Den Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 18 juni

blossom-blog-new-short-1

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild: 18 juni 2016

Blossom: Hej! Vi går rakt på sak, om det går bra? Bara en följdfråga från förra veckan, då sa ni att ert namn för Gud skulle vara ”Jahve”. En kille skrev, nästan lättad kände jag, att ni äntligen hade avslöjat er själva med att tillhöra den mörka sidan, och en kvinna hade talat med en annan aktningsvärd kvinna, som är övertygad om att Jahve är ett falskt Ljus.

Jag ”stördes” inte det minsta av det, eftersom det är ”deras sanning” och jag har blivit så stark i min. Jag vet redan vad ni kommer att säga, typ, men jag känner att det kan bli något tydligare och stärka den delen av sanningen. Vill ni göra oss den äran?

Federationen av Ljus: Välkomna, var och En. Vi är glada att hjälpa till, eftersom vi alltid vill ge trovärdighet till resonemanget bakom vårt uttalande, då vi presenterade det namnet.

Som för övrigt en annan läsare ville veta uttalet av, vilket är ”Yod He Vod He” och det har den starkast kodade vibrationen i/ genom ljudet, i all interpretering som följer … avsikten bakom det.

Vi ska bege oss utanför spåret en stund. Låt oss ta ordet ”Gud”. När någon är i djup bön och Nåd och talar med/ kontaktar Källan, Det Gudomliga … Höjs Vibrationen av det ordet, på grund av avsikten … på grund av Kärleken till Gud.

Men vid ett annat tillfälle, kan en själ känna stor ilska och använda ordet med ilska och hat … ”hädelse” som ni kallar det, då skulle klangen av vibrationen sänka ordet. Det är VERKLIGEN avsikten bakom alla ord, som höjer eller sänker sin ursprungliga form/ kodning.

Så, för att komma tillbaka till dem som KÄNNER … för det måste finnas en KÄNSLA för att det ska kunna bli SANNINGEN för dem … att Yahve är ett falskt Ljus eller en varelse, som är från den mörka sidan och har förslavat planeten … bara som exempel … Allt vi kan säga är att … ???? Vi väntar en liten stund innan vi svarar, för att göra det möjligt för läsarna, att själva hitta svaret först … och LITA PÅ att de har öppnat upp sig själva för att få veta.

Väldigt intressant, att grannen just nu har tagit fram sin häcksax för att trimma häckarna intill fönstret!! Timing! Mycket, mycket frustrerande. Jag fortsätter senare

OK, fortsätter nu.

Om det KÄNNS rätt för dem, men inte våra ord, då säger vi… fortsätt inte ett ögonblick längre att läsa våra ord. För, om det gör att ni tvivlar eller bli rädda, då är våra budskap inte för er. För vi orsakar inte sådana känslor hos någon. Vi kommer för att lyfta er och ge er uppmuntran. Ni kanske ska upphöra att läsa våra ord under en tid … och komma tillbaka längre fram, när ni kommit i fullständigt resonans.

Som vi har sagt många gånger tidigare … vi är inte här för att få poäng. Detta är inte en tävling om hur många på planeten vi kan ”få ombord”. Självklart … ju fler desto bättre, och det fyller oss med stor glädje. Men om det skulle vara så, att endast två varelser läser dessa meddelanden Blossom, då skulle det också göra oss lyckliga, för då skulle vi hjälpa två personer. Och med vetskapen om att ALLA ÄR EN … av ETT SINNE AV MEDVETENHET/ I / VIA / AV KÄRLEK … vi SKULLE I SANNING veta att dessa två själar var/ är en del av Helheten, och därför hjälper vi ALLA.

Det finns en Glad sak för er att fundera på, Käraste Vänner. Det ni gör för er själva, gör ni också för andra. Det ni gör för en annan, gör ni för ALLA. För Vibrationen i den tanken/ åtgärden, även om den kanske bara erbjuds till en … så tas den faktiskt emot av EN … eftersom ENIGHET är allt som finns. Vi menar att det är er ”skeva uppfostran”, som tillåter er att känna er separerade från den. NI KAN HELT ENKELT INTE VARA DET.

