Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 20 september 2020

Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild

den 20 september 2020

 

Hej på er! Den här tiden för DET STORA UPPVAKNANDET skulle inte kunna ha ett mer passande namn. Jag håller på Vaknar upp till så mycket mer och ändå känner jag att jag knappt nuddar vid ytan. Denna tid hjälper oss att absorbera så mycket, så vi är redo för ’Premiärkvällen’ så att säga. Är det inte så?

Till era Väsen sänder vi ut en stor mängd Kärlek, mycket Glädje och stor Vördnad för ALLT SOM NI ÄR och ALLT SOM NI UPPNÅR. Vilket är MYCKET.

Vi skulle vilja utveckla detta om vi får? Sannerligen ÄR detta tiden för det STORA UPPVAKNANDET. Innan ni kom hit var det känt att det inte skulle komma att bli de lättaste av tider. Men ni valde att frivilligt ställa upp och här är ni. Anledningen till att ni blev accepterade för ’detta uppdrag’ som ni vet, var för att NI ÄR DE STARKASTE AV DE STARKA.

Ni är De som var kända för att vara Ljuset av Kärlek, som kunde ’hålla er ställning’ när ni befann er mitt uppe i det. Ni är inte riktigt mitt uppe i det, men det är mycket nära.

Ni är emellertid redo och förberedda. Den preliminära ’attacken’ har förberett er själ, som nu är redo att höja sig ovan ’allt detta nonsens’. Många av er förmår nu ’sväva ovanför’ den mörka informationen och transformera den till Ljus … i VETSKAPEN om att allt detta är nödvändigt just nu.

När ’avslöjanden’ visar sig för vad de är … så är en stor del av er Varelse nu tillräckligt stark för att hålla Ljuset för alla som skälver. Bokstavligen.

I ERA TANKAR OCH ERT INRE ÖGA, PRESENTERA ER SÅSOM LJUSSTRÅLAR … SOM FYRAR FÖR ALLA SOM ÄR VILSE … FÖR ATT DE SKA KUNNA HITTA ER.

Ni behöver inte tänka på vad ni ska säga eller inte säga … vad ni får säga eller inte får säga … vad ni ska tänka eller inte tänka. Allt ni behöver VETA och ’visa’ för er själva är visionen av er VARELSE som strålar ut det mest Strålande Ljuset … som är fyllt med sådan empati, sådan förståelse, sådan omtanke för alla som befinner sig mycket längre bakom på samma väg.

ALLT SOM NI BEHÖVER VARA … KOMMER NI ATT VARA.

Ni ÄR redan det som ni efterfrågar. Ni behöver helt enkelt inte välja att uppmärksamma det, eftersom ni ännu inte kan det, se er själva såsom det Strålande Ljus som ni ska uppvisa.

DENNA TID … som ni har eftersträvat … DENNA TID SOM ERA HJÄRTAN HAR LÄNGTAT EFTER … är här … NU.

En del kan känna att de fortfarande väntar, men ni gör det inte. Det sker NU.

ÖVERTYGA ER SJÄLVA OM ER STORSLAGENHET. VI KAN INTE GÖRA DET FÖR ER.

NI MÅSTE VETA DET … OCH NI MÅSTE KÄNNA DET … OCH NI MÅSTE ACCEPTERA DET.

Detta är er position, JUST NU.

Uppmuntra er själva. Låt er själva VETA och FÖRSTÅ att NI INTE ÄR ENSAMMA.

De tankar och känslor som ni upplever i dessa tider är ovanliga för er. Ni är osäkra på er självaste identitet. Det råder en känsla av desperation och hopplöshet som sedan ersätts av VISSHET!

När denna VISSHET tar beslutet att förbli kvar … kommer ingenting att någonsin ’förefalla’ vara detsamma igen.

Många gånger frågar ni hur man kan känna till denna visshet? Detta har vi berättat om.

NI FÖRNIMMER DESS KÄNSLA.

Allt mer och mer, i och med att varje dag gryr; Vakna upp till VISSHETEN om att ALLTING ÄR SOM DET SKA VARA.

Det sker nu. Vi upprepar om och om igen … DET SKER NU och det är det mest spännande som NÅGONSIN har ägt rum på er PLANET och ni, ja, ni, Var och En genljuder i era hjärtan och i den självaste inre kärnan i ert Väsen med dessa ord … ni blev UTVALDA ATT VARA EN DEL AV TRANSFORMATIONEN PRECIS HÄR OCH NU.

NI ÄR VÄLSIGNADE AV DET GUDOMLIGAS LJUS.

NI ÄR DET GUDOMLIGAS LJUS INOM DENNA VÄLSIGNELSE.

Låt inte längre misstrons tankar överta er. Förvirrande tankar om att finna Sanningar som chockerar, Släpp dem och låt dem gå … Acceptera och skingra Energin. Ersätt dem med tankar om den underbara värld som ligger och inväntar er Gudomliga närvaro.

Vi ber att ni inte bara ska läsa dessa ord, utan ni ska tänka på dem med VISSHETEN om att detta är er framtid.

Era dagar framöver med outsäglig Kärlek och Glädje på en plats av en sådan spektakulär Energi.

FRI ENERGI!

Dagar då ert hjärta hela tiden sjunger, för att det väljer att göra det.

Dagar när det som erbjuds er såsom NYHETER enbart består av upplyftande scenarier som fortsätter att låta era själar förnyas och återuppbygga sin vetskap om sådana SANNINGAR.

Kära Ni, under så lång tid har ni hållits i det fördolda. Ni har utstått onämnbara, bedrövliga farhågor om allt som utgör livet på er Planet, bakom den förklädnad av vad det inte är.

