Galaktiska Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 24 november, 2017

Galaktiska Federationen av Ljus

via Blossom Goodchild

24 november, 2017

 

Hej på er! Jag ser mycket fram emot dagens samtal.

Välkommen även till dig Blossom, och vi skulle vilja använda termen ’Dito’.

Det finns mycket som vi vill berätta för dig gällande dessa tider som … ni nu står inför/sker inom er. Många av er har känt stor oro, samtidigt med stunder av att ’Veta att allt är väl’. Bara för att bli översköljda med ytterligare en oroskänsla, följd av ett ’Vet att allt är väl’ … och så fortsätter det. Detta har som ni vet, berott på inflödet av extremt starka Högre Energier … till/på er Planet.

EN TID SOM ALDRIG TIDIGARE HAR UPPLEVTS.

För Energierna förmår nu genomtränga er atmosfär … och blir inte längre ’knuffade tillbaka’ av energier och dynamiker som vill att de ska vara någon annanstans … på alla andra ställen än ert Jordiska plan.

Men på grund av det oundvikliga LJUSFLÖDE som var ägnat att … finnas tillsammans med er/inom er … just nu … allt detta är punktligt. Förseningar har med all säkerhet förekommit, med anledning av ’överraskande attacker’ mot de planer som fanns, men ändå befinner vi oss nu återigen i full fas och allting är alltmer STARKT och LJUST och på väg att äga rum!

Vad menar ni med ’överraskande attacker’?

Med det … som du vet så finns de som är ’glada’ över att få knuffa tillbaka de framsteg som har gjorts av Ljuset. De fruktar Ljuset. De fruktar mest av allt … sig själva, ändå förstår de inte detta bokstavligen. De har kokat ihop alla olika sätt och system som har iscensatts för att hålla er ’under’.

Menar ni under par?

Vi menar ’under’ nivån för Ljuset, där vi VET att ni befinner er och där ni kan ha ert mål.

Så kontrollerar inte detta oss?

Bara om det är vad ni väljer att tro … för ni kan inte bli kontrollerade.

Vi har pratat om detta förut, så vi ska gå vidare i samtalet, om det är ok?

Det HUVUDSAKLIGA FAKTUMET ÄR … att ni har hittat er själva. Alltigenom detta ofantliga skifte, så har era Vibrationer ökat till en Högre nivå av er själva … och nu är det allra viktigaste som ni kan göra att uppmärksamma detta!

För om ni inte uppmärksammar denna uppgradering, så kommer ni fortfarande att gå vidare som om ni befann er på samma ställe som tidigare, och då får ni inga fördelar av ett sådant ’framsteg’.

Men genom att tillåta er själva KÄNNA TILL och FÖRNIMMA ’FÖRÄNDRINGEN’ inom er … genom att ANDAS denna VETSKAP och KÄNSLA … så ’KNÄPPER NI PÅ’ denna frekvens, så att den börjar genomtränga er och direkt arbeta tillsammans med er.

Inom detta VETANDE och denna KÄNSLA … och TILLITEN till ert själv …

SÄTT IGÅNG!

Sätt igång med vadå?

Sätt igång med att LEKA. Käraste Ni. Börja manifestera allt som ni önskar er. Allt som ni kom hit för att få uppleva.

TA KONTROLLEN ÖVER ERT LJUS.

Men, som vi alltid föreslår … KOM IHÅG ATT LADDA ERA BATTERIER. DETTS ÄR EN NÖDVÄNDIGHET … IFALL NI VILL FÖRÄNDRA ER VÄRLD GENOM LJUSETS KRAFT.

NI ÄR LJUS.

LJUS ÄR KRAFT.

KRAFT ÄR LJUS!

Det finns INGET i er värld, eller faktiskt någon annanstans, som kan övervinna LJUSET. INGET!

Så ju mer ni väljer att FÖRNIMMA vilka ni är och att uttrycka det i varje stund … desto mer kommer allt det som inte är av LJUSFLÖDET att vika undan.

KÄRASTE VÄNNER, FÖRESTÄLL ER … att alltfler av er … vilket nu sker … vilket just nu I SANNING SKER … UPPMÄRKSAMMAR STYRKAN OCH KRAFTEN INOMBORDS. Och VET vad som kan uppnås genom denna VETSKAP.

DET LJUS som ni upplever inom er själva JUST NU … kan bara /kommer bara att … bli mer verkligt … mer effektivt.

