Galaktiska federationen via Blossom Goodchild, 21:e april 2017

Galaktiska federationen via Blossom Goodchild, 21:e april 2017

Blossom Goodchild – 21:e april 2017

 

Hej! Jag skulle vilja ta vid från förra gången, eftersom jag har fått så många brev angående den här känslan av att ”observera” sitt liv etc. Så många verkar känna samma sak. För mig, blir det starkare. Konstigt nog pratade jag med min man om den gamla filmen ”Cocoon” … om en massa Gamlingar som flyttade till en annan planet, för att börja om på nytt. Jag har en märkligt stark känsla från det! Jag vet att jag inte kommer att svepas bort … Det är mer en symbolik jag känner, antar jag. Några reflektioner?

Hälsningar från en mycket givmild och generös natur till Alla och Envar, Käraste Vänner. Ja, vi är medvetna om att Energin på er planet gör att så många känner sig ”ur gängorna”, som vi tidigare nämnt. I Planetens verklighet förekommer det nu Energier, som transformerar så mycket, att det är omöjligt för er att inte svepas in i det.

Så mycket på er Planet, handlar om nyheter angående dystra saker och död, men vi kommer med nyheter av en annan sort … av en annan Energi.

För ni förstår, kära vänner … nu är tiden när Energierna och omvandlingen … denna förändring … är så stark, så framträdande, att ni faktiskt upplever det inom ett fysiskt/emotionellt perspektiv … mer än vid andra tider av skiften och förändringar. Ju mer Vibrationerna drar in flödet till er Planet, desto djupare förbinder ni er med det … För ni har ”arbetat” er fram till den här punkten … och mycket mer är nu möjligt.

Känslan av att vara ”redo att flytta någon annanstans” som i ”Cocoon” … är verkligen symboliskt för att ”flytta” till ett nytt ställe. Ett nytt perspektiv på livet självt. Dessa förändringar som äger rum och de som kommer snart … i större skala … leder er till det utlovade landet.

ALLT VI HAR LOVAT ER KOMMER.

Jag vet det, mina vänner. Men jag kan inte bli för exalterad över alla Sanningar, eftersom tidsskalan är så annorlunda för oss. Ni har ingen … vi lever med varje sekund. Fast jag måste säga, personligen, tror jag inte att jag har upplevt ett sådant skifte! Och därför ser jag väldigt mycket fram emot att det kommer, så jag får ett nytt perspektiv. Den närmaste tiden efter det här skiftet, på vilket sätt kommer sakerna att bli tydligare för oss?

Det är en bra fråga. Användningen av ordet ”tydligt” … det blir inom formen av ”så långt man kan förstå”. Som med allt, kan vi inte till 100% garantera vad som kommer att hända, eftersom det beror på hur varje enskild person beter sig/reagerar … angående vad som faktiskt ska inträffa och hur snart.

Ändå berättar vi det här … när er vibration börjar komma till rätta i denna Högre ordning av saker … kommer ni definitivt att märka en skillnad inom er själva. För, även om den ”yttre bilden” som visas, inte ser så ljus ut … kommer det att finnas en Klarhet inom era Varelser som VET BÄTTRE. VET PÅ ETT ANNAT SÄTT.

Denna känsla som många av er har, att vara redo att gå vidare … är helt enkelt ett tillstånd av att Vara, som ni lyfter in i en Högre frekvens … och även om det fortfarande gå upp och ner … är en Högre frekvens en Högre frekvens … därför, måste saker på alla nivåer … bli bättre … hela tiden.

Tack. Jag förstår vad ni säger. Jag antar att jag lider brist på entusiasm! Väldigt många av oss vill göra ”mer för att hjälpa denna förändring”, men är osäkra på hur. Därför känner vi oss lite bristande på bidragsfronten. Jag vet att vi har blivit informerade om att vi bara ska le och sprida Ljuset … jag förstår det … men det har varit så många kommentarer om att allt verkar så meningslöst!

Men … hur kan det vara det? Är det meningslöst att höja vibrationen av er själva … alla … Planeten? Bara genom att ha en bra tid? För oss, och faktiskt, som du själv en gång har sagt Blossom … det verkar som den perfekta planen!

Ja … planen är verkligen Gudomlig. Fast, inte alltid så lätt att genomföra. Det är saken. Jag känner att vi måste gå vidare till en annan nivå för att förstå exakt vad ”en bra tid” är? Det handlar inte om semester eller festande, att dricka eller röka. Vi vill ”fly” på något sätt genom dessa saker, eller titta på film eller tv … bara för att komma bort från verkligheten. Jag säger inte att det gäller ”oss alla” … men i allmänhet verkar det vara så.

Fast … dessa verklighetsflykter kommer att försvinna när man stiger Högre. Man kommer att dras in i högre potentialer och UTFÖRA MER meditation, och vara i naturen. Spendera tid med spel och ha roligt med familjen, istället för att vara i grupper där ingen pratar med varandra … och var och en är så uppslukad av sitt eget.

Vad är det exakt du försöker fly ifrån?

Mmm. Jag behöver fundera. Verkligheten? Det triviala?

Vi skulle vilja säga … att så många av er har fallit i fällan. Fällan som utplacerades av Elitvarelserna, som inte vill att ni ska nå framgång. Dessa Varelser av mindre Ljus, som vill att ni ska leva ett trivialt liv. Ni sitter och ”degar” eftersom ingenting intresserar er. De har programmerat er att känna så här. Er inre Sanning känner till detta.

Ja. Så är det … och jag kämpar inte emot … jag ger efter för det mesta … så ja, för närvarande känner jag mig så här.

