Den Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 24:e augusti 2017

Den Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 24:e augusti 2017

 

 

Välkomna, än en gång, mina vänner. Någon frågade varför ni inte har nämnt solförmörkelsen? Jag undrade om det var jag, eftersom jag verkligen inte hade uppmärksammat den alls. Fast ni behöver säkerligen inte mig för att få fram det? Vad skulle ni vilja säga om det? Jag har sedan dess tittat på den lite, och internet surrar om det.

Först av allt, välkommen till dig också. Det som har skett är vad du skulle benämna ”fenomenalt” men ändå … det verkar som att mycket har ”tillagts” av många, beträffande händelserna och tilldragelserna, som vi anser bara är propaganda, skapar rädsla och är absolut nonsens!

Vi har berättat om intensiva energier som har filtrerats in i er stratosfär, vilka påverkar individens energi och HELHETEN. Dessa energier hjälper er att lyfta er ande och förstärker det som NI INOM ER varelse VET ÄR SANT. Därför kan ni fortsätta att vidareutveckla er utbildning i livets skola.

Vi föreslår att ni ”vänder sida”, så att hindren i denna astrologiska händelse kommer till ny förståelse.

Då dessa Energier blir solida och mer naturliga inom er Varelse … kommer ni att upptäcka att er Varelse är så mycket mer anpassad till det som verkar vettigt för er själ. Ni har så länge ifrågasatt varför och vad i ert liv. Er värld verkar vara fullständigt uppochnervänd, men ni flyttar trots det in i en tid, som låter er få svaren. Hela ert själv börjar få fram flödet på ett sätt som gör att förståelsen KÄNNS så mycket närmare. För så är det verkligen.

Lite mer detaljer tack?

Månaderna framöver, i synnerhet de närmaste tre, fyra eller så … med tanke på att allt kommer att flöda beroende på hur flödet rör sig … kommer att ge en stadga som i sig själv bevisar att det finns så mycket mer för självet, än någon kunnat tillåta komma in.

Ni har bett upp till de ALLVETANDE i hopp om att kunna hitta er väg ut ur det mörker man övervunnit ibland … och bett att bli visad vägen … inte bara för er själva … utan för alla. Ni har osjälviskt öppnat ert hjärta i den värld där ni lever i, och önskat att dess Storhet skulle visa sig.

Älskade själar, varje år har verkat mer eller mindre lika i dessa ämnen, då Energierna filtreras igenom. Man kan KÄNNA självet … djupt inom … förändras … men ändå, på ytan … verkar det inte göra någon skillnad.

FÖRUTOM NU … NU … KOMMER NI ATT MÄRKA EN SKILLNAD.

 Tiderna med att ”spela spelet” på en säker rutinerad nivå upphör … och era Högre Varelser tar över.

Vi skulle vilja klargöra just nu, att det ännu inte är så att det totala självet kommer in. Det skulle vara långt före sin tid … men ändå … så mycket mer ni vet som ni själva kan vara … kommer att bli uppenbart.

På vilket sätt?

Av att märka synkroniteter … Direkta manifestationer … Healingar …

Som redan händer för vissa.

För de som känner KÄNSLAN av tacksamhet för att de Finns.

För det/detta, Älskade själar, är nyckeln som låser upp dörren till PRAKTFULLHETEN AV LJUS.

Om någon skulle samla sig och ge äran till vilka de är … som kommer av en djup Tacksamhet för sin existens … skulle de befria sig från det negativa som tenderar att ”hänga med” det roliga i det!

Att KÄNNA Tacksamhet djupt inne i själens rum, tillåter ALLT att anpassas. Ni behöver inte be om det eller det … eller för att reda ut omständigheter eller få ekonomiskt överflöd … ni behöver bara minnas vilka ni är … KÄNNA vilka ni är … och utstråla Behag och Tacksamhet till ALLT SOM ÄR.

Se sedan, Kära Vänner … hur era liv faller på plats, på det sätt ni känner att det ska.

