Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 9 januari

blossom-blog-new-short-1

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild: 9 januari, 2016

 

Blossom: Hej! Undrar om du är här i dag, jag har försökt två gånger innan den här veckan och … ingenting! Nada! Någon häromkring?

Federation of Light: Käraste Blossom, Käraste Själ som vandrar på det jordiska planet vid denna Härliga tid. Vi är verkligen med dig … delar Energi i dag och gör det mer än gärna.

Folk skriver och ber mig fråga er om alla typer av ”kontroversiella” saker. Men, såsom vi har diskuterat dessa frågor är det egentligen inte en ”peace of cake”. Hur som helst känns det, som om vi under detta nya år kunde göra en strategi förändring.

En ny form av ”leverans”. Som en sorts omskrivning … om du får min känsla, men jag har ändå ingen aning om hur det skall/ kan ske … och jag har en känsla, inte ni heller! Och det är väl därför vi inte har fått kontakt de andra gångerna jag har försökt i år. Hur tänker du?

Vi är fast beslutna att ge er VÅR SANNING. Detta … som ni vet … för oss … är hur vi ser på ”Vårt uppdrag.” För vi VET ATT ALLT VI ÄR… ALLT SOM NI ÄR … är allt som krävs för att bli KÄND för att alla ska få sina SJÄLS önskningar / behov uppfyllda.

Hur som helst … i jakten på denna SANNING … för dem på Jorden som ännu inte nödvändigtvis ”förlorat sin väg”, har ”motverkat” och kanske missriktats på en skala bortom jämförelse … Kan vi gå in i det nya året med möjligheten i åtanke att sannerligen få till stånd ett nytt upplägg.

Har du någon aning om hur detta skulle kunna fungera? Med all respekt och JAG MENAR INTE att … vi behöver något slags fyrverkerier för att styrka våra ”proverbials”/ (Lycka till med den, översättare!) påståenden … Något spännande! JAG VET att din/vårt syfte är att framföra kärleksbudskapet … trots allt, finns det något annat? Ändå … Oh! Jag vet inte … som jag säger … några idéer?

Kanske borde det finnas, Käraste Lady … att vi anförtror det som bryter igenom håller en högre ”frekvens” än den vi för närvarande använder.

Menar du för ett Högre Väsen/medvetande än oss själva att komma igenom?

Nej, vi menar att vi ska få tillgång till Högre kunskap och framföra den från vår nuvarande position.

Liksom, hur mycket Högre?

Det är naturligtvis … det som är ”högre än oss.” Med detta menar vi … en Vibrerande förståelse … högre än den nivå vi har uppnått.

Och ändå, säger du att du är ”Tillsynsmyndigheten för övervakarna.” Ska du kontakta ”Tillsynsmyndigheten för Övervakarna av Tillsynsmyndigheten för Övervakarna”?

Något sådant! Och ändå … det är så ”din” uppfattning om vilka VI ÄR FÖRSTÅS. Det är också ”din” uppfattning om ”var vi är.”

Var är ni?

Vi är överallt och ingenstans. För vi … Tillsynsmyndigheten av övervakarna … som du ser oss ”… är ingen sak. Vi kan Vara vad helst vi väljer.

Då måste ni vara ganska ”Högt uppe.”

Endast från din synvinkel … vilken återigen kommer från din uppfattning … av ”Din” synvinkel.

Från ”vår” synvinkel ser saker mycket annorlunda ut och att, Käraste Lady, där har vi ibland motstridiga ”tolkningar” när det gäller vissa frågor.

Så är ni  … kända för oss som The Federation Of Light … faktiska varelser i form … eller är NI VARELSER I/AV LJUS?

Som vi säger … på ”scenen” som vi har nått … vi är ganska mycket det som vi önskar vara. Vi vill uttrycka oss till dig denna dag som … VARELSER I LJUS FORM.

Ändå vill vi också uttrycka att DU … Var och En av ER är exakt densamma. Det är bara det att vi Vibrerar på en HÖGRE frekvens. Därför kan vi lättare få tillgång till Kunskap som finns inom Var och En. För Var och En ÄR KUNSKAP. Men uttrycker sig, i ert fall … i fysisk form.

