Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 26 augusti

blossom-blog-new-short-1

Den Galaktiska Ljusfederationen, 26 augusti 2016
via Blossom Goodchild

Vart tar tiden vägen undrar jag? Hur som helst, jag är här nu och litar på att ni också är det?

Först riktar vi uppmärksamheten till vår avsikt i dag, vilket är att erbjuda det DJUPASTE, RENASTE ÖVERFLÖDET AV HJÄRTLIG KÄRLEK TILL ALLA OCH ENVAR.

Ja, vilken härlig hälsning. Tack. Här nere på Jorden verkar livet passera så snabbt. Man kan knappt få tid med allting! Vad skulle ni upplysa oss med idag, mina vänner?

Idag, av alla dagar, skulle vi tala med er om att … sprida nyheterna …

Jag behöver avbryta. Först ville ni säga ”vi skulle tala med er om Gung Ho” … vilket innebär entusiastisk över striderna / krig … och sedan när jag ifrågasatte det blev det ’sprida nyheterna’ och återigen handlade nästa ord som kom igenom ’om krig’. Jag följer upp det snarare än tar bort det eftersom jag känner att det är ni. Så, låt oss se vad som händer. Varför skulle ni vara entusiastiska över att slåss?

Så är inte fallet. Vi är entusiastiska över att prata om ett sådant ämne, i det att … vi är mycket medvetna om saker som kommer att stödja eldupphör. Meddelanden kommer att presenteras av dem på/av er Planet som ska möjliggöra början av de Stora Förändringarna att bli/verka vara uppenbara … snarare än gömma sig i garderoben!

I era framtida dagar kommer det inte finnas ’utrymme’ för slagsmål och blodspillan … inte inom den Vibration som er mest Välsignade Moder Jord ökar till.

DETTA KONSTATERAS BESTÄMT.

Under så lång tid har ilska, hat och girighet varit föregångaren till en maskerad som nu rinner ut i sanden. Den har gjort sitt. Den mark där ni bor var inte tidigare avsedd att spillas med blodsutgjutelse och sorg. Benen från människor vars liv togs på grund av kraftiga missgärningar har länge trätt in … och träder fortfarande in … i Gaias jord och lämnat sina spår … sin Energi.

En rensningsperiod av alla sådana begravningar håller på att komma till stånd. Vi ber er att tänka på detta. På Energin som finns i er mark från så många själar som lämnade er Planet i en olöst situation … eller känslor av obehag … smärta … sorg. Så många själar har gjort det för att de inte förstod hur den mänskliga potentialen fungerar.

Därför har all den ’typen’ av Energi absorberats in i era marker … och vi skulle säga … ’grott’ genom ALLA era år.

Moder Jord har tröstat och lugnat och ändå, kommer det bli en Stor Rensning.

I vilken form? Rensning på vilket sätt? Inte en översvämning väl! För kära gamla Noah har avvikit för länge sedan! Jag menar, vem skulle bygga arken?

Än en gång så njuter vi av ditt humoristiska inlägg. Det kommer inte att vara av detta slag. Det kommer inte att bli som man på er Planet skulle kalla, av ’biblisk betydelse’. Det är inte genom att naturen visar sin vrede, som vissa vilseleds att tro.

Det kommer in/genom många aspekter som fungerar som EN. En förening av många kontrollerade mekanismer som ska befria själva djupet av er mark och tillåta att blommor (’Blossoms’) planteras i alla hörn.

Har fastnat lite på ordet mekanismer. Det involverar maskiner, gör det inte?

Ja det gör det. Men inte av den typ som ni tror. Mer av ett slag som ni ännu inte känner till. För att förklara i era termer är det en ’Farkost’ som kan rena Energier. Vi visar er som om det är av en tornado-Energi … som bokstavligen suger upp och ut, dessa ’döda Energier’. Men detta visas endast som en förklaring. Det innebär inte att man kommer se/uppleva denna rensning på detta sätt.