Och när detta händer … blir ni medvetna om att inget annat krävs av er. Ni har aldrig blivit ombedda att ge mer än så…

DET … SOM NI ÄR … sänder ut Tacksamhet för … ALLT SOM NI ÄR.

Ni behöver inte använda kraftuttryck … bara FRAMFÖRA KÄNSLAN SOM STRÖMMAR UT FRÅN ER, OCH IN I ALLT ANNAT. Så att Tacksamheten blir en del av allt annat, och blandar sig för att göra allt annat så mycket mer medvetet om vad Tacksamhet är/gör.

Att enbart koncentrera sig på detta, kommer att förändra er och er värld.

Och eftersom så många BERÖRS AV detta … förändras verkligen er värld.

Observera då dessa dagar presenteras för er, hur lyckligt medveten om Livet i sig själv ni blir.

Allt kommer att se ut på samma sätt … men ändå … känns och verkar det helt annorlunda.

Behöver ni korrigera den meningen?

Nej.

Okej … Fortsätt!

Vi visar dig en vision Blossom, några få steg, tre eller fyra … och en lång rad själar som går uppför dessa trappor. Denna vision är fylld med Ljus. Eller hur?

Stämmer. Ett tydlig erkännande av att många av oss flyttar in i en Högre Vibration.

Vilket är exakt vad ni gör. Dessa ”rörliga” tider ska KÄNNAS på ett mer djupt sätt, än någonsin tidigare.

Med all respekt, ni har sagt det förut men det har inte varit så märkbart.

Kanske du tittade åt ett annat håll, Blossom?

Visserligen. Men vad är så annorlunda med det här då?

Upptrappningen. Ni har i många år varit ”funnits inom” en speciell frekvens, av en speciell vibration. Ni har kommit tillrätta i den och blivit bekant med den … som en upprepning av vad som hänt tidigare.

Så är det. Så fungerar det. Varje gång man når den ”högsta” nivån i DEN Vibrationen … finns det en kokpunkt som man ”bubblar runt i” ett tag … och känner sig verkligen som om locket ska explodera … DETTA ÄR NATURLIGT!

EFTERSOM … det är det som mer eller mindre händer. Toppen av den vibrationen inom er själva och hos de inom den nivån tillsammans med er (och det finns många) har nått sin helhet, och MÅSTE gå vidare till början … av den lägsta nivån … i nästa Vibration som leder framåt från den senaste.

Den här, som så många av er helt naturligt flyttar upp till, … för man behöver inte vara rymdforskare för att få det här att fungera … är Högre än den ni befunnit er i tidigare.

Ni har tagit er uppför stegen, och det steg ni nu är på, gör att ni kan gå ut på en plattform/platå, som är den banbrytande nivån i den NYA VÄRLDEN.

Som om … för att ha ett sätt att framföra det på … så har ni tagit ert VETANDE till ett tomt utrymme … ett utrymme som har väntat på att ni ska anlända för att … SKAPA DEN NYA VÄRLDEN.

Ni VET hur det ska vara. Ni har redan skapat det. Nu måste ni skapa det i Vibrationen som det skapades för!

En tom målarduk, Älskade Skapare … Väntar på att ni ska hämta penseln … välj färg och BÖRJA!

Woah! Det pirrar av SANNINGEN som rinner nerför hela kroppen.

IT IS HERE NOW … NOW! This time you walk within … is the time to …

DET ÄR HÄR NU … NU! Den här gången ni går dit … är det dags att …

GÖRA DET NI KOM HIT FÖR ATT GÖRA.

Ni VET inom er hur målningen ser ut … Vad det KÄNNS som … och allt man behöver göra är att återskapa den … i sin egen verklighet.

Öppna upp det … Förverkliga det … SKAPA DEN.

Jag typ känner/ser i tankarna … det här stora tomma utrymmet och många av oss … bara står där … Fridfullt … och fler och fler nivåer på stegen och vi förenar våra hjärtan. Inga ord sägs … Vi bara vet att ”VI HAR ANLÄNT” till VÅR NYA VÄRLD och att det är dags att BÖRJA. Jag känner tårarna flöda när jag ser denna vision. Jag är så känslig just nu!

