Den Galaktiska Ljusfederationen via  Blossom Goodchild, 21 mars, 2020

Den Galaktiska Ljusfederationen via 

Blossom Goodchild, 21 mars 2020

 

Hej där! Jag har återvänt från min fantastiska vecka på Hawaii, där ni Hedrade oss med er närvaro. Återigen .. tack! Jag är nu isolerad i två veckor, och naturligtvis vill många veta vad ni har att säga om den nuvarande situationen på vår Planet. Tack

Welcome Blossom and All that are experiencing the most amazing, exciting times that you will have ever encountered in your existence throughout many life times.

Välkommen Blossom och Alla som upplever de mest fantastiska, spännande tider ni någonsin varit med om under er existens i många livstider.

Vi ber er att Jubla. För det som vi har talat med er om … är äntligen här. Med respekt, så länge som ni bett om detta, och nu är det här … och ni undrar hur i all Världen ni ska kunna ta er igenom det.

Fast, Var och En … Var och En av er VET hur … för ni har förberett er Själva… era Energier för detta, under hela denna tid ni varit tvungna att vänta.

För att vara ärlig, så kände jag att ni kanske inte har något nytt att säga, eftersom ni har förberett oss så länge. Jag antar att ingen antog att det skulle ”spelas ut” på det här sättet.

Och ingen antog att man skulle känna som man gör för det.

Kommer ni ihåg att vi sa att ni skulle behöva ”hålla fast i era hattar” och stanna kvar i ert Ljus? Hur ni ”försiktigt” skulle låta er kunskap sippra igenom till de som kände sig vilsna och rädda? Hur medierna skulle fylla era sinnen med osanningar, för att hålla er i rädsla?

Älskade själar … läser ni mellan ”raderna”? Förstår ni det faktum att detta virus som förmodligen sveper genom era länder, är en täckmantel för allt som sker på en helt annan nivå, för att de som nu ”avslöjas”, de som gömmer sig bakom charaden, är rädda för att en annan upptäckt ska komma fram?

Så, en stor fråga att ställa är ändå … vem tillverkade detta virus … De Goda eller de onda?

Vi skulle säga de onda. Men på grund av den Gudomliga planeringen, så gör det som det var designat, för att er värld ska kunna göra sin transition. För som ni vet kan Jorden omöjligt stiga i det tillstånd den var/ befinner sig i.

Därför, säger vi inte att ”deras plan” har baktänt … vi säger, att från de goda grabbarnas sätt att se, så ”spelar det ut sig självt” perfekt.

Vissa kommer helt klart att ha invändningar på grund av pandemin och dödsfallen, och den totala nedstängning som jag känner, kommer att få vår värld att stanna.

Från vår position finns det inga argument. Vi hör inte till den argumenterade vibrationen. Vi konstaterar bara hur det är.

Vi har sagt att er värld kommer att bli Upp och Ner, till och med mer än nu.

För att en förändring ska kunna ske … så måste många saker stoppas i stället för att ”döljas”.

Mycket störning måste uthärdas av alla, på många, många nivåer, på grund av behovet och de nödvändiga justeringar som behöver komma in i detta Spel.

Ja. Det blir mycket allvarligare. Fast ”sjukdomen” kommer att lägga sig, men inte glömmas bort i ”En gång för länge sedan”-storyn.

Det är en genial plan. Den kan inte vara annat.

De vars liv tagits till en annan vibration, hade kommit överens om att detta skulle hända. Det förekommer inga misstag. Precis som de många tusentals liv som avslutas dagligen, på andra sätt. Inga misstag. En överenskommelse om att när de haft sin ”tid” på planeten, så får de nu andra möjligheter någon annanstans.

Så många är dock rädda, inte bara för att få viruset, utan för deras verksamheter och jobb … besparingar, ALLT är …

Upp och Ner!

Våra råd till de som ”vet” … de som ”visste” … är att stanna kvar i ert Ljus hela tiden.

