Blossom Goodchild – Kanalisering av Ljusfederationen – 21:e oktober 2017

Blossom Goodchild – Kanalisering av Ljusfederationen – 21:e oktober 2017

 

Hej. Glad att återigen få prata med er och jag vill ställa en hel del frågor från folk angående manifestering, om jag får?

Välkommen, Älskade Blossom och vi är verkligen Glada att kunna hjälpa till … för att manifestera någons önskemål, kan bara hjälpa denna värld att bli en bättre plats.

Vi får hoppas det. Tack. Ok. Då börjar jag.

1. Vad är det andliga värdet av affirmationer eller meditationer, när VI INTE VET vad vi är här för att lära oss? Alla de människor som är fullständigt vidriga och som ”förmodas” ha kontroll över massorna, lär de sig något bara för sina Själars tillväxt? Missar jag något? Vi är i vår tur spelpjäser i deras spel av korruption och mord; är det en ära för oss att vara här för att hjälpa? SNÄLLA FÖRKLARA!!

Vi skulle vilja säga så här, att er Högre själ VET vad ni är här för att lära er. Det kan vara en enda sak, men själens resa är Evinnerlig och kommer aldrig att upphöra att uppleva mer … eftersom mer skapas av den och därför hamnar den i fler spel, som kan utforskas.

Det Högre själv, är alltid inställt till aspekten av själen som finns på Jorden. Och genom att säga ”inställd” menar vi … kopplad till … som i ”vetskapen om Energins resonans” vid varje given tid. Därför, ett enkelt sätt skulle kunna vara att helt enkelt be om det som tjänar själen, av det Högsta goda, av den ENDA och ALLT.

Med respekt, vi förstår att er uppochnervända värld inte kan förenas med de Högre tankarna och handlingarna hos de som kommit längre in i Ljuset och Kärleken, och som damen uttrycker, så är ni alla spelpjäser i spelet av mord och korruption etc.

Spelpjäser i Spelet, ja, men vilken del väljer ni att spela? Spelet ni håller på med är alltid ”ert val”, och hur ni väljer att spela det är upp till er. Vi har många gånger föreslagit att ni koncentrerar er på det ert själv vill, och inte hakar på de som ”gör fel” … eller för att använda ett bättre ord … de andra. Ert bästa ställningstagande i sådana fall, är som ni vet, att skicka Ljus till dessa själar och omständigheter.

Vi accepterar och förstår att det inte är lätt att separera er från sådana pågående saker på Jorden … men det kan verkligen bli er uppgift att göra det. Då förändras energin … genom att inte dras in i sådana händelser. Om och om igen, fast ändå nödvändigt att upprepa, har vi sagt att … ALLT ÄR INTE SOM DET VERKAR. 

Er styrka kommer inifrån genom att erkänna detta. Vi säger inte att vi inte bryr oss om allt det här. Likväl är Energin av omsorg av ett helt annat slag än Energin av … oro … till exempel.

Och som avslutning … Ja … Allt man väljer att tänka och agera enligt, är för själarnas tillväxt. Det kan vara sådant man uppfattar som bra eller dåligt … det är en individuell resa … vägen man valt att gå, är DERAS sak och för DERAS resultat.

Om det skulle finnas en ”tidsbegränsning” för ALLT SOM ÄR … kanske vi skulle säga något annat för att ”Få sakerna rätt”. Fast det finns inte det. Det är FÖR ALLTID … som man spelar Spelet man väljer. Ett val av varje enskild själ, av det som ”håller båten flytande” vid varje given tid under livserfarenheten.

Eller, av vad som helst som blåser upp flytvästarna, som jag Älskar att uttrycka det! Ok. Återigen tack.

  1. Det verkar som om när vi vill något, så ska vi förvänta oss det, men inte för mycket? Är det lättare att manifestera på det sättet? ATT FÖRSÖKA verkar inte vara biljetten, utan att varsamt tillåta det? Varför inte bara fortsätta med att ”Släppa taget och låta Gud avgöra genom sin vilja, inte min”, och tro det!

Tack så mycket för också det här ”begrundandet”. Även om detta kan vara svårt för vissa att acceptera … så är MIN VILJA, GUDS VILJA. Eftersom GUD/KÄRLEKEN SKAPAR. Oavsett vad som skapas.

Men Gud/Kärleken vill säkerligen inte att någon ska skapa massmord, till exempel?

Blossom … Gud dömer inte.

GUD ÄR KÄRLEK.

KÄRLEK KAN INTE DÖMA … DEN BARA … ÄR … KÄRLEK … i otaliga varianter och former i mängder.

GUD KAN INTE FÖRDÖMA … NÅGONTING.

Det finns en resonans av Energi inom Allt. Energin kan vara i resonans/i vibration på en hög eller låg nivå … (ytterligheter). Det förekommer inget dömande, för GUD/KÄRLEK är inte en person. GUD / KÄRLEK kan inte berätta vad som är rätt, fel eller oväsentligt, därför att allting är GUD/ KÄRLEK, och därför är allt ett uttryck av GUD/KÄRLEK..

Om vi då går tillbaka till att ”Släppa taget och låta Gud avgöra”. Ja, det ligger ett stort värde i detta Förtroende … och ändå kan vi konstatera att det också förekommer önskningar från vissa som vill föra fram Lycka till ens själv. För Lycka medför en HÖG vibration, som i sin tur inte bara tjänar själens själv, utan Helheten.