Eftersom det är din själs sätt att berätta att det här är SANT.

Blossom och alla andra som befinner sig ”där” … VÄLKOMMEN TILL ER NYA VÄRLD!

Tack. Jag tog bara några djupa andetag … och här är jag … sittande på samma plats som jag gjorde innan jag började den här kommunikationen med er … och ändå … inom mig … KÄNNER JAG mig annorlunda. JAG KÄNNER mig upprymd, uppmuntrad och LEVANDE.

Då dessa dagar gryr och vill samarbeta med er på er resa … hur välsignade kommer ni inte att KÄNNA er … så till den gräns, ibland … att ni blir utmattade av överväldigandet.

Utmattade? Verkligen?

FAKTISKT. För det ska ta tid att anpassa sig till förändringen i atmosfären. Även er andning blir LÄTTARE … eftersom luften ni andas också blir LÄTTARE.

Koppla samman det med det faktum att era kroppar ansluter till dansen … och det skulle förklara ”då och då”- behovet av att vila mycket och sova djupt, för att dessa ”planer” ska kunna integreras med verkligheten, av det som sker.

GLÄDJEN. GLÄDJEN. DEN GLÄDJE ni kommer att uppleva, ska få er att skratta högt … tillsammans med andra och själva … för det ni har väntat på … var totalt oväntat!

Lägg till i blandningen av ALLT DETTA … det faktum att på grund av denna kontinuerliga Högre Vibration som ni lever inom … DET … med naturlig påverkan … kommer att medföra att den lilla hemliga längtan efter ”presentationer”, kommer att bli av en mycket STÖRRE HÖGRE skala, än den med ”små gröna män i plåtfarkoster”!

SKRATT! WOW … er humor har tagit stora kliv under åren.

Med hjälp av dig, Blossom!

Blossom, Blossom, Blossom … saker som nu verkar mycket ovanliga, blir mycket vanliga … mycket acceptabla och mycket angenäma. 

Titta på de förändringar som er planet har accepterat under det senaste århundradet. Saker som en gång bara var science fiction … är nu det normala. Tidigare betraktades det som för löjligt för att man ens skulle kunna föreställa sig det … att man kunde chatta med någon annan, ansikte mot ansikte på andra sidan av jorden, och nu känns det frustrerande om det inte fungerar som det borde, och bilden inte är väldigt tydlig!

Föreställ er då, vad som kommer att hända inom det tekniska, men att förenkla resandet, till exempel. För att bara nämna något.

Fortsätt … nämn något mer … om ni vill?

Arven.

Förlåt?

Varför?

Felaktig tankeöverföring?

 

Inte alls. ”Arvet” med allt som skulle ha skänkts till er … genom födslorätt. Ynnest, förmåga och skicklighet, som ni ännu inte tänkt på … tills de ”ärvs” … från era Högre spontana själv.

Sådant kul kommer framöver.

Livet var inte ursprungligen utformat för att vara så svårt, som många av er gjort det. Men inom SPELET … experimentet … upplevelsen … som ett kollektiv … ändrade ni utförandet och gjorde det sådant.

Minnen av ”hur det borde vara” … ”hur det en gång var” … ”hur det kommer att bli” … kommer som en översvämning, som om en damm varit blockerad, och inspirationen och drivkraften rusar fram i den ständigt strömmande floden, som ni valde att delta i.

Älskade själar … Käraste Blossom … den här dagen när vi lämnar dig … så känner du dig så upprymd som man bara kan.

Tack så mycket. Det var verkligen en mycket upplyftande chatt … och jag är mycket tacksam för att den blev av. Avslutar nu … och jag hoppar över resten av dagen. I Kärlek, Ljus, Skratt och ett Överflöd av Gyllene Strålar.

 

Översättning: Margareta och hans Jonåker

 

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: Blossom Goodchild

The link to be able to access all my YouTubes is here.

Du gillar kanske också...