Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 25 juli 2021

 

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild

25 juli 2021

Hej. Kunde inte komma till er förrän nu, men är mycket spänd på att fortsätta från den rysare vi stannade vid förra gången. Kan vi det?

Käraste Själar, Käraste Blossom, vi ser mycket fram mot att fortsätta på detta ämne idag. Du har frågor, eller hur?

Ja. Tack. Människor har frågat angående sina Kristaller. Ni talade om sex gigantiska Kristaller under jord som kommer att laddas under denna ”Händelse”. Kommer det att bli samma för ALLA Kristaller? Även de personliga?

Ja, det blir det. Det är viktigt att hålla ens personliga Kristaller rena med metoder som redan är kända för många. Dvs tvättade i havet, hållna under rinnande vatten efter gnuggning i Jorden, salvia, avsikter via ens egen Energi från händer etc. Man kommer att veta vad som är lämpligt.

Vid den utpekade tiden kommer ALLA Kristaller att vara i resonans med den Vibrationella Frekvensen av vad som händer. Man kan se det veckorna innan, Kristallerna kan se annorlunda ut, kanske med en ovanlig glöd i dem, och man blir nog mycket medveten om den pulserande vibrationen … som kommer/erbjuds … från dem.

Vad blir effekten av det? Vad är syftet?

Energi! Inte bara personligen, men för att varje Kristall ska … spela sin roll och vara en del av … denna Stora Transformation … detta Stora Uppvaknande.

Det kommer att bli, som vi sade om Monoliterna, som om de kommunicerar med varandra för att bli ”synkade” och få maximal effekt.

Tack. En annan fråga. Kommer de mörka fortfarande kunna fungera efter att detta skett?

Nej.

Kan ni utveckla det?

Det som är på väg, Blossom, det som ”Händelsen” kommer att föra med sig, är av sådant Ljus. Sådan Energiförändring för/av … ALLT SOM ÄR. Både på och utanför planeten. Det är därför vi sagt ”Allas ögon på er Planet” då det är en del av upplyftandet av allt … för allt är sammankopplat.

Detta KÄRLEKSLJUS som ska svepa över, genom och in i, är av en styrka ni ännu inte upplevt på ett sådant sätt.

Så vad händer med de stygga människorna?

Blossom, man måste förstå att alla, var och en, spelar en roll … vilket vi accepterar att det är svårt att acceptera! Många sådana Varelsers själar kommer att omedelbart lämna via ”disintegration”.

Ursäkta mig?

Ja, Blossom, det kommer att vara som om deras fysiska Varelse bokstavligen smulas och faller sönder.

Allvarligt? Verkligen? I sanning? På riktigt?

Ja, på riktigt Blossom. För den Energi som bärs inom hela kroppen och själen på sådana ”stygga människor” är så ”sjuk” att Kärleksvågen … Styrkan i den … kommer att få sådana Varelser att smulas sönder, för de kan omöjligen överleva i den Vibrationella Frekvens som Vågen för med sig.

Men, att bokstavligen smulas sönder? Kom igen nu! Låter mer och mer som science fiction.

Vi förstår att det kan låta långsökt … för er programmering har varit så ”normaliserad” och alla tankar på något sådant får er att tro att det bara är på låtsas.

Ok. Så vad händer med själen när den lämnar kroppen hos en mörk människa?

Det är en lång och utdragen historia. Sådana själar kommer att automatiskt kastas/styras till en plats där det blir gottgörelse för deras beteende. Det är lag på att det du gör mot någon annan, det gör du mot dig själv … och vi ber er att om ni kan och är tillräckligt avancerade i tanke och ande, att sända Kärlek och Ljus till sådana själar. För även om de varit en del av ett stort mörker, valde de samtidigt att spela den rollen … då LIVET, i alla dess former, vridningar och vändningar, fortsätter i EVIGHET.

Gäller detta alla?

Nej. Många kommer att ”ändra sig” och se felet i deras sätt och få ”tillåtelse” att vara kvar i sin mänskliga fysikalitet för ”gottgörelse” och ånger för hur de betett sig.

Vissa kan ha svårt att acceptera detta.

Inte när väl Vågen Upplyst själarna på Jorden genom många, många Vibrationella grader.

FÖR, DU FÖRSTÅR BLOSSOM, NÄR DENNA LJUSENERGI ABSORBERAS I ER VARELSE OCH MAN KÄNNER IGEN HEMMET OCH VEM MAN I SANNING ÄR I DETTA HEM, ALLT MAN, ALLT ALLA ÖNSKAR, ÄR FÖRLÅTELSE FÖR VAD SOM HÄNT PÅ ER PLANET OCH ATT FÅ HJÄLPA TILL PÅ VARJE MÖJLIGT KÄRLEKSFULLT SÄTT, ATT ÅTERSTÄLLA  ERT JORDPLAN TILL DEN URSPRUNGLIGA SKÖNHETEN, INTE BARA PLANETEN, UTAN ALLA DEM SOM VISTAS INOM OCH PÅ HENNE.

NÄR VÄL DENNA HÄNDELSE INTRÄFFAR … KOMMER INGET ATT VARA DETSAMMA IGEN.

