslobaserad mentalitet. För när detta Event verkligen … anländer/äger rum … så kommer ni ögonblickligen inse att det överhuvudtaget inte finns något behov av att känna fruktan.

Den Kärlek, den Gudomliga Kärlek som kommer att skölja över er och komma in i era Varelser kommer att avlägsna alla rädslor omedelbart. Alla frågor ni har måste avlägsnas. För detta Event handlar inte om frågor om detta, det ena eller det andra och alla ’om och men’.

DETTA EVENT ÄR VARFÖR NI KOM TILL DENNA PLANET INOM DENNA TIDSRAM.

Vi har flera gånger tidigare sagt att ni blev utvalda, för att ni frivilligt ställde upp och att ni är de ’Starkaste av de Starka’.

Ni kom hit för att få detta genomfört till den andra sidan. Vad som kommer att ske på den andra sidan är sedan en annan fråga. Vi vill upprepa att den Högsta Renaste Kärleksenergin … Den Kärlek som ni aldrig har upplevt inom er kropp i denna dimension förrän den här tiden som närmar sig, kommer att ta hand om alla bekymmer.

Vi har talat om att var och en har ett kuvert inom sin Varelse och den stund då de blir aktiverade kommer att tillåta ’VETSKAPEN’ om vad varje själ bär inom sitt syfte, att hjälpa dem som är förvirrade och nyvaknade.

Att andas, andas djupt nu, under och efteråt, balanserar era obalanser. För ni kommer att känna er annorlunda … men på ett sätt med Skönhet och Frid. Så vad finns det att frukta gällande detta, när ni väl har låtit alla frågor försvinna?

Hur länge har så många längtat efter att detta ska äga rum? Många har känslor från det förflutna om att ha önskat bli befriade från sin position på Planeten, för att de mörkare Energierna kunde komma att ta över och fälla en, men igen, vi upprepar: Är inte ni de Starkaste av de Starka? Det finns en hel del anledningar till att stanna kvar. Många anledningar till att förbli jordade och att fullfölja era inre livsöden.

Er största fråga är när? När ska detta äga rum?

Vårt svar… VÅRT svar till er, blir att när den tiden kommer så kommer det att förekomma förberedande signaler …förberedande signaler av flera slag. Vi kan säga absurda regnbågar på era himlar … Elektriska ovanligheter … Väderförändringar som avviker från det normala. Alla kommer att känna sig utanför det normala … inklusive era ’Varelser’.

Käraste själar … i och med att spänningen byggs upp, ber vi er att ni tar kontroll över era känslor och inte låter allt som ni får höra, allt som ni möter gällande olika aspekter om detta Event, som ges ut via er dator – låt inte allt det förvirra det som är Sanningen inom er Varelse.

Fråga er själva: hur känner ni er?

Farkosten, Lady Blossom, som vi talar igenom, säger till oss att hon verkligen är förvirrad och överväldigad. För hon kan utan tvekan känna förhöjda Energier och ävenså är hon bekymrad över att denna ’hype’ som hon kallar den och denna spänning och nödvändighet att andas naturligt på ett djupare plan, sker på grund av … hm … de där … ni kallar dem ’e-mejl’. Och kanske informationen i dem, får henne att bli insvept i allt som framkommer i dem?

EVENTET ÄR PÅ VÄG, ÅH, JAVISST! DET ÄR VERKLGIEN PÅ VÄG!

Vi kan inte märka ut ett bestämt datum i er kalender. För ni är medvetna om att det inte förekommer någon tid i det rum inom vilket vi bor. Därför ber vi er att till att börja med uppmärksamma, att ni inom ert själv bygger upp … något om förändring och de Högre Energierna och förväntningarna … och sedan … lägg märke till oföreställbara förändringar i de yttre perimetrarna … som på himlarna, i vädret osv som vi redan har nämnt.

Har ni inte väntat på en förändring på en skala bortom det som går att föreställa sig? Förändringen … sker just nu inom er. Den förbereder er och det har den gjort under många av era år. Och ’tiden’, vi noterar ordet ’tiden’ kommer, när vi skulle kunna säga att man får ta emot mer än bara ’glasyren på tårtan’.

Gå vidare med förväntan … som/i egenskap av/med … den Kärlek som ni är.

Visualisera … föreställ er … men mest av allt … KÄNN dessa Renare Energier som kommer in till er Planet och kommer in till era Varelser.

Visualisera också att samtliga Varelser på er Planet håller varandra i händerna och andas såsom ETT.

Vi kommer från en Högre Plats. Ta kommandot över era sinnen. Återta er MAKT.

Var medvetna om att ni är Kärlek … Och inom denna vetskap … så är allt väl. DETTA är allt som ni behöver veta. Var i Glädje … för det som ska komma … det kommer från det Högsta … Välsigna varandra med Kärlek … med tacksamhet … med service … och så är det.

(Sedan talar jag lite … vilket jag inte känner att är nödvändigt att skrivas ut)

Tack så mycket.

Links to channellings etc about THE EVENT from Blossom.

http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG336march3.html

http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG337march10.html

https://youtu.be/vvwTe3kUwAM

and a perfect time to re introduce THE FEDERATION OF LIGHT ‘S wisdom on Love. https://www.youtube.com/watch?v=RmsCqVjqSss

take the words deeply into your heart , and BREATHE!!

Many thanks.

 

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers‘ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Make every day a HAPPY HUMAN DAYhttp://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

 

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...