Tack. Kan vi bara fortsätta på samma linje, om vad som känns bra för en, men inte för en annan? Eftersom jag vill att du förtydligar/ talar om det faktum att inget är rätt eller fel, gällande sådana frågor.

Vi kan verkligen tala om det. Även om vi kommer ut på djupa vatten. Det någon väljer att erkänna och KÄNNS som sin sanning … som känns rätt … eller, som ni säger … det som är i resonans med dem … är deras val. Och att vara där, på Planeten Jorden, där ni älskvärt fått friheten att välja vad som är rätt eller fel … för er.

Införandet av internet i ert datorsystem … liksom många andra saker … har sina upp-och nedgångar … goda och dåliga delar. Hur snabbt man kan älska det, när det fungerar för alla era behov, men hur snabbt ni också vill kasta ut det genom fönstret, när det krånglar eller bara blir långsammare ett tag … Himlen förbjude!

Lika mycket som det också ger möjlighet att upptäcka många saker som sker/ som är/ som har varit/ som kommer att vara … runt om i världen … ger det också möjlighet till klentrogen information som publiceras och absorberas av många, som väljer att ta det till sig som sin Sanning.

Fast, vem kan säga så? För det skulle ju vara Sanningen för personen som skrev den.

Inte alls!

Ooh! Det var ganska kraftfullt!

Det var tanken. I våra riken, är vi medvetna om att det finns många på er planet som vill dölja LJUSET. Deras önskan är att skyla över … att dölja … för ALLT OCH ALLA, det skinande Ljuset som leder er på vägen hem. De förvränger sanningar, många från mycket smarta perspektiv och sättet de gör det på är så subtilt … för att åstadkomma att det som nödvändigtvis inte är sanningen … ska kännas så.

Finns dessa individer här, eller är de influerade av dem utanför planeten?

Både och … på samma sätt som vi arbetar, Blossom. Du är på planeten… vi är utanför den. Ändå är våra val … era och våra, att hjälpa till med Upplyftet, Glädjen och genom VÅR SANNING. Detta är nödvändigtvis inte dagordningen för somliga … både på och utanför planeten.

Så, tillbaka till rätt eller fel … nog är det väl ”fel” att dölja/ förvränga Sanningen etc.?

Inte i deras ögon. Annars skulle de inte göra det. Om det inte KÄNDES rätt för dem, skulle de inte göra det. Eftersom deras själar vid denna tidpunkt, agerar på det som hjälper dem, inte på helheten.

Så, för förtydligandets skull … är inte det fel?

Verkligen inte. Som vi sagt, detta kan bli mycket djupt och vi skulle vilja säga … kanske oacceptabelt för några själars Sanningar just nu.

Var ska vi börja för att verkligen förklara … att försöka göra det … i ett nötskal, är en omöjlig uppgift. Och att försöka sammanfatta det, gör det verkligen inte lättare att frambringa/ med ord.

Jag upplever av det du säger, att det handlar om/ i linje med … att det inte spelar någon roll. Att allt BARA är en upplevelse … av/ från alla/ från allt. Jag vet att vi har talat om att ”inget spelar någon roll” vid tidigare tillfällen … fast, jag accepterar det och förstår det lite bättre nu.

Vi tackar dig. Vi kunde inte ha sagt det bättre själva!

Jag förstod det … så jag gav det ett försök! HA!

Och lyckades!

Kan vi få erbjuda ordet ”dömande” nu? De som dömer en annans handlingar/utvecklingar/ tankar … har fortfarande ett ganska långt stycke att gå, på vägen till sin egen Sanna Lycka. Eftersom resan är ett val, gjort av var och en, och som leder dem hem, oavsett vilken väg de väljer att ta … är det den enda vägen de ska gå. Det är inte upp till någon annan att säga, huruvida det är det bästa eller det enklaste sättet. För varje själ är här för att uppleva sin individuella själv-själsresa.