Ni kan inte VARA den som ni inte är. Ändå har ni blivit förblindade av icke-fakta som ni tror är Sanningen och ni har tillåtit villfarelsen att överskugga det Ärorika Ljus som ni är.

Detta kan låta som ännu en barnslig fråga, är det ”helt och hållet” vårt fel? Kan vi inte ”skylla” det på dem med mindre Ljus som önskar vår undergång och att vi ska falla i glömska?! Oh! fortsätt … snälla säg att det inte är vårt fel!

Låt oss ta itu med … ALLT SOM ÄR! ALLT som beskrivs för er om ytliga händelser! Du … många av er … är medvetna om att de faktiskt inte har ert bästa för ögonen. Ändå … KÄRNPUNKTEN ÄR … det finns ingenting och ingen som VERKLIGEN kan få er ”bortglömda” … hur hårt de än försöker!

FÖR NI ÄR DET EVIGA LJUSET … EVIGT … betyder … FÖR ALLTID.

Ok. Jag förstår det … Jag har fått budskapet under en lång tid. Men det finns varelser på den här planeten som vill ”undertrycka oss!”. Eller, åtminstone … föra ner vår energi till en mycket låg nivå. De har skapat olika sätt att blåsa ut vårt Ljus, ”dimma” vår Själ, dölja sanningen för oss etc. Så, är det vårt fel att vi förblindas av dessa icke-fakta etc?

Det finns inga fel. Det finns bara … ÄR SOM ÄR.

Det finns ingen skuld. Det är bara … ÄR SOM ÄR.

Och SOM det ÄR … NI ÄR HÄR SOM DE MEST MAGNIFIKA VARELSER AV LJUS… som fått möjligheten att välja vad ni vill FÖRÄNDRA!

DET ÄR DÄRFÖR NI FINNS. DU VET DET!

Därför är det en fråga om att återvinna er styrka. Återta er ABSOLUTA MAKT och förändra saker på ett sätt som är förenligt med ENERGIN I ERA SJÄLARS GUDOMLIGA SANNING.

Japp. Känner till det. Förstått det också! Mitt dilemma är … att allt detta ni talar om … ert Sätt att tala … är allt gott och väl och ni har verkligen tjänat mig och flera tusen så bra. Jag har blivit så mycket LÄTTARE under din undervisning … på grund av att tillämpa dem. Tack.

Men jag verkar bara inte kunna få ett genombrott i VEM JAG VERKLIGEN ÄR… som ni begär att vi ska göra. Jag försöker ”att gå inom och vara i frid … meditera etc. Jag kommer ut av det … kanske (?) mer spirituell … ännu, men absolut inte FULLT medveten om VEM JAG ÄR. Du säger att ”DU ÄR KÄRLEK”. Detta vet jag också. Ändå … hur får jag/vi tillgång till LJUSETS HÖGRE DEL som vi är? Och Vara medveten om det? Min buss biljett verkar inte ta mig så långt!

Käraste Lady … det är ganska svårt för oss att tala om för er hur man gör detta. För det är inte något, som kan läras ut.

Då är jag dömd kapten Mannerring, jag är dömd! (Utdrag ur en engelsk TV-show, ”Pappas armé)

Långt ifrån. För det är genom återupptäckten av/för er själv att den högsta delen av er kan uppnås/nås.

Ja. Men hur? Hur återupptäcker jag det? Herren vet att jag har provat! Du kan mycket väl vilja säga … ”Försök inte”. Det fungerar heller inte för mig!

Vi vill påpeka utifrån läsarna synvinkel … att din Energi inte är av frustration … lekfullt skämt.

Oh! Ok. Rätt eller fel utgår jag från att människor känner mig vid det här laget.

De flesta. Men det kommer nya gruppmedlemmar hela tiden.

Så sedan … Hur kan vi hjälpa till med den här situationen? Vi får se. För oss … i vår FÖRSTÅELSE AV OSS SJÄLVA … vi inte behöver ”tänka ” att Vi är Ljus” … För det är vår form och därför är det i vårt ansikte ”… i brist på att uttrycka det rätt! Och träffande! Våra ansikten är faktiskt av ljus. Våra Varelser är i sin helhet av ljus. Detta är aldrig ifrågasatts av oss … det accepteras helt enkelt som DET ÄR.

