Den Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 27 april, 2017

Den Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild

27 april 2017

God morgon till er däruppe … eller var ni nu finns. Är ni redo för en diskussion?

Det är vi verkligen. Det är intressant att ni tänker på oss som varande ”där uppe”, som om det någonstans ovan molnen fanns en helt ny värld!

Var skulle ni säga att ni finns då?

I en rymd(utrymme) …

I en rymd, eller i rymden?

Och där kommer vi in på ett helt nytt kapitel. För låt oss tala om rymd(en) …

Det ni benämner som Rymd har några konceptuella betydelser. Ni har rymden(utrymmet) omkring er … Ni kan säga; ”där finns ett utrymme, jag lägger den där”. Eller; ”Ge mig lite utrymme” etc. Sedan har ni det ni kallar ”Rymden” … ute i kosmos. Ett oändligt spektrum av Universums, Galaxer, Planeter, Stjärnor … och var finns vi?

Vi är ”i vår rymd”! Alla har en rymd. Det finns ingen ände på rymd för människor att inta.

Ok. Så, jag har en rymd(plats) i Noosa, Australien, Jorden … vilken är er ”adress i rymden”?

Den finns i en ”rymd” som ni inte skulle kunna uttala … för vi har inte ord/etiketter på det sätt ni har det. Det har mer att göra med matematiska koordinater; som FORTFARANDE inte skulle förstås, för sådana beräkningar ligger inte inom era sfärer.

Sanningen att säga kan vi vara där vi vill vara på ett ögonblicks varsel. Vi har inte era mänskliga restriktioner och behöver verkligen inte biljetter för att kunna resa med farkoster dit vi vill åka.

Vart måste ni resa?

Vi … som den Galaktiska Federationen av Ljus … det medvetande som speciellt du, Blossom, kommunicerar med … vi MÅSTE inte resa någonstans. Vi är ett medvetande som helt enkelt bara kan VARA överallt där vi så önskar vid en given tidpunkt.

Fysiskt?

Om det behövs.

Men jag förmodar att inte ALLA varelser vi kallar ”Ljusvarelser” är kapabla till detta?

Det är korrekt. För inte alla LJUSVARELSER har nått en ”rymd” av Upplysning där detta är möjligt.

Så, bara av nyfikenhet … ni har tidigare talat om att ni ska inträda i ”vår rymd” och att det kommer en tid då vi får se många skepp i skyn och att vi faktiskt får träffa er … menar ni ER … DEN GALAKTISKA FEDERATIONEN AV LJUS? Eller, menar ni att vi får träffa varelser som fortfarande är i fysisk form och bor på andra planeter etc., och det bara är dags att integreras?

Det finns mycket som kan sägas om detta. Helt riktigt finns det de som kontinuerligt reser och som lämnat sin hemplanet för att göra det. Det finns de som skall bli en del av planen och som ivrigt väntar på tiden när människor och icke-människor kan ta en kopp te tillsammans!

Ja, min panna kokade torr för länge sedan! Så, blir det då NI?

Skulle du förstå om vi säger ja och nej?

Ja och nej!

Du förstår Blossom … denna Gudomliga Plan som tar Jorden tillbaka hem … är så komplex i sitt system av händelser. Naturligtvis har vi, Federationen av Ljus, vår del att göra, precis som en miljon andra ”ljusarbetare” som inte bor på Jorden.

Vi har tidigare talat om vår position som varande ”Tillsyningsmännen över Tillsyningsmännen”. Vi tar de riktigt stora besluten … så att säga. Vi tillser och observerar och beslutar … på en nivå långt över de flesta, och våra beslut efterföljs och respekteras.

Så, ja, vi är verkligen en stor del av ”sammansmältandet” av världar. Men de Varelser som KOMMER för att ta kontakt och ”blandas” med er kommer att ha en mer fysisk form än vad vi har. För vi består av Ljus. Men det betyder inte att vi inte kan bli fysiska i någon form ifall vi skulle välja det, för nödvändig inblandning i någon speciell situation.

Så, kommer jag någonsin att få se ER?

Vi skulle säga att du skulle ”KÄNNA OSS” mer i ditt medvetande och ”se oss” mer i strålande Ljusform.

Du förstår, Blossom, det beror också på behovet. Och det är därför vi skulle visa oss på olika sätt.

Nåväl, jag ser fram mot det. Det är dock lite underligt att jag kan ha dessa konversationer med er, i åratal … jag har verkligen känt er Kärlek … överväldigande … många gånger. Ändå har jag ingen bild av hur ni ser ut.

Det beror på att vi inte ser ut som något eller någon … Vi är inte i fysisk form … vi är bara Ljus.

Men, har ni inte talat om ER … ER SORT … som resande runt i en Ljusfarkost? Varför måste ni göra det … om ni ändå bara är Ljus?