Därefter … skulle Gedigna Rena Energier ’utgjutas’ och ’träda in’. ’Översvämma’ er Jord med en Upplyst närvaro. Från grunden och uppåt … så att säga.

Mmm. Allt detta är mycket intressant och inte sådant som ni brukar tala om … Och vad är ’vår del’ i detta?

Bistå med denna aspekt av ’Skiftet’ … för ni kanske kan tänka er den ’omvälvning’ som kan röras upp då detta sker? Bara när man förstår den inverkan det kommer ha, kan man ändå ha ett ljust sinnelag.

Får vi föreslå också att i viss mening har processen redan milt börjat? Det som vi förklarade tidigare var en visualisering för att uttrycka situationen i det som kommer att äga rum. Dvs ’Rengöringen av’ … Det uttrycker inte den ’kontroll’ som detta sker med.

Vad exakt menar ni med det?

Det måste bli en gradvis uppstigning … och även om vi talar om Stor Rensning … ska det vara så … Men … sakta men säker. Annars, i brist på bättre terminologi, … ”Skulle helvetet braka lös”.

Jag måste bara säga på denna punkt … att jag behövde göra en kontroll … mitt hjärta känner av mycket kärlek och ändå ”skulle helvetet braka lös” och talet om denna farkost och rensning, är en ganska ovanlig position för er. Så jag bara gjorde ”grejen” att jag frågar tre gånger… och tre gånger kunde ni helt klart säga, ja det var ni … och mitt hjärta känner att det är rätt att fortsätta på detta rätt så intressanta ämne. Så nu, var var vi?

Vi talade om ’takten’ med vilken denna rensning skulle ’avta’. Ty, det kommer nå en kulmen som kommer vara mer än uppenbar för de uppvaknade och det skall sedan stabiliseras på sin nya position. Rengöring skall ske och Jorden ska återigen blomma ut i nya fräscha Energier som ’vi ska hjälpa till’ … tillsammans med er … med att ’plantera’.

Detta är anledningen till att vi är entusiastiska, kan man säga … angående formuleringen ’Gung Ho’ … för det kommer att bli slutet på sådana saker.

Hur många gånger har vi nämnt specifikt att när ni går in i de högre vibrationerna kan sådana ’Spel’ som krig … helt enkelt inte komma in?

Detta innebär därför … ser du Blossom? Att det måste komma en tid när detta skall upphöra.

Ändå trodde jag att det kanske innebar … att de som valde att stiga upp skulle göra det, och de som inte gjorde det skulle stanna i tätheten av krig om det var deras val?

Detta är en komplicerad fråga.

Jag trodde det kunde vara det!

Ni är medvetna om dimensioner … oändliga dimensioner … oändliga verkligheter … oändligt ALLT!

Därför, som vi har sagt tidigare … ALLT ÄR/KAN och KOMMER att äga rum.

Därför … möjligheten för krig att upphöra, kommer att visa sig… och de skall göra det … i en dimension. Men i en annan kommer det att finnas de som väljer att de ska förbli.

OK … bara för att blåsa ut min hjärna… kommer det krig som upphörde … vara samma krig som fortsätter någon annanstans?

Ja. Genom valet hos dem som vill att det scenariot spelas ut.

Så, hur kan ni bli exalterade över en vapenvila … om det inte nödvändigtvis kommer att bli en?

Ändå finns den … beroende på vilken tidslinje ni hoppar in i när den möjligheten … visar sig.

Ok. Men hur vet vi vilket bussnummer som går igenom vilken tidslinje?

Valet! Valet av önskningar som hjärtat så innerligt vill ’spela ut’.

Ok. Ändå finns det många av oss som skulle vilja detta, men det finns fortfarande krig i vår värld.

Och möjligheten som kommer för att det inte ska finnas … bör NI välja. VAR OCH EN AV ER.

Kom igen nu … om så var fallet … skulle det säkert bara vara en handfull elit som vill spela ’krigsspel’? De faktiska soldaterna som deltar i striderna skulle inte vilja det … inte när de/om de fick reda på det SANNA skälet till att de gör det.