Att ”skicka ut en beställning” till GUD/KÄRLEKEN, är bara att be om det man behöver … och DÅ … NÄR … behovet har uttalats … kan man Förlita sig på det och släppa taget … med VETSKAPEN om att dessa behov kommer att uppfyllas.

Vid slutet av dagen (när allt kommer omkring), Blossom … är den ”materiella” tillfredsställelsen inte den man söker, man bara tror det … och att materiell tillfredsställelse ska medföra Glädje. Man söker i själva verket … bara FRID, GLÄDJE OCH FÖRSTÅELSE. Om man uteslutande skulle önska sig dessa saker, skulle man finna att inte bara själarnas önskemål blir uppfyllda, utan också att alla de materiella ”leksakerna” medföljde.

Ok. Tack så mycket.

3. Jag har fått lära mig genom andevärlden (genom andra), att man inte kan manifestera det man inte är menad att ha. Till exempel; Om man har kommit till Jorden för att uppleva livet som en fattig, eller som en som lever från hand till mun, så kommer ingen vinst från ett lotteri att förändra det. Är det så eller har det ändrats nu?

Om en själ har valt att leva ett fattigt liv, så kommer alltid förhållandena att bli så att det stannar vid det. Själen har valt ett fattigt liv för upplevelsen av det … inte att per automatik uppleva lidande … Det här är knepigt att beskriva. Samma själ kan ha upplevt många livstider fulla av rikedomar och trevligheter ”för tillväxten” … men kan för att tillfredsställa sin nyfikenhet ha bestämt sig för att ”vara fattig” under en hel livstid … Inte för att ha lidandet som ett mål … fast, kanske det medför medkänsla för andra. Att uppleva livet från en annan vinkel, för att KÄNNA hur reaktionen blir beträffande någon med eller utan rikedom.

Förstår ni? Det är inte så att någon väljer en livstid, där de känner att de måste lida eller återbetala någon karmisk skuld … det är för att UPPLEVA något annat … att KÄNNA något annat än det de redan haft.

Och, naturligtvis, Blossom… i VARJE LIVSTID … den enda gemensamma nämnaren, det enda som KÄNNS på samma sätt … är KÄRLEK.

När man uttrycker KÄRLEK för en annan själ, för någon annan levande varelse, KÄNNS det på samma sätt, vare sig man är miljardär eller inte har ett öre.

Jag kommer att slänga in något nu. Vid vilken punkt bestämmer sig en själ för att stoppa det Jordiska Spelet? Är det upp till varje själ att säga att den har fått nog, och försöker göra något annat? Det har sagts mig, men det tilltalar mig inte att den blir fast i Jordens cykel, och inte kan ta sig därifrån.

Sådana saker tilltalar inte oss heller, kära vän. Återigen… rädslan kan åstadkomma märkliga tankar, och den som uttryckt sådana tankar, har för avsikt att skapa mer rädsla.

Ur vårt perspektiv … När en själ är ”färdig” med att uppleva livet på Jorden, kan den välja att ”åka någon annanstans” eller bara stanna kvar ”SOM DEN ÄR” … tills den någon gång, ”vill bli” något annat. Individualisera sig själv, så att säga … i vilken skapelse eller form som helst den önskar. I grunden…. är det verkligen så enkelt.

Det förekommer dock ALLTID diskussioner och rådgivning, om huruvida ett visst beslut kommer att tjäna själen på dess Högsta nivå. Den ”kommer till” platsen där själen är bosatt och lycklig, men om den ändå är redo att ”sätta segel” ännu en gång, skulle fördelarna och nackdelarna med en sådan resa medvetet beaktas, och agerandet skulle bli UTIFRÅN DET HÖGSTA GODA FÖR ALLT. Och för att sätta sinnet i rullning säger vi … oavsett VAD den resan kan innebära eller verkar vara från någon annans perspektiv!

Vi skulle också vilja säga, att det kan komma en tid när man är ”klar” med en viss erfarenhet, Jordisk eller på annat sätt, då det är inte nödvändigt att komma tillbaka. Men man kan ändå göra det … för att kanske hjälpa någon annan på sin väg.

Oändliga, oändliga, oändliga möjligheter Blossom.

Vid slutet av dagen … vi gillar den meningen …

 Jag märkte det …

Vi skulle vilja sammanfatta med att säga, för trevnaden, tillfredsställelsen och uppfyllelsen för/av självet … KÖR PÅ. FÖR NÖJET AV DET!

Se hur allt du önskar kommer till dig. Det är ett SÄKERT tecken på att du vet att du är på rätt spår och är i resonans med Vibrationen som tjänar dig på ett bra sätt.

KOM IHÅG Älskade Själar … DETTA ÄR ETT SPEL … Spela som ni vill … för … valet är verkligen ert och ni har friheten att välja.

VISUALISERA OCH MANIFESTERA … VISUALISERA OCH MANIFESTERA … VISUALISERA OCH MANIFESTERA …

VÄRLDEN SOM TJÄNAR ER SJÄL.

 VÄRLDEN SOM TJÄNAR ALLA SJÄLAR.

VISUALISERA OCH MANIFESTERA HIMLEN PÅ JORDEN … och se den uppstå framför era ögon.

VI ÄLSKAR ER.

Och VI älskar er. Tack så mycket.

 

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA
Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: Blossom Goodchild

 

Du gillar kanske också...