Styrkan från det Ljuset kommer att strila ut och hitta de som är mest behövande. De som kommer att dra största/ bästa nyttan av det.

Ingen ska svälta eftersom det finns mat i överflöd, och som ni redan är medvetna om så förekommer det ett Uppvaknande hos så många, eftersom de erbjuder en vänlighet som de ”normalt sett” inte ens övervägt.

Och ekonomin?

KOMMER ATT FÖRÄNDRAS.

Det man noggrant måste beakta är, att för att denna Gudomliga transformation ska kunna skina sitt Ljus, så kan det omöjligt fortsätta på det sätt det har gjort. För det förekommer så mycket korruption, girighet och vilseledande information.

För att ”rättvisan”, ”lika ekonomiska rättigheter” och annat, ska kunna ”återtas” … så måste dominobrickorna falla.

DET ÄR DÄRFÖR NI ÄR HÄR … MINNS NI?

NI … DE STARKASTE AV DE STARKA.

När ni säger ”återtas” … är det rätt ord?

Verkligen. För er Planet började inte på detta sätt.

NU ÄR DET DAGS FÖR RÄTTSKAFFENHET ATT VARA LIVETS VÄG.

Detta kan naturligtvis inte ske över en natt.

Många av er känner en hel del som är misstänksamma, även om de inte har någon kunskap om den underliggande orsaken. Men ni förstår, Ljuset lyser redan igenom.

Men, Älskade Själar … ta hänsyn till rädslan som sprider sig på grund av media. Ta också hänsyn till att saker och ting måste bli mycket mer ”bräckliga” för att kunna ändras.

HÅLL ANDEN HÖGT.

För de som inte kan ”nå” de rädda … skicka ert Ljus genom etern. Till En … till Alla.

Skicka ert Ljus. Låt det bli en konstant ström, ett flöde av Godhet, Hopp och Styrka.

En bra sak är humor! Många ”Ljusa spelare” gör ett bra jobb på den avdelningen.

För att det är ”deras” uppdrag. Att Lysa upp mörkret.

SKRATTET ÄR DEN STÖRSTA HEALAREN AV ALLA.

Så fortsätt att Skratta dagligen, så ofta som möjligt.

Det som kommer blir mycket mer ”Hotande” än det som sker nu.

Låter olyckligt!

Yet … Truthful.

Ändå … Sant.

Några ledtrådar för den minsta lilla vägledning om det ”hotande” uppträdandet som ska komma?

Nej.

Jag visste att ni skulle säga det. Fast, om man inte frågar får man inte veta. Hmm! Jag frågade men fick inte veta.

Låt oss säga Blossom … att när ett frö planteras, så ger vi det näring och vattnar men vi vet inte hur det kommer att bli. Hur högt det blir, hur blommorna kommer att se ut, hur många kronblad varje blomma får eller verkligen inte hur många blommor det blir.

Därför skulle vi säga … fröet har planterats. Det har grott … och nu, när det vattnas, så kommer vi att se vilken riktning det kommer att ta.

Så, säger ni, att beroende på hur VI vattnar det, så kan det växa på annat sätt?

Vi säger att det vattnas kontinuerligt  … Ert jobb är att ta bort taggarna.

DET KOMMER INTE ATT SLUTA VÄXA AV DENNA GUDOMLIGA PLAN.

DET ÄR SANT.

DET KAN INTE OCH KOMMER INTE ATT MISSLYCKAS.

Det vi säger är att det kommer att erbjudas många möjligheter, beroende på hur vinden blåser.

Vi är inte siare … ingen är det. För det är massans tankar som åstadkommer förändringen.

DETTA HÄNDER NU … FÖR ATT DET MÅSTE DET.

Eftersom det finns tillräckligt med Ljus förankrat för att ”se det” och ”se igenom det”.

FOKUSERA OCH TÄNK PÅ VÄRLDEN SOM SKA KOMMA.