För att vi reser i ett Ljusskepp som är Ljusenergi och vi bor inom den energin …

Ungefär som en container? Är ni instängda?

Vi ler … men vi kan säga … på ett sätt. Vi skulle kanske säga … SOM EN LJUSKROPP … som är många.

Så, ni är en Energi av Ljus som reser runt i en Energi av Ljus … som är ett skepp?

Något sådant.

Med all respekt … antingen är ni, eller så är ni inte.

Inte så. För på den nivå av Ljus som vi finns i … den nivå av medvetet Ljus som vi är … ÄR vi precis det vi behöver vara … beroende på vem vi interagerar med.

Om det är så att vi önskar vara inom en Ljusfarkost … så manifesterar vi den Energin där och då.

Så ni är inte alltid i ett Ljusskepp?

Varför skulle vi det … om vi inte ska någonstans?

Men, ni kan resa varthelst ni vill, närhelst ni vill. Jag är mer än lite förvirrad. Så, precis nu, kommunicerar ni med mig … varifrån?

En rymd.

Var finns den rymden?

I en rymd av ingenting … vi bara kommunicerar telepatiskt.

Så ni har faktiskt inte ett hem?

Jo, det har vi.

Var?

Som vi sade … i en rymd av ingenting. För vi har ingen fysisk form. Därför, varför skulle vi behöva … vad du tänker på som ett ”fysiskt hem”?

Varför skulle ni behöva ett Ljusskepp?

Därför att det är en helt annan sak. Vi kan resa i vårt Medvetande, direkt till ditt sinne, så som vi gör nu till dig Blossom. Men, i ett större sammanhang … vi kan resa i en skyddande Ljusfarkost som … hur ska vi nu säga detta … också … är VI.

Så ni säger … Ljusskeppet är NI?

Korrekt, det är en del av oss … del av vårt Medvetande. Det krävs på vissa nivåer för att vi ska kunna navigera genom olika Energier.

Jag kan bara känna att detta är alldeles för komplicerat för min lilla hjärna. Så i denna Ljusfarkost skulle ni kunna manifestera er in i vår atmosfär då?

Ja, och du har listigt hjälpt oss att ytterligare förklara … att om/när vi gör så … skulle det vara mer logiskt för er att ”VI” … finns i ett Ljusskepp … även om vi också är AV DET … och om det var nödvändigt skulle vi anta en form som kan förstås … just för själva syftet att lättare bli förstådda.

Du förstår Blossom … försök förstå att LJUS … som i … KÄRLEK … som i … ALLT SOM ÄR … inte är som du vet att elektriskt Ljus är … och vi vill inte nedlåta oss.

En gatlykta som tänds … erbjuder visserligen Ljus … så att man kan se. Men, även om det är Energi … för allting är ju det … är det inte alls samma Ljus som … ÄR.

Det Ljus som ÄR DU.

Det Ljus som är KÄRLEK.

För bakom det SANNA LJUSET … ÄR KÄNSLAN … UTTRYCKET AV … KÄRLEK.

Vi kommer alla FRÅN/AV DET … och upplever olika uttryck av det på olika nivåer av det.

Därför, när man upplever denna LJUS-KÄRLEKS aktivitet från ”vårt” perspektiv …kan vi omedelbart omvandla/transformera den … till vad som bäst tjänar oss vid en given tidpunkt.

Vad jag skulle ÄLSKA om ni bara omvandlade er Energi till en Fysisk Varelse och stod rakt framför mig … precis nu. Varför kan ni inte göra det?

För att du förhindrar det.

Hur då?

Därför att det inte är rätt tid för detta att inträffa. Det styr du. Det skulle förändra saker dramatiskt för dig och det är inte ”dags” ännu. Det är för tidigt. Du själv Blossom, vet i din varelse … den rätta tiden för att ta vår relation till denna Högre nivå.

Jag antar det … även om jag inte vet om det … i min kunskap om vad jag vet nu!! Jag känner kanske att jag måste bli mer avancerad i min förståelse av många saker innan min Energi tillåter det att ske. Men … vart tar det nu vägen härifrån. Måste dock säga … det får mig att känna som vi fortfarande har en så lång väg att gå.

Vi ber dig ha tålamod. … be dig själv vara tålmodig. Allt går exakt enligt planen. Precis som du önskade att det skulle vara. Och när allt verkar logiskt … när sista biten i pusslet är lagd … säger du ”Ok” … den där är färdig … och ser dig om efter nästa … och du börjar igen!

Med det noterat … jag drar mig tillbaka! Tack Vänner … Kärlek från alla oss härnere.

 

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: Blossom Goodchild

The link to be able to access all my YouTubes is here.

Översättning: Markku Pärssinen

 

 

Du gillar kanske också...