Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 19 december 2020

Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 19 december 2020

En mycket god morgon till er. Okej, så, jag planerar att detta ska vara den sista kanaliseringen för året … och vilket år det har varit! Jag antar att folk skulle vilja att ni talar om monoliterna och det Enorma tillkännagivandet … och allt annat ni anser vara lämpligt för oss att veta.

Välkommen till dig Blossom och välkommen till alla andra som deltar i dessa samtal med oss. Det har verkligen varit ett monumentalt år. En tid med stora störningar och omvälvningar både inom och utom. Ändå är vi säkra på att Varje Själ … i sin Själ … har rest långt.

Utan tvekan … och fortfarande en lång väg kvar verkar det som.

Det stämmer, men trots det så ber vi er förstå och cementera i era sinnen, att förändringarna i år och det nya året framöver, kommer att bringa fram starkare Energier, som gör att man kan KÄNNA sig uppfylld. Så mycket mer ska presenteras, och även om man skulle kunna säga att detta år har varit monumentalt … så kommer det nya året att toppa det … på många, många oväntade sätt.

Så vi börjar med att tala om Monoliterna.

Tack. Webbplatsen som spårar dem* säger att de nu är 86. Min magkänsla säger att inte alla är er förtjänst?

Det stämmer. För många har beslutat att delta i det här spelet och skapa formationer för att öka spänningen. Faktiskt så är det gynnsamt snarare än hindrande, för de som kommer från ’en annan Energi’ går förlorade i myllret, vilket mycket snyggt döljer de ÄKTA formationerna.

Vi känner ingen oro för det, för de … kan inte … störa programmeringen av den ursprungliga statusen och kodningen i de som skickats hit från andra Planeter.

Hur kan man veta vilka som är äkta?

Käraste Blossom, med respekt … man behöver inte veta. Vi säger bara, ”Lämna det åt oss”. Placera detta fenomen med STJÄRSTRÅLAR säkert i våra händer, och låt den Gudomliga Planen spelas ut i TILLIT och KÄRLEK.

Allt, alla frågor om vad som ska eller inte ska hända … vad som är eller inte är sanning … vad som sker och vad som inte ska spelas ut … på ett visst datum … ber vi er släppa!

Så mycket onödig Energi går åt av spekulation och oro … hos så många. Men, om ni helt enkelt skulle ”SLÄPPA DET”… i VETANDET OM SANNINGEN, och lämna de mer komplexa frågorna i händerna på de som VET vad som ska hända, och när det ska hända … då skulle det finnas mycket mer energi inom ens egen Vibration, som kan lyfta jaget och därför Allt.

Ja. Jag förstår det. Personligen känner jag att jag gör det, men många verkar vara bekymrade över mycket av det som bollas runt. Många e-postmeddelanden från folk som inte kan SLÄPPA TAGET och ha TILLIT … och för att vara ärlig så känns det som om vi går på en spänd lina. Vi tar ett steg i taget, försöker hålla balansen, men vet inte riktigt vad vi går över till … särskilt det kommande året.

ALLT MAN BEHÖVER GÖRA … ÄR ATT GÅ DJUPARE INOM SIG SJÄLVA.

För det … är i SJÄLVA VERKET NYCKELN till fortsättningen.

Detta har ni åstadkommit på många nivåer. Vissa mycket, andra inte alls. Ändå ber vi er göra det i er egen takt. För om ni gör det, så är det till fördel för Allt.

Vi har inte ”gått förbi” det ENORMA MEDDELANDET. Vi har inte ändrat kurs beträffande det. Vi kan säga att det inträffat förseningar, vilket kan hända i många situationer, och helt klart i frågor som måste ha en ENORM trovärdighet. Men vi svänger inte från VETANDET om att ett ENORMT MEDDELANDE ska komma.

Många saker som har lämnat själarna ”undrande” kommer att passera när ni går in i ert nya år. Så många saker kommer att göra er förbryllade, men, djupt inom er, kommer det att kännas meningsfullt.

