Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 september 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 september 2020

 

Attrahera Det Ni Vill Dra Till Er

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är intresserade av de vägar som ni väljer vid denna tidpunkt för att föra er själva till en större medvetenhet om vad som händer inuti er. Som många av er vet är era tankar och känslor ledtrådar som indikerar just vad ni vibrerar i er kärna. Om dessa tankar och känslor inte får er uppmärksamhet, kommer ni att skapa något i er upplevelse som förstorar vibrationen som finns inuti er och förhoppningsvis kommer det att få er uppmärksamhet. Förhoppningsvis kommer det att ställa in er till vad ni vibrerar, och ni kommer att göra något åt ​​det.

Ni har så många möjligheter att göra detta när ni tittar på er omvärld. Det behöver inte ens hända er för att något ska leda er till vad ni vibrerar. Om ni fortsätter att se olyckor mellan bilar, borde det leda till att ni lyssnar in er. Om ni fortsätter att höra om och interagera med människor som blir väldigt sjuka, borde det vara en ledtråd. Och även om alla nyheter som hittar vägen till er handlar om någon katastrof, någon katastrofal händelse, som skulle hjälpa er att inse att ni har en vibration på gång som behöver åtgärdas.

Var uppmärksam på vad som kommer in i er medvetenhet från omvärlden, och naturligtvis, var uppmärksam på vad som händer inuti er så att ni kan göra kurskorrigeringar. Ni behöver inte bli sjuka eller var med i en bilolycka. Ni behöver inte tillåta en orkan komma till ert grannskap. Det här är alternativ. Ni presenterar i er själva ständigt alternativ, olika tidslinjer som ni kan ta, av vilka vissa har en högre potential än andra.

Nu är det sant när det gäller förutsägelser också. Ni kanske hör om eller läser om en förutsägelse, och ni kan provocerade av den. Eller så kan ni läsa om det eller höra om det och känna spänning. Om ni känner spänning betyder det att ni vill gå mot den potentiella verkligheten, även om den är långsökt, osannolikt, utifrån var ni är.

Det finns fortfarande en anledning till att ni ser den förutsägelsen framför er, för ni skapar hundra procent av er verklighet. Så var uppmärksam. Var uppmärksam på allt så vet ni vad som händer inuti er. Och om ni inte gillar det ni känner betyder det att ni måste känna den känslan. Om ni gillar det ni känner betyder det att det tjänar er att fortsätta gå den vägen med den känslan och med vad som än väcker den känslan inom er.

Ni kommer att bli bättre på det här. Vi vet att ni kommer att göra det. Vi har det största förtroendet på mänskligheten, och vi ser att energierna över er gör er mer känsliga. De väcker upp er till hur ni känner, och att vara vakna för hur ni känner är så viktigt att dessa upplevelser i omvärlden kommer närmare och närmare er tills ni känner vad ni behöver känna. Det är först då ni kan vibrera det ni vill vibrera, attrahera det ni vill attrahera och uppleva det ni vill uppleva.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...