Men, en resa som valts av någon annan, påverkar hela effekten! Vissa kan känna att någon annans val, håller tillbaka den STORA UPPLEVELSEN av att vandra i Glädje hela tiden, och känner förbittring över det.

Då erbjuder vi återigen ordet ”dömande”. Vad andra väljer är upp till dem. Det är deras val om hur de spelar sin roll … och … för att allt ska upplevas av Helheten … det som ni tycker håller er tillbaka … spelar faktiskt en roll i överenskommelse med MEDVETENHETEN AV ALLT. Annars kan det inte hända. Förstår ni? Vi sa att dessa vatten är djupa.

Vänta. Jag ska bara hämta min snorkelutrustning! Men jag förstår det, typ. Så den här typen av svar beror på att det inte finns något rätt eller fel?

Verkligen. Vi har också nämnt att Själar/ Andar/ Varelser av det Största Ljuset har offrat mycket för att ”framträda” som något de inte är … så att de kan bidra till uppvaknandet av er planet.

Jag vet vad ni menar med det. Fast, en del nya läsare kan bli förvirrade.

I det … mycket av det som ”presenteras” som fruktansvärt i denna illusion/ detta hologram … är ”konstruerat” för att röra om … för att stimulera … själen som ligger djupt inne i KÄRLEKENS SANNING och den tillåts att LADDA UPP … för att antända sig själv TILLBAKA till SANNINGEN, om sig själv. Genom den upprörande uppvisningen av/ från någon annan … lyfts det som behövs fram, för att röras om och väckas upp. Så, en upplyst varelse kan presentera sig med dessa ohyggliga energier, för att hjälpa dem som behöver denna typ av stimulans, för att vakna upp.

Fast, skulle det inte vara mycket bättre att väcka, röra om och få igång själarna, genom någon mirakulös händelse av sanning? Till exempel … på himlen? Ha! Kunde bara inte motstå att flika in det!

Det är verkligen ett annat sätt/ version … och detta kan FORTFARANDE … UTAN TVEKAN … MYCKET VÄL HÄNDA. Kunde bara inte motstå att flika in det!

Jag älskar er!

Och vi älskar dig.

Vår poäng är … att ALLTING som är möjligt, kan/ kommer att kunna upplevas.

DET ÄR VAD LIVET HANDLAR OM.

Genom alla sina experiment … genom allt som är ”på gång” …

LIVET ÄR ETT FANTASTISKT MIRAKULÖST EXPERIMENT i alla dess former AV KÄRLEK …

 

ALLA DESS FORMER AV KÄRLEK. FÖR

(Alla tillsammans i korus, tack!) Det finns inget annat.

NÅGONSTANS.

Det finns inte en plats … inte den minsta lilla atom … inte ett storslaget berg som inte är konstruerat genom/av/ i ENERGIN AV KÄRLEK.

Jag känner att ni vill lägga till lite mer till ämnet där vi började?

Tack för det. När det gäller vad som är sant eller osant, och varför vissa tycker att det ena är rätt och det andra är fel … eller döljer/ förvränger sanningen. Låt oss sätta ännu en käpp i hjulet, och nämna det som vi också nyligen har diskuterat, om det faktum att allt är möjligt … varje scenario … varje tanke … beroende på vilken dimension eller vilken aspekt en själ fokuserar på vid tidpunkten. Så det är därför något kan vara sanning för den ena men inte för den andra … Förstår ni?

Japp, och tro det eller ej … det hela verkar vettigt … även om jag blir förvirrad av det! Jag finner ett sådant nöje över att vara i er närvaro, och ännu mer för att vara det glada medium som frambringar era meddelanden. Stort tack från den djupaste platsen i mitt hjärta.

Vi måste verkligen bilda ett ömsesidigt uppskattande samhälle.

Jag tror att vi redan har gjort det!

Översättning Margareta och Hans Jonåker

 

The Federation of Light: June 18, 2016, channeled by Blossom Goodchild at http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG279june18.html

Source Link: Blossom Goodchild: Federation of Light

 

 

Du gillar kanske också...