Kan ni berätta om den 21:e december? Jag hör att många känner att det blir som 2012. Himlen öppnar sig … dagar av mörker … datorer nere … Soleruptioner etc. och andra är ganska rädda. Så mycket tankar … Jag skulle inte bli förvånad om Mary Poppins visade sig då himlen delar sig!! Vad har ni att säga om det här datumet?

DETTA DATUM ÄR VERKLIGEN GYNNSAMT.

DETTA DATUM HAR VERKLIGEN MYCKET ATT ERBJUDA … TILL/ FÖR … MÄNNISKANS FÖRDEL.

DET KOMMER ATT BLI ETT SKIFTE I MEDVETENHET.

Många kan stöta på känslor av Eufori och Mycket Mer Glädje. Andra kan reagera helt annorlunda, med tårar och frisläppande. För de som stöter på det senare, VET att ni spelar er roll och upplever det för Allt. För att FRIGÖRA OCH SLÄPPA för att de nya HÖGRE ENERGIERNA ska strömma igenom … det är som det ska vara.

* Vi är medvetna om att många samlas för att uttala JAG ÄR-mantrat Blossom, och vi tackar dig för det.

DETTA KOMMER OCKSÅ ATT ORSAKA ETT STORT ENERGISKIFTE PÅ ER PLANET.

VI TROR ATT DET BLIR MÅNGA SAMMANKOMSTER DETTA DATUM, OCH DET KOMMER ÖVERALLT ATT UPPFATTAS SOM EN ”VÄNDPUNKT”.

Eftersom jag deltagit ’i det här spelet’ i över 20 år, så har jag inga förväntningar på något annat än det ni säger. Jag känner att det är klokt för andra att göra detsamma. Om något SKULLE hända som blåser oss in i konungariket som kommer … fantastiskt. Ändå känner jag återigen att många kommer att bli besvikna och börja klaga, för de har byggt ”scenarier” i sina huvuden, från den information som getts … och en hel del av den informationen har varit falskt för att luras, och återigen kommer folk därför att känna sig svikna.

Blossom and Alla andra … hur kan vi uttrycka oss för att få en total förståelse?

NÄR MAN DJUPT I HJÄRTAT VET … ATT ALLT SOM KOMMER LEDER TILL EN HÖGRE NIVÅ AV EXISTENS …

NÄR NÅGON VERKLIGEN, UTAN TVIVEL, IFRÅGASÄTTANDE ELLER ORO … VET DETTA … FINNS DET ABSOLUT INGENTING SOM KAN STÅ I VÄGEN … FÖR DETTA VETANDE

INGENTING!

Som vi sagt, ANTINGEN VET NI DET, ELLER SÅ VET NI INTE.

Och som jag har sagt många gånger, mina vänner … kom ner hit, om så bara för en timme eller två, och ”se hur annorlunda det känns i denna densitet och förvirring … jämfört med hur ni uppfattar det.”

Vi förstår det, men det gör ändå inte att vi vill omformulera oss.

FÖR NI VISSTE … INNAN NI ANLÄNDE … NI VISSTE OM ALLT.

NI VILLE VARA HÄR.

Och det gör vi fortfarande! Vi hade bara ingen aning om hur förvirrande det skulle vara.

Men eftersom ni VET att ni är här för att ta er igenom detta … för att förankra ljuset hela tiden … så behöver ni inte bli förvirrade. Ja, vi förstår att ni kan protestera mot det. Men vi skulle fortfarande hålla fast vid det.

NÄR NI VET LJUSET HAR VUNNIT …

NÄR NI VET ATT DEN GUDOMLIGA PLANEN SPELAS UT …

NÄR NI VET ATT NI ÄR LJUSET, KÄRLEKEN OCH SANNINGEN …

DÅ… VET NI!

Och när NI VET… SÅ VET NI!

Jag vet … så mycket jag kan veta … det vet jag. Ändå tar det inte bort det faktum att vi alla sitter på helspänn på stolarna!

Då, för ett ögonblick … luta er tillbaka och koppla av. Tänk över det som har ägt rum. Hur det senaste året varit som aldrig förr … oväntat, men nödvändigt.

Hur någon funnit en styrka de inte visste de hade.