Det kanske är fallet. Därför skulle dessa handfulla och deras anhängare fortsätta att spela sitt spel på den ’plats’ som erbjuder den Vibrationen för dem. Den plats som deras Vibration skapar … för dem.

Mitt hjärta slår ganska snabbt just nu för era tankar hoppar framåt i mitt sinne och jag kan inte skriva ner det snabbt nog. Så i slutändan … om jag har rätt … och faktiskt, om NI HAR RÄTT … säger ni att det ska bli något som händer som erbjuder att ett vapenvilascenario visar sig?

Det gör vi.

Gäller detta alla krig?

Även individuella sådana!

Fantastiskt! Det är en stor vapenvila-situation!!

Ändå, ser du Blossom? Detta att röra upp de negativt laddade Energierna måste sluta någonstans.

Vem säger det?

ALLT! Det är ett medvetet beslut … av/genom/i Medvetandet.

Om ALLT är ett medvetande … inkluderar inte det dem som fortfarande vill spela dessa ’elit-krigsspel’?

Jo.

Um? Verkligen?

Ändå finns det fortfarande roller som ska spelas ut … för att tjäna!

Raringen mig! Det märkliga är … jag förstår det helt!

Vissa kommer … vissa inte. Men, SÅSOM för Medvetandet … är det dags … i stor skala … för FÖRÄNDRING.

OCH DEN FÖRÄNDRINGEN … DEN FÖRÄNDRING SOM VI HAR PRATAT OM HELA TIDEN … ÄR PÅ VÄG!

Ledsen att sabba er fest. Ändå har det alltid varit så. Missförstå mig inte … Jag håller med er. Jag kan KÄNNA er Energi och er entusiasm och utan att tveka … i mitt sinne … kommer detta att ske … och det är mera ’snart’ än det en gång var … Jag förstår det! Men med all respekt … från min förståelse, på grund av ingen tid … detta ’Det är på väg’-uttalande … för oss … kan betyda 2090!

Käraste Blossom, Käraste Själar på Jorden …

Från den djupaste medkännande platsen i våra varelser säger vi till er …

Har vi inte många gånger uttryckt att dessa förändringar ska ske under ER livstid?

Ledsen att avbryta igen, men … Jag har själar som är 90 som skriver till mig. De hänger sig kvar ’med en kamp för livet’. Förstår ni vad jag säger? Därför, i ER livstid … ni talar till oss alla … beror säkert på vilken ålder man är i ’vid den tidpunkten’?

Vi förstår detta. Ändå … det finns de som ACCEPTERAR och VET att de har gjort sin del i upplyftandet av er Planet med sitt Ljus … och att för vissa är det så … att ’bidra med Energi’ från annat håll … när det är dags.

Och det finns de som VET att de skall förbli på Planeten för att SLUTFÖRA DET…

ATT VARA HÄR MITT IBLAND DEN STORA FÖRÄNDRINGEN … att SLUTFÖRA DEN.

Jag skulle verkligen vilja KÄNNA/VETA säkert att jag är en av dem … och jag är 59 ’snart’! Inom mig KÄNNER jag att jag är en som ska vara här när ’allt’ sker, men ändå undrar jag ibland om min känsla för något bara är ett ’hopp’. Endast tiden kommer att visa det mina vänner … endast tiden kan utvisa. Min VETSKAP med säkerhet är att det är här som dagens session avslutas. Oj vad jag har njutit av den. Med Kärlek och tack …

KÄNSLAN är ömsesidig.

