Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 25 augusti, 2018

Den Galaktiska Ljusfederationen

via Blossom Goodchild

25 augusti, 2018

God morgon på er!

God morgon på dig!

En dam skrev hit och kände sig ytterst bekymrad över den yngre generationen. Å ena sidan finns det så många som finns här för att leda vägen och de lyser så klart, men å andra sidan förekommer det ett allvarligt mobbande och bråkande … som filmas för att läggas ut i massmedia, vilket leder till att de som ’mobbats’ begår självmord. Kan ni vänligen berätta för oss om detta?

Det hade varit mer passande för dig att säga ’på ena sidan av myntet … och sen på den andra’ … för det har mycket att göra med polariteter … gällande alla frågor på er Jord, inte bara vid den här tiden, utan det har alltid förhållit sig så.

Vi vill be er överväga att ’de värsta’ sakerna förefaller vara … och var ständigt medvetna om att detta betyder att även det exakt motsatta sker. Dvs att det motsatta finns där som balanserar upp det hela. Men är det inte så att er massmedia inte har tillåtelse att uppvisa den glada sidan hos så många av de unga på er Planet?

Många av er förstår nu att ni visas det ’deprimerande’ tillståndet i angelägenheterna för att hålla er deprimerade. Det finns inte på agendan hos dem som har kontrollen att ’mata er’ med sorglöst innehåll … för Himlen förbjude, ni skulle ’ta in’ nyheter som skulle kunna vara upplyftande! Hur sällsynt vore inte det i er massmedia, påstår vi återigen?

Jag fattar vad ni säger, men behöver det vara så extremt att offren måste ta livet av sig? Dessa dagar finns även många ’skärare’. Är det att dessa yngre själar helt enkelt inte kan stå ut med det ’lägre Ljusets’ Vibration?

Det finns många orsaker … som i alla frågor som ställs. Det kulle kunna vara att själen inte kan ta den ’rena ondsintheten’ och ilskan in i sin själ. Men borde de välja att avlägsna sig själva … detta kunde ha varit en del av deras plan … möjligtvis … att visa för andra vad som behövs inom ’deras själar’ för att man ska börja förstå vilka de är.

Ifall det är fallet så skulle … den själ som ’återvänder hem’ ha samtyckt till att ’stå ut med’ sådana vidrigheter för att kunna stå till tjänst. Endast en mycket Upplyst själ skulle i själva verket ’erbjuda’ sig att uppoffra sig på ett sådant sätt. När de återvänder hem, så återhämtar de sig snabbt för de kommer att ha uppnått sitt uppdrag, så att säga.

Vi ber att ni ska återkalla i minnet vad vi i tidigare samtal har talat om … ’Allting är inte så som det verkar vara’. Överenskommelser görs innan ’ankomsten’ vilka genomförs genom så mycket Kärlek för varandra, att ingen möjligtvis skulle kunna föreställa sig att sådan smärta och emotionell skada skulle kunna uppstå ur … Kärlek … och det är ofta som överenskommelser inte förmår avslutas av sammanbundna själar, eftersom de vet att det på Jorden skulle bli alltför mycket att utstå att åsamka en sådan sorg till någon de Älskar. Men andra går med på att göra det för den andras Högsta Goda, för att hjälpa deras lärande och själstillväxt, genom att ’åsamka’ dem det som de hade kommit överens om att göra.

Ja, jag är medveten om detta. Men det verkar vara ett märkligt sätt att hantera saker och ting. Låt oss emellertid acceptera det, det är en ’märklig planet’ som vi bor på!

Någon annan frågade om djuren och hur de blir torterade så mycket. Vad händer med deras själar?

Vi vill säga att i djurens fall, där de utsätts för lidande för mänsklighetens profit, att de består av en ’Kollektiv Energi’ snarare än individuella själar. Återigen vill vi säga … det är en del av planen.

Vems plan? Säkerligen inte den Gudomliga?

Blossom … när den Gudomliga Planen uppgjordes … så handlade det inte om planerande och utstuderande av varje enskilt steg för varje enskild själ. Det är mer av en resa för att ta er Planet tillbaka till Ljuset i enlighet med sin ursprungliga utformning. Så vissa faktorer lades på plats för att detta skulle framskrida och förverkligas.

Er värld är till sin utformning en som består av motsatser. Men vi skulle ändå vilja säga att … ’detta experiment’ har sett sina bästa dagar och förverkligandet gällande ’utvecklingen’ kommer inom kort att visa sig på ett sådant sätt att man skulle kunna ’spela ut Spelet’ fram till den tidpunkt när alla upplevelser i denna specifika uppvisning i polaritet och fri vilja upphör/tynar bort.

Detta är varför den FÖRÄNDRING som vi pratar om är på väg. Planen att återta Jorden till sin Strålande position har pågått under en stor del av ’er tid’.

Det var överenskommet att vid ett visst vägskäl, så skulle hjälp ges för att LJUSET skulle kunna strömma in på er Planet på ett sådant sätt att det skulle komma att ’Ändra på Spelets regler’.

Jag tror inte att ni har nämnt det tidigare … Ändra på Spelets regler?

Javisst, Käraste Blossom. När väl denna Våg/Inströmning … av Kärleks-Ljus absorberas in i er atmosfär, er Jord, era Gestalter, ert … Allt … växter, träd, insekter, djur, vattendrag … Allt … så kommer det att ske en FÖRÄNDRING I ENERGIN … och sedan efter det … när denna energi kommer på plats … SÅ KOMMER ALLTING ATT KÄNNAS NYTT.

