Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 28 augusti 2019

Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 28 augusti 2019

Per Staffan 31 augusti 2019

Blossom Goodchild (channeled messages)

Hej mina vänner. Utan tvekan i mitt sinne gör de med mindre Ljus sitt allra bästa för att göra mig galen! Och det fungerar! Återigen kan jag inte skicka ut mitt nyhetsbrev för att informera människor om att en ny konversation med oss har publicerats. Jag kommer inte att gå in på det här, men jag antar att det är ett underbart bevis på att det ni har att säga är av Sanningen och att man försöker bli kväva det. Så låt oss ’slåss’! Kan ni prata med oss om hur man ansluter mer medvetet med Energilådorna ni talade om förra veckan?

Välkommen till dig Käraste Blossom och även om vi är medvetna om den ”känsliga ram” som du befinner dig inom i detta skede, är vi också medvetna om din Ljusstyrka och att du fortfarande kan hålla din Vibration Hög för att ”tona in dig’ till oss. Tack så mycket.

Dessa Högre Energinivåer som filtrerar igenom på sitt eget söta sätt … skulle vi säga … har ett eget liv. Vi skulle inte så mycket säga att de är programmerade, mera att de är intelligenta Energitrådar som vet exakt vad de ska göra och var de ska ’placera’ sig själva. Du, i din mänskliga form, dock, som ditt ’SjälsHögaJag’ vet också, hur du kan få kontakt med dem, genom att helt enkelt ’adressera dem’ som dina vänner. För varje insnitt är verkligen ett som ingår i den överenskomna planen.

Insnitt? Lite av ett udda ord att använda?

Vi använder detta begrepp i betydelsen av infusion/genomskärning.

Ja. Jag förstår er. Det är det jag trodde. Jag antar också att JAG ÄR LJUSET, JAG ÄR KÄRLEKEN, JAG ÄR-mantrat är ett mycket kraftfullt sätt att få kontakt med dem.

Det är så. För ENERGIKODNINGEN inom dessa ord är som en magnet för dem.

Det Högre DU som en individ … Var och En av er … har tillåtit sig att vakna till, den ”rätta platsen” som finns att möta inom dessa ”Sfärer”.

Seså. Ni har plötsligt ändrat ordet från lådor till ’Sfärer’. Igår träffade jag några kära ”exceptionellt välinformerade” vänner (ville säga Mästare?) Och de sa att lådorna faktiskt var sfärer. Damen i sällskapet hade ”sett dem” när de ”Var där ute någonstans”.

Det är så. Områden av en enormitet som ni inte helt kan förstå.

Med respekt … för min egen nyfikenhets skull … varför har NI inte använt termen ”Sfärer” förut?

Vi gör det nu. När de nämndes för några månar sedan, var ”lådor” var mer lämpliga som metafor och sedan, från vår sista konversation/kommunikation … tror vi … med respekt … att du tog upp frågan med användning av termen som tidigare … ”Nivå 1 2 och 3 lådor. Det är bara så mycket som vi kan ”passa in” inom vår tid tillsammans!

Det har roat mig och jag kan säga att ni också är roade när ni för fram detta. Jag vet att mina vänner kommer att vara glada över att ni har bekräftat detta. Jag känner mig plötsligt väldigt känslomässig (långt ifrån ovanligt för tillfället!)

Käraste Blossom, Käraste Själar som tar kontakt med oss via dessa kommunikationer och i en individuell Själskärleks-kommunikation … Dessa tider ”ÄR” MYCKET EMOTIONELLA!

Ni släpper inte bara det gamla sättet att … tänka/Vara … från er själva och för andras räkning… ni tonar in er/blandar er också…… med dessa Högre Energier som erbjuder en Högre Vibration av Kärleken själv.

När er VARELSE … tonas in/anpassas … till dessa nivåer, så känner era själar igen det som de kommer … i kontakt med… och det sätter deras hjärta i … ”svallning/överbelastning” … på ett GOTT SÄTT … och ändå, på grund av all upplösning av allt … KÄNNS allt som om det är inlindat i ett.

Vilket det är … Jag vet inte om jag är Arthur eller Martha!

Detta är en indikation på vad vi menar med … Rörigt/uppochnedvänt. För detta sker inte bara på en … Universell/ Global … nivå, utan också… på/inom … en individuell nivå.

Tillbaka till ”Sfären” om vi får … för jag känner att de är viktiga.

Vi skulle säga … det finns inget viktigare. Föreställ dig 7 stora sfärer.

Jag är säker på att det är antalet som min vän såg. I gamla dagar skulle jag ifrågasatt mig själv om det här som kommer igenom er nu, för min hjärna fick informationen igår från min vän. Inte längre. Jag är helt vuxen nu.

Föreställ dig … två rader på tre och en under. Tona in via andning och ”JAG ÄR”- mantra/sång/anslutning och känn dig själv föras till den Sfär som passar dig och förbli där för din meditation.

Vänligen notera. Detta är för att förbättra ditt Ljus. Det är ett sätt att ansluta och ändå är det inte att du faktiskt går in i dessa Sfärer bokstavligen, för det är inte möjligt för dig att göra det. Det skulle vara för mycket för din själ att göra det. Ändå är det verkligen ett ”verktyg” för att hjälpa dig att få kontakt med dem. Vi skulle säga att det är en slags anpassad version … för din Varelse att ”använda” … under denna övergångsperiod.