Denna kanalisering påminde mig om en metafor som Vita Molnet gav angående Förändring och Skiften. Det tas från kapitel 17 av ”Vandra i Ljuset och Kärleken”. (Finns på www.blossomgoodchild.com)

Vita Molnet. Varmt välkommen till er mina goda vänner. Det finns så mycket energi som flödar mellan oss att jag känner att jag kan spricka. Jag visar för Blossom omedelbart att det är som om det är en födelsedagsfest som hålls här, eftersom det finns så mycket att fira. Jag visar att på ert födelsedagsbord finns en kanna med vätska som har jordgubbssmak. I den finns, visar jag på ytan, många vackra rosa rosenblad som fint manövrerar sig runt ytan på denna vätska. Därifrån visar jag att en liten strömvirvel sträcker sig ned genom denna vätska till botten av kannan. När drivkraften byggs upp vid punkten på botten av kannan, sugs kronbladen in och nedåt. Ni kan plötsligt inte se dem längre; de har försvunnit in i denna lilla strömvirvel. Jag visar sedan att denna lilla storm byggs upp och byggs upp och byggs upp och helt plötsligt spottar den ut dessa kronblad igen. Nu är de inte rosa. De är vita. Vattnet är nu klart.

Mina vänner, det är ibland nödvändigt för en del av er varelse att nästan sugas under tills ni känner att ni kanske har förlorat den för alltid. Strömvirveln som sög ner den känner att det snurrar så snabbt att det gör er yr och ni kommer ramla. Det är som om strömvirveln ibland har fört er till en skrikande punkt. Det är först då, när ni inte längre ens kan förstå var den har tagit vägen, när ni inte längre kan se den, det är då som omvandlingen sker. Det är som i en magishow när något försvinner och ’Vips’ har det plötsligt förvandlats till något helt annat. Detta är anledningen till att jag visar att när de vita kronbladen har stigit, liksom fenix från elden, att det som återföds, det som förnyats är resultatet. Det som då ligger på ytan av det klara vattnet är den skönhet som nu ska ses. Det var inget fult med det rosenfärgade vattnet och rosa kronbladen. Det är bara det att det är dags för en förändring. När en förändring sker är det nödvändigt med denna turbulens och att röra upp alla saker så att skiftet kan ske.

Om ni kan föreställa er sand på botten av kannan, om denna virvelvind inte hade skett skulle sanden förbli densamma. Alla sandkorn skulle förbli intill samma sandkorn som de har varit bredvid under en lång tid. Med denna omrörelse gör det att sanden stiger. Om ni tittar ner i kannan ett tag är det grumligt och skumt och inte alls tilltalande för ögat. När strömvirveln börjar sakta ner, då den har nått sin topp, lägger sig alla små sandkorn så annorlunda. De lägger sig bredvid ett annat sandkorn. Mina vänner, ser ni inte att all denna sand alltid har varit en del av samma grupp i samma kanna? Nu på grund av den förändring som behövdes, när den har stabiliserat sig är den fortfarande en del av samma grupp, förutom att den har någon ny att prata med, så livet inte är så tråkig när man ser ut genom samma glasbit!

Jag tror att jag har talat tillräckligt om kanna-situationen. Det är för att jag är medveten om att många själar, som ökar sin andliga styrka, är medvetna om denna förändring och jag ville förklara för er vad som händer och varför själar känner detta kaos. Liksom med alla saker, när sanden har stabiliserat sig är det så trevligt att se världen med nya fräscha ögon och från en annan plats.

Jag visar sedan att de vita kronbladen tas ut ur kannan och de arrangeras i små blommor och sveps in i silverfolie. Det är enkelheten som gör att allt kan finna sin skönhet. Man kan gå till enorma ytterligheter och designa band och klockor, många, många saker att linda runt dessa vita kronblad, men genom att göra så flyttas fokus till banden och atteraljerna och tar bort ögat från den enkla skönheten i de vita kronbladen. Poängen är att bara packa in de i något som inte tar uppmärksamheten bort från det där den hör hemma.

Ofta gillar man att klä upp sig och det är bra. Låt inte det ni bär fånga uppmärksamheten eftersom skönheten ligger inte där. Skönheten ligger hos glansen i era ögon.

Gör varje dag till en LYCKLIG MÄNSKLIG DAG! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Källa

 

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...