FÖRESTÄLL ER … KÄNN … Friheten när allt detta är borta.

När världen som ni varje morgon Vaknar upp till, är en som önskar det Högsta Goda för samtliga.

Den Högsta agendan av Välbefinnande FÖR SAMTLIGA.

ALLT SOM LEVER ska ges möjligheten att bli accepterat för vem och vad det är.

ALLT OCH ALLA ska få gåvan att VARA SIG SJÄLVA … att få uttrycka den HÖGSTA formen av sig själva.

När era dagar fylls med uttryck av självet. När talanger och gåvor presenteras och erbjuds, inte för att ’förtjäna ett uppehälle’ utan ens naturliga tillstånd av GIVANDE kan lyfta upp och delas vidare.

Vad är er Glädje? Vilken är er Passion? Vad skulle ni vilja ge och ta emot?

Lägg till er ’bit’ till denna Gudomliga Plan.

Börja nu tänka på hur ni ska leva ert liv i de här nya tiderna. Fyll era tankar med dessa nöjen som kommer att vecklas ut inom er och för er.

Skapa och KÄNN sedan vad som ska bli er dag.

Fokusera NU era intentioner på vad som är på väg … snarare än att investera Energi i att exponera vad som äger rum bakom stängda dörrar.

VI ÄLSKAR ER … VI VET ATT ENBART DEN BÄSTA AV DEN KLARASTE FRAMTIDEN LIGGER FRAMÖVER … OM NI SKULLE VÄLJA DEN.

Häftigt. För en gångs skull kunde jag hittills inte få in något motsägande ord, jag måste bara fråga vad som händer med dem som inte väljer att välja det här?

De kommer att följa den väg som de VÄLJER. Men, vi talar inte om att stanna kvar i mörker och att fortsätta färdas den vägen … vi talar om faktumet att …

…för vissa kan det ta längre tid än för andra att komma fram till dessa nya vägar.

Vissa kan välja att lämna Planeten på egen hand, eller genom att deras fysiska kropp inte förmår närvara, eller vill närvara, vid chocken i det som deras Uppvaknande presenterar för dem.

Det finns ingen väg som är rätt eller fel … bara olika tidsramar inom den.

Många är bekymrade över att familjemedlemmar och vänner kanske inte väljer att vandra tillsammans med dem.

Många kan märka att de väljer att vänta ett tag på dem att ’komma ikapp’, för att de ska kunna göra det.

Käraste Själar, var medvetna om att Ingen kan missa tåget, så att säga.

REGNBÅGSBRON FINNS ÖVERALLT RUNTOMKRING ER … Den ligger inte i någon viss stad eller i något visst land.

Den ligger precis framför er … och när era ögon har anpassat sig till de Högre Vibrationerna, så kommer ni att se att den finns där framför er.

Ni ska gå fram och tillbaka över denna Bro … Hålla händerna på dem vars ögon fortfarande är ’sömniga’ och ni ska tvätta bort sömnen med er Kärlek och er Vänlighet gentemot alla.

Men Bron är metaforisk, eller hur?

Är den?

Är den?

Är den?

Det här kan vi göra hela dagen … ÄR DEN?

VI KAN VARKEN SÄGA JA ELLER NEJ. För den är det och den är det inte.

Tack för tydligheten gällande det här. Klart som lera.

Blossom, kanske vi här skulle ge DIG möjligheten att berätta om det.

Eller inte! Jag har fått så många visioner genom meditationer, eller när White Cloud eller ni själva har berättat om att gå över bron och komma tillbaka och hjälpa andra över. Fram till den tiden, när de som vi har hjälpt över ska ta denna roll, eftersom Vibrationen vi lämnade bakom oss inte längre befrämjar vårt välbefinnande att vistas inom den, ens för en kort tid. Vi kommer inte längre att känna att det behövs, för vi har spelat vår roll och sedan har vi lämnat över den. I mitt huvud är detta en så underbar vision … En Regnbågsbro av Ljus av en sådan utomordentlig skönhet, hittills okänd för min fysiska syn. Ja, jag ser den där … på en plats/i en Vibration som jag inte känner till. Men metaforiskt … och ändå, en konstig känsla när jag skriver, att jag en vacker dag faktiskt kommer att se den. Kanske för att alla vi som vet att den Finns, skapar den till en verklighet.

Väl uttryckt och ändå säger vi att du kommer att se verkligheten av ditt medvetande som ÄR din verklighet.

SÅ … NI KOMMER I SJÄLVA VERKET ATT FÅ UPPLEVA ATT NI GÅR ÖVER DENNA BRO, MEN I ETT NYTT MEDVETANDE, FÖR ER NIVÅ AV ERT VETANDE KOMMER ATT GÖRA DET MÖJLIGT FÖR ER.

Men … ni kommer inte att VETA exakt vad vi talar om förrän detta äger rum.

Käraste Ni … KÄNN VÅR KÄRLEK OCH VÅR FÖRVÄNTAN. ’Allting’ har så länge väntat på den här tiden som ni nu befinner er i.

Håll fast vid er VISSHET OM DENNA SANNING som otvivelaktigt kommer att se till att ni kommer igenom de mycket turbulenta dagarna framför er. Men VAR MEDVETNA OM att de stormiga vattnen som kommer att resa sig till sådana svallvågor, kommer att nå sin höjdpunkt och stormen passerar och leder er till de outforskade vattnen i ert nya liv.

EN SÅDAN GLÄDJE som ni hittills inte ännu har upplevt, kommer att finnas i era hjärtan och Skratten kommer att skalla överallt.

… och alla levde lyckliga i hela sina liv.

Och så är det.

Så är det verkligen. I Tacksamhet. I Kärleksfull Service. JAG ÄR.

 

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...