Kanske, därför kan det hjälpa din situation genom att ständigt tala om/minnas/påminna/se/känna er SOM BARA LJUS.

Hela dagen … hela kvällen … kontinuerligt förstärka ditt sinne

”JAG ÄR LJUS.”

”JAG ANDAS LJUS.”

”JAG ERBJUDER LJUS.”

”JAG TÄNKER LJUS.”

”JAG LYSER” … etc. etc.

Om och om och om och om igen. På sätt och vis … hjärntvätta er till denna VETSKAP OM SANNINGEN.

På detta sätt … vill/kan du ångra hjärntvätt, som är motsatsen!

Naturligtvis måste vi tillägga … som vi har sagt många gånger tidigare … ord är otillräckliga. Ändå gör de stor nytta och har ett syfte. Men du vet att det är KÄNSLAN bakom orden som erbjuds ert sinne … som tillåter SANNINGEN om det … ATT BLI.

Därför, när ni upprepar VEM NI ÄR … LJUS-KÄRLEK … KÄNN … KÄNN … KÄNN ATT NI ÄR DETTA.

”FÖRESTÄLL” ATT NI ÄR DETTA!

För i er ständiga uppmärksamhet på dessa tankar och KÄNSLA för dem, som er sanning … är det LAG att denna SANNING ska manifesteras i er verklighet.

NI FÅR DET NI TÄNKER PÅ.

Så vi skulle råda er … med mycket kärlek … att vara vaksamma på era tankar hela tiden.

Öva dessa tankar som vi erbjuder … och KÄNN skillnaden inom.

Kan du bara kort tala om var ”inom” är? Menar du sinnet? Själen? Var … egentligen är det?

Ni går till en plats där det finns allt och ingenting.

Ingen hjälp, min vän!

Nej? Kanske när … ni provar resan utan att bry er om ni faktiskt anländer till målet.

Och vägen är? Vilken buss väntar jag på?

Andas långsamt … djupt … in och ut. Medvetet medveten om att ni gör det. När ni koncentrerar er på att uteslutande göra det … och bara lyssna till ljudet av LJUS-KÄRLEK, som kommer in och cirkulerar ut … då kan inga andra tankar komma in.

Koncentrera … Koncentrera … Koncentrera er på KÄNSLAN och ljudet och den fysiska rörelsen när ni andas genom munnen eller näsan. Det finns ingen agenda. Använd vad som KÄNNS bekvämt … för er. Gör så många in-utandningar som känns bekvämt … för er. Andas in ”ER SJÄLV” i er egen takt … med lätthet … och ”se” inom er själv ”var” det tar erw.

Lägg där till att ni vet att ni ENDAST är Ljus … och …

Bingo!

Bingo faktiskt.

Ok, vän … Jag anser att detta är ett bra ställe för att avsluta för idag. Så glad att du var här. Kan du snabbt berätta för mig … vad som orsaken till att du inte är här?

Har du fått hela dagen?

Nej!

Låt oss för tillfället säga … ibland kan bussens motor vara lite temperamentsfull.

Mmm! Skulle det betyda … att mina KRAFTER inte alltid är på startlinjen, såsom jag tror att de är?

Det kan bara vara EN av många, många anledningar inblandade. Så enkelt som detta meddelande kan KÄNNAS när alla cylindrar är på … det är i/av sig själv, mycket invecklat och ändå, det är vår avdelning.

Så glad jag är att det inte är min! Jag skulle inte ens veta hur man öppnar motorhuven! Jag ska helt enkelt vara kvar som alltid … villiga och kapabel. Stort tack, mina vänner. Tack så mycket.

Det är med största glädje vi kommunicera med dig på detta sätt.

STRÅLA ERT LJUS.

VAR ERT LJUS.

FÖRMINSKA ALDRIG ERT LJUS.

VET ERT LJUS.

FÖLJ ERT LJUS … OCH ni kommer att bli förvånade över hur mycket lättare ni känner er.

Vår Kärlek är Ett med er. I Tacksamhet.

Federationen of Light: 9 januari 2015 kanaliseras genom Blossom Goodchild på http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG264jan9.html

 

Källa Länk: Blossom Goodchild: Federation of Light

Du gillar kanske också...