Peggy Black och “teamet” 18 september 2020

Peggy Black och “teamet” 18 september 2020

 

Kreativt Frö till en Större Verklighet | Peggy Black och “teamet”

 

16 september 2020, morningmessages.com

Vi erbjuder här vår kärlek och vägledning till dem som läser dessa ord. Vi ser dig. Vi ser dig i din storslagenhet. Vi erbjuder ord för att inspirera dig till att gå in i din personliga kraft. Öva på att höja dina vibrationer med varje andetag.

Du lever i utmanande tider. Det som är viktigast för dig att förstå är att inom varje motgång, varje hjärtesorg, varje utmaning finns det kreativa fröet till en större verklighet. Du är obegränsad. Säg det ofta till dig själv. Jag är obegränsad. Ju mer detta uttalas och hävdas desto mer blir det så.

De yttre upplevelser som kan hända för dig kommer också att ge dig möjlighet att omvandla och överskrida dessa mycket begränsade verkligheter. Det kaos som du bevittnar eller som du är en del av är knuffen, stimuleringen, som behövs för att du ska kunna tänja dig in i din personliga kreativa kraft. När allt är enkelt kommer de flesta inte att tänja sig. Det verkar som om de bara tänjer sig och hävdar sin personliga obegränsade kraft när de står inför en utmaning.

Vi talar ofta om detta. Det är de tiderna på din planet som tvingar de negativa och dysfunktionella aspekterna till medvetenhetens ljus. Du, käraste, är det ljuset av medvetenhet. Det är du som kallar fram de stora och storslagna förändringarna på din planet.

Det enda sättet som en verklighet förändras på är genom skiftet i kollektivt medvetande. Börja märka var och när andra står upp och talar deras sanning. Ge dem ditt stöd i dina tankar och din fantasi.

Vi talar också ofta om den verkliga otroliga obegränsade kraften i din fantasi. När du kan börja föreställa dig något ger du verkligen den saken din energi, ditt fokus. Så var säker på att du ger din energi och ditt fokus till vad du verkligen vill. Du ser när du fokuserar på vad som inte fungerar, vad du inte vill ha, vad du inte har, då ger du din energi och fokuserar på just de sakerna du inte vill ha. Så använd din kraft med försiktighet.

Vi har gett många förslag på hur du kan använda din kreativa fantasi till din fördel. Andas försiktigt och medvetet i lugn och ro i ditt utrymme. När du väl känner dig lugn och redo, börja föreställa dig ett heligt utrymme eller skapa en Alkemistkammare. Gör detta utrymme så verkligt som möjligt; se färgerna, inredningen, storleken. Är detta utrymme elegant eller enkelt? Är detta utrymme bekant eller nytt? Var föreställer du dig att det här utrymmet finns?

Ge dig själv tid att arbeta med denna idé. Låt dig leka med konceptet som en ny leksak. Det finns många datorspel som låter dig spela i en verklighet som bara är imaginär.

Detta är ett heligt utrymme där du nu kan föreställa dig eller skapa den upplevelse du önskar. Kom ihåg att det inte finns några begränsningar här. Vår kanaliserare har en hel samling av Alkemistkammare. Hon har skapat en helande kammare för sig själv. Ofta när hon somnar föreställer hon sig att hon ligger i den här kammaren och hon bjuder in gudomliga läkare till detta utrymme för att hjälpa henne medan hon sover.

Hon har skapat ett himmelskt styrelserum och när hon börjar ett projekt går hon till detta utrymme i sin fantasi och kallar på oss, såväl mästare som avatarer, att stödja och inspirera hennes handlingar i detta projekt. Hon har skapat ett enkelt mysigt rum där hon kan bjuda in vem som helst, fysisk eller icke-fysisk, att kommunicera med henne. Hon använder detta utrymme för att rensa problem med nära och kära eller dela idéer som hon inte kunde dela personligt på grund av deras ego eller begränsade tankesätt.

Hon har skapat ett stort mötesutrymme och ofta går hon till det utrymmet och föreställer sig att hon kan uppmana andra likasinnade individer att gå med henne när hon gör globalt helande arbete med ljud eller böner. Den senaste hon skapat är ett utrymme där hon kallar på närvaron av världens miljardärer och miljonärer och uppmanar dem att överväga att donera till något gott på planeten.

Sedan tittar hon på nyheterna och läser sina tidningar för att se vem som har hört inbjudan och svarat med sin donation. Vi bekräftar igen, du är obegränsad. Din fantasi är en av de mest kraftfulla gåvorna du har. Du kan till och med kalla det en superkraft.

De av er som vill undervisa, skapa en Alkemistkammare som ett klassrum och kalla dit alla elever som vill vara med när du undervisar den här klassen. Detta är verkligen fjärrundervisning.

Vi tror att du förstår idén. Vi uppmuntrar dig att expandera denna. Du vill skriva en bok, skapa då din kammare dit du kan gå och bli inspirerad att dela dina idéer. Vi antar att du måste fatta ett stort politiskt beslut, börja föreställa dig det resultat du föredrar. Kom ihåg att inte trycka på det du inte vill eller inte gillar; du kommer bara att ge det din energi och ditt fokus.

Världen befinner sig i ett transformationsstadium. Du kan erbjuda energi och idéer med hjälp av förmågan att föreställa dig och avbilda en bättre verklighet. Se en verklighet där alla trivs. Föreställ dig en verklighet där det finns harmoni och jämlikhet.

Vi firar med dig och hedrar dig när du verkligen skapar denna nya verklighet. Uppmana alla gudomliga varelser och mästare att delta i ditt arbete och din tjänst. Kom ihåg att vi älskar att bli inbjudna. ”Teamet”

© 2020 Peggy Black Med Ensamrätt. Observera att det är förbjudet att skapa videor av andra än författaren, kanalen och skrivaren. Du kan dela detta meddelande och distribuera det så länge ingenting ändras, du krediterar författaren och inkluderar detta copyrightmeddelande och denna webbadress. www.morningmessages.com GRATIS 88 tillgängliga meddelanden

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...