Har jag rätt i att tänka … oavsett vad … skulle vi inte kunna komma in i dessa Sfärer på grund av deras enorma Energivibration?

Korrekt. Ändå är det en mycket Kraftfull sak att arbeta med att ansluta till dem.

Ok. Så det kanske är en meningslös fråga men ändå, var finns exakt dessa Sfärer?

De cirklar runt din planet.

Allihopa?

En fråga svår att svara på. Det bästa vi kan säga är ”deras närvaro” är känd för de yttre skikten av din planet och ändå, de fasar in och ut … och släpper ”nivåer” av Energiljus när det är lämpligt.

Så de är faktiskt ”synliga för ögat” om man skulle passera den vägen?

För att klara det så måste man till en början vara av en viss Vibration. Vi skulle säga JA … de är synliga för dem som kan se dem!

Jag förstår er. Rimligt nog. Och de är uppenbarligen mycket involverade i vad som händer just nu på vår Planet? Löjlig fråga!

Ändå kan vi svara på den. Ja verkligen. De har ”Hållit vakt” under eoner av ”er tid”. De är av en intelligens som kan bedöma allt som äger rum.

Vänta, när ni säger allt som äger rum, menar ni det bokstavligen? Som vem som är president för respektive land? Vem som är krånglig? Vem som inte är det? Ni vet vad jag menar? Som på ett sätt som ”vi” visas?

Nej Blossom. Inte på det där sättet. De verkar på en ENERGETISK nivå. De bedömer energin på er planet … inte bara som en helhet dock, ”sektionsvis” också.

Oj! Jag har bara plötsligt varvats upp till en Högre Känsloenergi … och … Gå på!

DESSA SFÄRER BESTÅR AV KÄRLEK.

EN KÄRLEK SOM DEFINIERAR KÄRLEK NÄR DEN VET DESS SANNHET … NÄR DEN KÄNNER DESS SANNHET.

DERAS SYFTE ÄR ATT FÖRHINDRA ER PLANET FRÅN ATT FALLA ÄNNU MER.

DERAS ÖNSKAN … ER MISSION … ÄR ATT HÖJA ER PLANET TILL EN HÖGRE PLATS … MED ER ASSISTANS.

DESSA SFÄRER ÄR ERA VÄNNER.

DESSA SFÄRER ÄR EN DEL AV DEN GUDOMLIGA PLANEN FÖR ATT BRINGA DE LJUSASTE KÄNSLORNA IN I ERA VARELSER.

KÄNSLOR SOM NI KÄNNER TILL … OCH ÄNDÅ HAR FÖR LÄNGE SEDAN GLÖMT.

DESSA SFÄRER ÄR PÅ ER SIDA.

NI KOMMER FRÅN DESSA SFÄRER.

WOAH! Vänta bara en tandpetande sekund. VI KOMMMER FRÅN DESSA SFÄRER ?????????

Vi skulle säga att de var er leveransmetod.

Ändå sa ni att vi inte kunde vara helt i dem eftersom de är för starka (eller ord till det.)

För starka för er nu. Ändå, när er mänsklighet som en … ny ras/ny början … anlände, kunde ert ”Status av Varande” verkligen kunna … vara/vara en del av det/inom det.

Skapade det oss?

Nej. Skulle vi säga att det var er biljett från stjärnorna, till er Planet.

Allvarligt! Detta är en sådan oläglig tid att ta upp detta … eftersom jag inte kan ansluta till er ett tag efter denna kommunikation … vi kommer alla att bli lämnade dreglande! Det ni sa har fått mig att känna mig som om dessa Sfärer var en slags … hur ska jag säga det …?

Låt oss försöka. Det vi matar till dig Blossom, är att … dessa Energisfärer var era bärare ”ner genom dimensioner” och släppte sedan Energin från Mänskligheten … Mänsklighetens Existens … på/till/inuti … en nivå, som ”aspekter” av ert Högre Själsjag skulle kunna deponera in i skapelsen.

Hjärnsläpp!!

Och ändå, är det inte så att du på en annan nivå helt förstår?

Japp och ändå, som jag säger, på grund av att jag är friställd för ett tag … hur kan ni ”lägga detta i en fin liten låda och packa upp det”?

Genom att säga att vi Älskar dig.

Genom att berätta för dig att DU REDAN KÄNNER TILL ALLT DETTA.

Genom att nämna att allt tickar på som det ska och i den månaden som du inte är tillgänglig för att chatta med oss … är vi så nära Var och En av er … både i tanke och ande. Tillåt oss att lyfta er upp till medvetenheten om att förstå att ni är så mycket mer än ni en gång accepterade att Vara.

Förena er med vår Energi i … visualisering/meditation … av Sfärerna … som har satts upp för att få kontakt med er.

VI ÄR AV ETT LJUS … EN KÄRLEK.

Mycket tack, killar. Jag ser fram emot nästa gång och ändå, jag ser mycket fram emot att mata min själ och toppa den med min passion att vara på scenen. Om det så är bara för en kort stund! JAG ÄLSKAR ER. I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. ÄR JAG!

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...