Reglerna? Låt oss inte glömma bort dem?

Det kommer inte att finnas … plats/utrymme … för de vidrigheter som nu äger rum i er värld att samverka med ett sådant Ljus. Det Ljus som är på väg … är av en sådan styrka, sådan kraft, att alla agendor av mörker blir försvagade till en sådan grad att det inte har något annat val än att ge upp.

I och med att ni säger det, mina vänner, så kan jag förnimma Energin som kommer igenom, mitt hjärta rusar och tårarna väller upp. Detta innebär ’Sanning’ för mig. Den upphetsning som min själ just nu känner i VISSHETEN om DENNA SANNING … i VISSHETEN om att detta är varför vi kom för att genomföra detta … VISSHETEN om att detta är varför vi gjorde denna överenskommelse att ta igenom dessa budskap … För att få oss att bli redo … För oss att förbereda oss … För det är så nära nu … Jag kan känna det mer än någonsin tidigare … Nu i detta ögonblick.

SÅ ÄR DET … JORDENS LJUS-SJÄLAR … MÄNNISKOR … ER SEGER ÄR NÄRA FÖRESTÅENDE. När ni väl står inför den Nya Energin, så kommer det inte att ’kännas’ Kärleksfullt att åsamka någon annan Levande Energi någon smärta. Det är så väldigt svårt att sätta ord på det. Men det Sanna själs-självet kommer själv att VETA … i sin kropp … i kroppen … och därför kommer enbart de mest Kärleksfulla tankarna, orden och gärningarna önska sig att få bli ’förverkligade’.

En värld där vänlighet mot varandra ’råder’ …

En värld där tankarna handlar om varandras Välmående …

En värld av delande …

En värld av skratt …

En värld av Fred!

Kan ni förstå detta, Käraste Själar?

EN VÄRLD AV FRED!

Så är den utformad. Det är Planen.

Förlåtelse kommer att råda.

Jag ber om ursäkt för att jag här avbryter ert underbara flöde. Men den Nya Världen … den ligger säkerligen långt fram i framtiden … för jag känner att många, många kommer att få kämpa med att ’förlåta’ de själar som har förorsakat så mycket av nedgången på vår Planet?

Naturligtvis, Blossom … det är inte så att vågen kommer …

Med det menar ni ’Eventet’?

Ja det gör vi. Den har benämnts på många olika sätt nu … Det spelar ingen roll vilket namn den har … vad som spelar roll är dess affekt.

… Det är inte så att vågen kommer … och inom loppet av några minuter så har ni vaknat upp till att allt befinner sig i en perfekt kondition och funktion och Energi.

Det kommer att finnas en hel del att kämpa med … på många olika sätt. Förvirrade själar utgör en större fråga. Detta är, som vi har sagt, där Ljusarbetarna på er planet kommer att träda in i sig själva. De visar vägen. De får förklara vad som har skett. De tar ombord alla som ber om förståelse.

Med anledning av vågen … kommer det fortfarande att finnas sådana som inte vill ’stiga ombord’? Kommer det att finnas sådana som är av en rebell-karaktär? Hur skrattretande det än låter.

Dessa kommer också att finnas! För vissa kommer att känna att de förlorar vilka de är … när förändringen inom dem äger rum.

För vissa kan ’ens kokong’ kännas tryggare att stanna kvar i … längre än andra. Vissa kommer ögonblickligen att transformeras, sprida ut sina vingar och flyga.

Naturen i denna ENERGI AV DEN RENASTE HÖGSTA KÄRLEK som nu är så nära … kommer att skölja över er Planet … likt ett andetag av frisk luft. Det finns inget att frukta … som ordspråket lyder … annat än självaste rädslan.

Ni sade att det kommer att förekomma ett musikaliskt ackompanjemang? Vilket är bandet?

Käraste Blossom, det blir inga musiker med instrument. I själva verket … inga instrument alls. Musiken … ljudet … av Självaste Kärleken … blir orkestern och dirigenten.

Åh, Herre, Herre! Så fylld av emotioner här! Kan ni föreställa er? Jag menar kan ni föreställa er det?

Vi har gjort det, Käraste Blossom … och det är varför/hur det är möjligt för oss att komma till dig. När vi säger ’vi’ … så menar vi det som ett kollektiv. Du skulle falla platt på marken … ifall du var fullt medveten om de Rådförsamlingar och Sammankomster som har ägt rum för att SÄKERSTÄLLA att inget går fel … Att inget ingripande kan ske.

Mina tankar hoppar förstås tillbaka till den 14 oktober, 2008 … när ni avbröt planen på grund av ett sådant ingripande.

Det stämmer.

Vi ber att alla som läser texten i detta budskap ta den till era hjärtan. Vi ber att ni tar några djupa andetag och försätter er i ett fridfullt Tillstånd … och sen ber vi er att läsa detta budskap på nytt utifrån ert innersta djup inom er själ … för där kommer ni att finna dess SANNING.

Det är ett härligt sätt att avsluta dagens samtal. Wow! Mäktigt! Jag älskar det. Jag älskar er. Kärlek, Kärlek!

I Tacksamhet, i Kärleksfull service, JAG ÄR.

 

 

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Make every day a HAPPY HUMAN DAYhttp://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

 

Website: Blossom Goodchild

 

 

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...