DET ÄR SÅ SPÄNNANDE. DET ÄR NÄRA FÖRESTÅENDE.

Med respekt … Jag föreställer mig att ert ”nära förestående” är som ert ”snart”. Så bäst att bara följa med flödet.

Precis.

Mod och styrka Skickas till er alla, när Allt faller på plats.

Bara för att gå tillbaka lite … säger ni att viruset kommer att dö ut?

Ja. Helt klart.

Kommer rädslan att dö ut?

Ja så småningom, genom Ljuset.

Fast … DETTA ÄR ER UPPGIFT. NI VET DET.

ATT NI ÄR HÄR FÖR ATT VARA ERT LJUS.

FÖRKLARA FÖRSIKTIGT FÖR ALLA SJÄLAR ATT DEN BÄSTA MEDICINEN AV ALLA …

ÄR ATT KÄNNA I HJÄRTAT …

JAG ÄR LJUSET, JAG ÄR KÄRLEKEN, JAG ÄR.

Många fler kommer att ”prova det” eftersom de inte vet vad de ska göra … vart de annars ska vända sig.

Så många själar, medan de gör det, kommer att finna sina hjärtan vibrerande på en annan nivå. De kommer att märka att medicinen fungerar. Rädslan kommer att lämna dem och en ny styrka tar plats.

Själsvarelser kommer att öppna upp för den nya förståelsen. För så småningom kommer det att vara den enda vägen genom.

Ljuset inom var och en kommer att vara ’sättet att komma igenom detta’. Till och med de som ni kanske anser vara de mest osannolika kandidaterna, kommer att överraska er och sig själva.

Kom ihåg att vi sagt, att under hela denna oro när ni befinner er i det ’Upp och Nedvända’ landet, så kommer ni att få ’Glädje från Ljuset, som kommer att lyfta upp och stärka er?

HOPPET KOMMER.

Men för många månar sedan sa vi, att vi föredrar att använda ordet ”Veta” istället för Hopp.

SÅ, ÄLSKADE SJÄLAR … VET ATT ÄNDRINGEN SKER INOM/ TILLSAMMANS MED ALL OROLIGHET OCH FÖRSTÖRELSE, OCH ”VID SLUTHÅLLPLATSEN” FINNS DET STÖRSTA, KLARASTE LJUSET AV KÄRLEK OCH FRID SOM FINNS ATT UPPBRINGA, VILKA FYLLER ERA HJÄRTAN MED MINNEN AV DE NI ÄR.

Och … när DETTA sker … det ni upplever nu och ska uppleva i det framtida nuet … kommer att ge er förståelse för varför denna ”upplevelse” av att murarna faller MÅSTE komma, för att kunna ta sin plats i det Stora Planen.

MINNS … KÄNN … VET … att det finns mängder av Ljusvarelser som omger er Planet just nu. Står i sin kraft när de ”spelar sin roll” i denna MÄKTIGA, MIRAKULÄRA Transformation.

DET ÄR NU.

ALLT SOM NI VÄNTAT PÅ … ALL OTÅLIGHET, TRÖTTHET OCH HOPPLÖSHET FÖR ATT NI VISSTE ”VARFÖR” NI VAR HÄR … OCH NU FÅ SE DET ”NÄR” DET GENOMFÖRS.

Kära Ni … … HÅLL I  HATTARNA … SÄTT BLOMMAR I BRÄTTET. Knyt banden hårt under hakan, med den ABSOLUTA VETSKAPEN om att grindarna har öppnats och det är dags att vandra över fälten på en ny Vibrationell Jord.

Men först måste vi ta bort koskiten! Tack så mycket … för att ni ÄR DE NI ÄR.

Precis som ni, verkligen … markbesättningen … som valdes ut särskilt till detta uppdrag … fortsätt att Modigt Vandra i det Ljus och Kärlek ni är, och SJÄLVA VET  ATT NI ÄR.

I Tacksamhet, i Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...