Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 mars, 2018

Universums sång ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Om ni lyssnar tillräckligt till tystnaden, kan ni alltid uppfatta något, och i den kommer ni att få ett meddelande. Detta är en av anledningarna till att det är så viktigt för er att koppla ifrån era apparater och komma ut i naturen. Det är därför det är så viktigt för er alla att sluta tänka så mycket och meditera och gå inåt mera.

Universum talar alltid med dig, men du har utbildats till att lyssna på andra människor och organisationer, nyheter och predikanter. Du har förlorat kontakten med det ljud som universum gör. Du vill höra en röst i ditt huvud som kommer till dig från en uppstigen mästare eller en ärkeängel, men det är bara för att du har lärt dig att värdera ord över vibrationer, och ibland till och med över sanningen.

Vi uppmanar dig att lyssna utan förväntan. Lyssna utan att ha formulerat en fråga. Lyssna på vad tystnaden delar med sig till dig, och vet att du är den som orkesterar allt. Du är givaren och mottagaren, och du är tänkt att känna detta universum och höra detta universum lika mycket som du ser det

Om du verkligen vill förstå din relation till alla varelser i det här universumet måste du sakta ner och lyssna tillräckligt länge för att höra samtalet, för att höra hur universum kallar på dig. Visst, det finns mycket att vinna på att vara på Internet och ansluta till andra människor på alla de sätt som du gör med dina apparater, men du får alltid bara en bråkdel av historien. Men när du tonar in och lyssnar, när du öppnar upp för att ta emot, då kan du känna harmonin i din sång ihop med universums sång.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss över en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...