De Krigare som ni är … de som Håller … Givarna och Tagarna av LJUSETS KRAFT … gör JUST NU ett sådant intryck på er Planet.

Uppbyggandet av Energi … på grund av denna individuella uppmärksamhet … är MÄKTIGT.

Hur vi, inom andra sfärer KAN FÖRNIMMA en förväntan av FÖRÄNDRING.

Storleken på denna aktiva styrka befinner sig bortom vad den någonsin har varit.

När ni mediterar … tona in er på denna styrka. Be om att få FÖRNIMMA vibrationen i den … och ANDAS IN DEN … och sedan när ni ANDAS UT den … VAR MEDVETNA OM att ni sänder ut den TILL ALLA OCH TILL ALLTING … TILL ENHETEN I SJÄLVASTE LIVET.

Dessa tider av förändring är så uppenbara.

Genom att alla skrider till handling … genom uthållighet, hängivenhet för självet och för alla, genom en ständig medvetenhet om Energin … antingen hög eller låg … kan man nu göra snabba förändringar … inombords/för självet och därför för hela Planeten.

Man kan sucka och gnälla över orättvisan i självaste livet … men man kan också välja den Ljusare vägen … oberoende av hur mycket den kan bli saboterad av energier som är ägnade att göra det … men detta är VARFÖR NI BLEV UTVALDA, KÄRASTE SJÄLAR PÅ JORDEN!

DETTA ÄR VARFÖR NI … NI … förstår ni? NI … fick tillåtelse att komma till Jorden och vara här just nu, för att ta del i ett skifte … en förändring i ert Levnadssätt … som aldrig ännu har uppnåtts.

DENNA FÖRÄNDRING KOMMER OCH ÄR PÅ GÅNG ATT ÄGA RUM … TACK VARE VAR OCH EN AV ER.

NI … som blev utvalda … på grund av er styrka … på grund av er beslutsamhet … på grund av er pågående tjänstgöring för Ljuset … för ni ÄR LJUS! Ni kom för att bli DE SOM AVGÖR SPELETS UTFALL … VÄGVISARNA … och hur gör ni det?

GENOM ATT VARA KÄRLEK. Men … det är NU … i och med dessa Högre Energier … dessa mest kraftfulla Energier av manifesterande … som ni I SANNING KAN BÖRJA FÅ SE vad som är möjligt.

När ni kan BEMÄSTRA ERT EGET LIVSÖDE … som naturligtvis … är att vara i GLÄDJE, FRID, SKRATT OCH KÄRLEK … när VAR OCH EN … uppmärksammar HUR man ska göra detta … så blir ’drivkraften’ till att ’slutföra’ dessa saker allt starkare … för när ni ser och känner att det faktiskt sker … faktiskt äger rum inför era ögon … så blir DENNA VETSKAP … DENNA FÖRSTÅELSE gällande hur allting fungerar och vad Allting i själva verket HANDLAR OM … mer accepterad inom själen och kommer allt närmare hem.

MÄNNISKOR … VÄNNER … BRÖDER … SYSTRAR … FAMILJER … MANIFESTERA LJUSET – LIVET PÅ JORDEN.

VI VET ATT NI VET VAD VI TALAR OM. För i stunder av klarhet … SÅ VET NI DET! NI FATTAR DET!

Och har vi inte rätt när vi säger … NÄR i dessa stunder … dessa Aha-upplevelser … ALLT BLIR VETTIGT?

Allting är ETT OCH STANNA KVAR … STANNA KVAR I DETTA ÖGONBLICK AV VETSKAP.

Inget annat spelar någon roll … NI BARA VET ATT NI ÄR HÄR FÖR ATT FÅ KÄNNA SÅ HÄR.

OCH … i och med att ni KÄNNER såhär … SÅ BARA VET NI ATT NI ÄR HÄR FÖR ATT HJÄLPA ANDRA ATT FÅ KÄNNA LIKADANT.

ALLTING … oberoende av vad det är … ALLA … oberoende av vilka de är, har skapats av Ljus.

Detta är Sanningen, självaste essensen av självet … NI ÄR LJUS.

På Jorden upplever ni just nu att VARA människa … Ett experiment … såsom allt annat är. Om ni funderade tillräckligt djupt, så kan ni KÄNNA att SANNINGEN gällande er själva bara är att ni ska få experimentera att vara en människa …

Och med all säkerhet att VARA INTELLIGENTA VARELSER … Ni VET vad som KÄNNS bra och vad som inte gör det. Det är då som valen görs inom detta experiment att man ska fortsätta att må bra eller fortsätta att inte må så bra.