Vad händer om man lutar sig tillbaka och ler i VETANDET, om att allt som händer är det man väntat på … den verkliga ”början” på skiftet. Det faktiska igenkännandet av de avslöjanden som kommer i framkant.

Ja, det kan vi göra. Kanske är vi alldeles för otåliga för att vilja att allt vi vet ska avslöjas i vanliga medier. Just nu händer det inte, och det borde inte ha någon betydelse … om vi har TILLIT.

Blossom, när du har full TILLIT … till allt du uppmärksammar … vare sig det är Upplysande eller på annat sätt … då vet du djupt inom ditt VETANDE, att ALLT ÄR SOM DET SKA VARA.

LITA PÅ DIG SJÄLV.

LITA PÅ DINA KÄNSLOR.

LITA PÅ DIN INTUITION.

LITA PÅ PLANEN.

LITA PÅ LJUSET … KÄRLEKEN … OCH SANNINGEN.

Vi gör verkligen det bästa vi kan, i varje givet ögonblick, av det vi presenteras för.

Vi tvivlar inte på det. Du känner dig ofullständig i det här samtalet, eller hur?

Ja. Eftersom det här är årets sista, finns det inget mer ni kan säga om Monoliterna? De kommer väl inte att hamna i skymundan?

Blossom … Käraste Blossom … ALLA FINNS PÅ PLATS.

Vad menar ni … alla monoliter?

Nej … vissa kommer inte förrän i sista minuten …

De som är ÄKTA … de som INTE ÄR FRÅN JORDEN … är just nu ”inaktiva” för vissa programmeringar. Men, även deras ”tysthet” överensstämmer med deras positionering och ”energetiska” utflöde.

De som ÄR AV JORDEN för folkets nöje och spel … servar också mycket. För om det inte fanns någon av dessa konstgjorda … så skulle de ÄKTA STJÄRNSTRÅLARNA vara alltför uppenbara, och behandlas därefter av de som inte vill ha dem där.

DE ÄKTA STJÄRNSTRÅLARNA KAN INTE FÖRSTÖRAS. DERAS INTELLIGENS FINNS I SÄKERHET INOM DEM.

”Deras” intelligens?

Ja. Deras programmering är inte av ett system som man känner till.

Ni vet, om jag sitter en minut, här med er … och föreställer mig aktiveringen av dessa pelare, och ser de ÄKTA skjuta ut Ljus och ansluta till varandra i ljusgriden över hela planeten … åtföljda av blixtar från solen … och alla sorters regnbågsfärger strålar över våra himlar …då skulle jag gråta. För någonstans inom mig … kan jag känna att detta kommer att ske. Jag vet inte när. Jag tänker inte fråga er när. Men, om jag släpper alla indoktrineringar och programmeringar … kommer denna möjlighet att bli verklighet en dag. Bara det faktum att vissa monoliter redan finns på plats, är ett steg i rätt riktning.

Käraste Blossom … vi tar tillfället i akt att tacka dig och alla de som har valt att ta till sig det vi för fram.

LJUSKRIGARNA VÄXER SOM ALDRIG FÖRR.

VI KAN INTE KÄNNA OSS MER ÄRADE ÄN ATT FÅ TJÄNA VAR OCH EN PÅ DET HÄR SÄTTET.

ÄLSKADE SJÄLAR PÅ JORDEN … när ni tar er in i denna NYA JORD … in i denna NYA TIDSLINJE …

VET ATT VI ÄR MED ER … TJÄNAR ER … HJÄLPER ER… ÄLSKAR ER.

Vi kommer naturligtvis att ansluta till Var och En den 21:e december.

White Cloud … som vi hedrar … kommer att leda vägen, och vi LITAR PÅ att Var och En ska känna vår koppling i sina Hjärtan, när vi förenar oss i Energi den dagen.

Tack. Tack, killar, för ännu ett fantastiskt år med intressant chatt. Tack för att ni står ut mina tvivel och rädslor. Tack för att ni hjälpt så många själar att väckas och förstå mer av sin SANNING. Tack. Tack. Tack. Fram till nästa år … Jag ÄLSKAR ER. VI ÄLSKAR ER. I tacksamhet. I kärleksfull tjänst. JAG ÄR!

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...