Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 december 2020

 

Solstånds Energier, Kristall & Mineral Riket

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har undersökt effekterna av solståndsenergierna i er värld, och vi märker att de inte bara är över er och bland er utan de påverkar mer än bara mänskligheten. Dessa energier påverkar alla de dimensioner som ni har där och alla varelser ni har på jorden. Ni lever för närvarande i fyra till fem dimensioner just nu, vilket innebär att ni redan är flerdimensionella varelser. Och när ni är medvetna om er flerdimensionella natur är det lättare att vara hela er själva.

Djur och växter påverkas inte bara av solståndsenergierna som strömmar in just nu, utan också smuts påverkas. Klipporna påverkas och naturligtvis påverkas kristallerna av solståndsenergierna. Om ni har kristaller som ni inte har plockat upp på ett tag, gå och plocka upp dem och håll dem i era händer. Känn energin komma från dem när de förankras i solståndsenergierna för er. De måste ibland göra några tunga lyft för er, för ni är upptagna med att leva era komplicerade liv där på jorden.

Det kristallina riket blir en större aktör i all denna uppstigningsverksamhet som ni är insvepta i just nu, och naturligtvis består er planet av jord, stenar, kristaller och andra ämnen som påverkas av solståndsenergierna på ett mycket kraftfullt sätt. Ni vet att det händer så mycket energimässigt hela tiden, men det finns tillfällen då allt förstärks, och ni behöver hjälp med att jorda alla energierna i det fysiska planet. Ni är alla underbara kanaler på grund av er öppenhet och på grund av er medvetenhet.

Ni har tillräckligt med känslighet för att veta att något händer, men ni har också hjälpare. Ni har varelserna i ert liv i djurform, i växtform, i trädform, men då har ni också det ni anser vara livlöst. Mineralriket har medvetande. Ni skulle inte tänka på dem som varelser eftersom de inte är förknippade med en själ, men säkert när ni tittar på ett berg eller en bergskedja kan ni känna det medvetande som finns där. Det är den typ av medvetande som hjälper er oerhört just nu. Därför menar vi det verkligen när vi säger att ni ska jorda er i era kroppar och till Moder Jord.

Gå och koppla in er med det ni kan som är en del av er värld, eller hitta ett djur att ansluta till. Gå ut och köp några växter i affären och ta med dem hem och var tacksam för deras tjänst. Ni får en enorm mängd hjälp just nu från alla håll, och ja, det beror på att ni behöver den hjälpen. Det beror på att dessa energier är så starka, och det är på grund av att detta är ett gruppsamarbete och ett gruppevenemang. Uppstigning har alltid varit för alla, inte bara de få utvalda, och vad som händer i er värld just nu är en representation av det.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...