Det är hur SPELET spelas.

Inte svårt?

Ifall man inte befinner sig rätt uppe i det!

Men … vi skulle vilja påstå att det inte är svårt att känna vad som känns bra och vad som inte gör det. Om det inte gör det … UPPHÖR MED DET … FÖRÄNDRA DET … NI HAR MAKTEN ATT GÖRA DET.

Ni har Makten att förändra era tankemönster, oberoende av era omständigheter. Sträck ut er för DEN MEST HÄRLIGA TANKEN gällande allt … och fortsätt med det … så att ni till slut har programmerat er hjärna att enbart göra det … Ni kan förhindra att mindre behagliga händelser äger rum, ifall ni gör det på ’ert sätt’ genom att enbart tänka i termer av LJUS.

Dra till er själva enbart sådant som tjänar er … lägg omedelbart märke till det som inte gör det och välsigna det när ni MED KÄRLEK sänder iväg det. Ersätt det med EN KÄNSLA AV KÄRLEK när NI ANDAS KÄRLEK MEDVETET – IN OCH UT … DJUPT … LJUDLIGT under en eller två minuter … och hitta sedan en frammanad … en tanke som blivit ersatt … med samma ämne och som uttrycker KÄRLEK i sammanhanget.

VILKEN SKILLNAD …

KAN NI FÖRSTÅ DET?

Javisst, ja, ja, jag gör det och jag antar att saken är … att det handlar om att VARA uppmärksam. Om vi vill att denna värld ska förändras så är det vi, var och en som ska bidra med vår del. Ni ger oss verktygen, ni ger oss sätten … ni låter oss veta hur ’vi ska komma dit vi är på väg’ … och ändå faller vi så lätt i mönstren av att inte ta till oss er erbjudna visdom. Jag känner alltmer att vi behöver snabba på vårt spel. Vi VET vad vi ska göra. Vi VET hur vi ska göra det. Det handlar bara om att ’FULLFÖLJA DET’. Jag tänker ofta på allt som ni har ’förmedlat till oss’ … och hur tacksamma vi alla är, utan tvekan. NU ÄR DET UPP TILL OSS ATT VISA VÄGEN.

Men det är vad ni gör! Underskatta inte hur långt till Ljuset var och en av er har vandrat. Underskatta inte hur … enbart genom att VARA NI … sänder det DJUPASTE KÄRLEKS-LJUSET till de VARELSER som fortfarande är omedvetna om sin egen Kraft. Underskatta inte hur … bara genom att VARA NI … dansar tillsammans med natur-elementalerna … hur ni gör så att blommorna växer … hur ni gör så att fåglarna sjunger en mer melodisk sång … ENBART PÅ GRUND AV ATT NI … uppmärksammar och KÄNNER och LÅTER er själva VARA DEN GLÄDJE som ni var ägnade att vara.

DESSA ÄR DE FÖRÄNDRINGAR som NI INOM ER SJÄLVA … gör/har gjort/ska fortsätta göra …

Och i och med att ni gör det så … FÖRÄNDRAR NI ALLT SOM FINNS. HUR SYNNERLIGEN KRAFTFULLA, HUR UNDERBARA … NI ÄR … SOM GÖR ALLT DETTA … ENBART GENOM ATT KÄNNA TILL OCH FÖRNIMMA DET SANNA DJUPET AV SJÄLVASTE KÄRLEKEN.

För NI ÄR … SJÄLVASTE KÄRLEKEN.

Tack så mycket … alltigenom stunderna av upp-och-ner i de här synnerligen viktiga tiderna, så är jag mycket hedrad att få vara budbäraren för era stöttande ord. De hjälper mig och andra, VERKLIGEN så väldigt mycket, när jag tar dem till mig, att komma allt närmare sanningen om vad allt detta handlar om.

Med så mycket Kärlek och Tacksamhet till er … som för oss är kända som Federationen av Ljus.

DET ÄR EN SYNNERLIGEN STOR ÄRA FÖR OSS ATT KUNNA FÅ GÖRA DET.

 

 

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: Blossom Goodchild

  

Blossom Goodchild – Channeling The Federation of Light – November 24, 2017 – Sananda

 

 

Översättning: Aslög Bergmanwww.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...