Vi ber er VETA detta i ert hjärta.

Att VETA att en Ny Värld är på väg och att allt man måste utstå, de sätt på vilka man Lever i mörker, kommer att lyftas bort.

Ja, jag hoppas det, eftersom det ser dystert ut för vår framtid om inte något enormt, som detta, sker. Om vi bara visste när. Men jag vet att vi inte kan det. Så jag ska inte fråga.

Vi tackar dig för ditt gottfinnande. Vi har kommit att förstå mycket av ert sätt under den här tiden, som ni också kommit att förstå mycket av vårt.

OK … framåt, om jag får be? Låt oss inte prata strunt! Det här kan vara svårt för er att svara på. Men från starten av ”Signalerna” till Monoliterna … till öppningen av de sju Portalerna … talar vi om en blixt? Några minuter? Dagar? Veckor?

Det är okänt för oss. För detta ligger inte ”inom tiden”. Varje del, dvs. att Monoliterna aktiveras och kommunicerar med varandra etc. måste fullgöras innan utlösaren … så att säga … kan släppas för nästa steg. I detta fall för att Huvudcentra, Nätverk, Ley-linjer, ska börja sin korrespondens och så vidare.

I mitt huvud ser jag det hända ganska snabbt, typ inom 24 timmar eller så?

Vi kan inte förutsäga det. Om vi skulle ”försöka”, skulle vi säga några dagar. Men det är en process, så man kommer att känna och uppleva det.

Ni säger att detta är när våra ”kuvert” kommer att aktiveras fullt ut. Så, det är lite förvirring här. Har alla ett kuvert som ska aktiveras? Eftersom detta inte känns logiskt då, om så är fallet, ingen skulle behöva hjälp från de Uppvaknade. Vet inte om jag är tydlig här?

Men vi förstår. Alla har ett kuvert, för det finns inga ”fördomar” rörande att någon skulle vara bättre än någon annan. Emellertid … beroende på/i enlighet med … hur mycket man har valt att ”Vakna till sitt Ljus” och därför situationen framför en, kommer ”innehållet” i kuvertet angående information om ens roll att skilja enormt mycket.

För någon som varit djupt sovande kan deras kuvert få deras hjärta att känna och uppleva så mycket Kärlek, men, det gör dem inte nödvändigtvis medvetna om ”vad som precis hände”.

Detta är där de som varit vakna länge kan ta på sig sin ledarroll och leda själar till Bron, vilken vi talat om många gånger.

Bron är metaforisk förstås? Jag menar, vi kommer inte alla att ha en karta i våra kuvert med en pil som säger ”Till Bron”, eller vad?

Naturligtvis inte. Ändå är BRON verkligen det bästa sätt vi kan beskriva för er hur man kan föreställa sig/visualisera det som kommer att hända. Att hjälpa någon till dess ände och gå över den.

In i en Högre Dimension?

Korrekt. Vi ber er att inte oroa er. För, som vi säger … alla kommer att veta sin roll och genomföra den.

Det är svårt att föreställa sig precis vad som kommer att hända och hur det kommer att vara.

Ändå, när den kommer över er … kommer den att vara så bekant … för den är av er.

Jag känner mig verkligen, verkligen, verkligen obekväm med att fråga detta, men känner att det är nödvändigt. Ni sade i början av förra året att det inte skulle gå så långt som till obligatorisk vaccination. Ändå är vi mycket, mycket nära det, och det betyder att många skulle förlora sitt levebröd om de inte ”spelar med”. Så, på ett sätt, om inte något enormt sker SNART … så är det på väg dit. Antar att ni är medvetna om detta?

Blossom, titta på allt som händer omkring er … runt er Planet, Översvämningar, bränder, oroligheter. Stora oroligheter. Det pågår en uppbyggnad av Energier som går mot ett klimax …

ÅÅÅÅHHH, jag trodde ni skulle säga Händelse, sedan, i sista minuten trodde jag ni sände genom ordet ”Tillkännagivelse” istället. Eh … lite mer Valium tack! Jag hänger inte med. Vilket är det?

Kan vi inte säga, båda?

Ni kan säga vad ni vill. För det är upp till varje själ att använda sin egen urskillning och känna sin Sanning. Jag? Jag är bara budbäraren som gör mitt bästa för att föra genom SANNINGEN.

Det närmar sig slutet på denna session. Men vi önskar med allt vårt Varande att ni ska VETA att det som kommer att hända gör det i Gudomlig Tid. Det vi ber er om … som vi säger … är att KÄNNA detta VETANDE inom era Varelser och hålla i den SANNINGEN oavsett hur det ”förefaller vara framför er”.

Fortsätt med Mantrat:

JAG ÄR LJUSET

JAG ÄR KÄRLEKEN

JAG ÄR SANNINGEN

JAG ÄR

För det bygger upp Energi runt, på och inom er Planet … för att spela dess roll i det som är på väg.

… VI ÄLSKAR ER …

Jag tror jag kan tala för många när jag säger, ”Vi ÄLSKAR er”. Så är det. I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...