Deras önskan att dämpa och ta bort Glädjen ökar. De måste öka insatsen eftersom de är så medvetna om att LJUSET FÖR SANNING OCH KÄRLED SKINER IGENOM NU, och det finns inte mycket de kan göra åt det.

Så, kära vänner … ska ni luta er tillbaka och låta dem vinna?

Aldrig i livet. Vad föreslår ni?

Ta er bort från tillståndet och börja ta kontrollen! Dessa metoder är till för att hålla er i en känsla av falsk säkerhet … dessa tricks får er att tro det är på ett annat sätt än vad det egentligen är … det är bara ett system för att hålla er på plats. Att bokstavligen STOPPA ER från att Vara era SANNA LJUS.

KOMMER NI ATT STÄLLA UPP PÅ DET, KÄRA NI?

Kommer ni inte att stå i Ljuset och säga ”INTE MER! Vi kom för att fullborda ett uppdrag, och vi ska se till att det blir så!”

SLUTA snärja in er i detta trassel som håller er på plats medan ni ”väntar på ert öde”

Avlägsna er från dessa falskheter … dessa förklädnader av osanning, och BÖRJA KÄNNA ER/VARA DE NI VERKLIGEN ÄR.

DE NI VERKLIGEN ÄR … ÄR SÅ MYCKET MER ÄN NI TROR NI ÄR!

NI måste ta kontroll över situationen.

Ja, ni går igenom stora omvandlingar … och ja, det här kan få er att känna er lite vilsna … men fall inte på knä och ge upp … gör någonting åt det.

Börja med dagliga meditationer … motion … ät hälsosamt … lek … dela stunderna av glädje … ta er tid att sända ut er Kärlek ut till Planeten … till allt som är.

Var tacksamma HELA TIDEN. 

GÖR DET NI KAN … gör lite avsteg.

Många av er kanske säger ”Men vi har inte tid för allt det där”, ”vi måste jobba, vi måste göra det och det”.

Vi säger då … SKAPA TID FÖR ALLT.

Det är era viktigaste överlevnadsmetoder. Genom att göra så … förstärker ni VARJE VITAL DEL AV ER SJÄLVA.

Ni förbereder er för allt som kommer framöver … Det här är nödvändigt. Stärk sinnet, kroppen och anden.

Om ni vet att ni ska springa ett maraton, så tränar ni för det. Ni väljer inte plötsligt att springa alla dessa mil utan träning. Det skulle inte gå bra.

På samma sätt gör ni för att gå in i den Nya Världen. Mycket förberedelse pågår på så många nivåer … och er del är att stå stark … på alla nivåer av er själva.

Vi säger till er med all Kärlek och respekt … NU ÄR DET DAGS ATT ”TA TAG I DET” … och att ”SKÄRP TILL ER” och …

Min Gud, jag måste skratta … för jag vet vad ni kommer att säga nu …

SLUTA GNÄLLA OCH KLAGA.

Så olikt er!!! Fast … jag förstår verkligen var ni kommer ifrån. För jag upplever ingen ondska … och ja, vi kanske behöver en liten spark i rumpan! Bra sagt!

Självklart ler vi, och vi skojar och känner Kärlek. Men att gnälla och klaga kommer inte att ta er dit ni ska. Sluta klaga över situationen, och gör det ni kom hit för.

Stråla det LJUS NI ÄR HELA TIDEN … ut till Planeten. Stråla med Ljuset i varje situation … varje omständighet … varje tanke ni tänker för er själva och alla.

Stråla ljuset … hela tiden.

DET BORDE VARA ERT NATURLIGA TILLSTÅND.

DET KUNDE VARA ERT NATURLIGA TILLSTÅND.

Fast det har ni glöm bort.

Dessa högre energier som kommer in är till för att hjälpa er. Blanda er med dem … välkomna dem … de är här för att hjälpa er att förstå mer av er själva och tillåta underverken komma i Ljuset.

Förstår ni det, Kära själar? Snälla ta ett andetag nu … och KÄNN vad som händer.

Vi går in i nästa fas … med en väldigt viktig omvandling till en HÖGRE POSITIONERING AV ERT SJÄLSSJÄLV. ER ANDE flyttar till en plats som uppfattas som mycket närmare hemma. Där ert själv kan känna sig mycket mer tillfreds … i ett så mycket mer komfortabelt VARANDE/med sig själv.

Och därifrån, Kära Själar … blir det segelflyg till den nya platsen, när ni accepterat den … för att slå er ner där. Ni kommer att påminnas om hur tuffa tiderna en gång var … och tacka för att dessa dagar nu är över. Ni kommer att gratulera er själva och alla andra, för att ha kommit så här långt i den Gudomliga Planen, och ni kommer att glädjas i VETANDET att KÄRLEKEN … bara Kärleken … är den som fick er igenom.

Framåt Älskade själar. Ge aldrig upp … ge aldrig efter.

Vi är närmare er nu än någonsin tidigare, eftersom dessa energier gör det möjligt för oss att kunna vara det.

VÄLKOMMEN TILL DENNA FÖRÄNDRING.

VAR BEREDDA …

Tack. När ni sa att vi skulle ”skärpa till oss” … hade ni så rätt. Det är mycket lättare att bara ge efter för de negativa energierna och bara tänka ”varför inte”. Men … det är verkligen inte bra, eller hur? Så tack för peppningen. Jag kommer att anstränga mig för att få till förändringar, och förbereda mig på ett mer hållbart sätt. Häng på truppen!

Vi är en samling Ljus. Ju mer vi upplever oss som sådana … desto Klarare Ljus kan vi lysa. Kärlek och tack, till var och en av er.

Dito mina vänner. Dito.

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

 

 

 

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: Blossom Goodchild

 

Du gillar kanske också...