Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 22 november 2020

 

Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 22 november 2020

2 november 2020

Hej där! Så många Älskade er information om I AM Mantrat förra veckan. Tack. Andra uttryckte emellertid oro över att “hoppa över alla Tillkännagivande nyheter” och kände sig svikna. Antar att du inte kan vinna dem alla!

Okej … Jag befinner mig i ett dilemma. Jag får ofta länkar till “klipp” och frågar om de “kanske” är tillkännagivandet. I går kväll fick jag ett som skickades från herr T (inte den från THE A-TEAM!) Som meddelade ändringarna som han skulle införa från och med den 1 januari, angående läkemedelspriset och egentligen för att få ner de stora Big Pharmabolagen på knä.

Oavsett för eller emot den här mannen, om det här kom från gubben i månen eller faktiskt Noddy … vi vill alla säkert att det ska hända? Big Pharma är utan tvekan i mina ögon korrupta och mörka. Han uttalade några gånger ”Detta är ett stort, stort meddelande”. Ändå, intressant nog, inte en viskning om det på MSM … vilket för mig säger allt! Är detta det STORA MEDDELANDET? … för ni har sagt att ‘alla’ kommer att få höra om det. *

Välkommen till dig, Blossom, och till Var och En som lyssnar på det som vi måste säga …som kommer från deras Hjärta och inte deras huvud. Vi kan känna att du är orolig när du ber om detta?

Ja, det är jag, väldigt mycket. Som ni vet, ändå kanske era läsare inte är det, jag tonar inte in på er förrän den här gången, för att ni inte skall påverkas på något sätt av mina tankar och så att denna diskussion är ”fräsch”. Ändå känner jag att jag behöver fråga om detta, eftersom det verkar ENORMT (för mig) och ändå vet jag att “vi” inte behandlar politik, men det är ibland svårt att undvika.

Vi uppskattar dina bekymmer, Blossom, från de många lager som de kommer ifrån. Vad vi skulle säga är detta…

Nej. Detta är inte det STORA tillkännagivandet … för när det STORA tillkännagivandet anländer kommer det … INTE/KAN DET INTE … glida genom fingrarna. Det kommer inte att kunna förbli okänt eller oomnämnt, för det ska vara för ALLA ATT KÄNNA TILL. Det kommer inte att hållas borta från ert MSM eftersom det inte kommer att kunna vara “saknat i strid”!

Tja, det löser det då. Tack.

Låt oss ytterligare försäkra dig, Blossom, och de som känner samma sak när ni “väntar, väntar, väntar” … MEDDELANDET KOMMER … ändå, skulle vi säga … “I ett paket”….

Betyder det många saker förpackade i ett?

Ja. Vi menar exakt det. Ändå ska inte allt avslöjas på en gång. Det skulle bli för mycket.

Kom ihåg … DETTA ÄR EN GUDOMLIG PLAN … och varje steg på vägen har diskuterats och övervakats mycket noggrant. När ni får veta mer om det vi talar om … kommer ni att förstå hur invecklad och exakt denna plan är och ni kommer att acceptera att väntan … er otålighet … var så väldigt nödvändig för att varje liten detalj skulle kunna genomföras.

Jag tänker inte be om en tidsram. Många säger att valet inte är över och ni sa att det skulle bli före valet … och Verkligen … Jag vill inte gå tillbaka till det ‘tankestadiet’ … Så, vad händer nu?

BARA FORTSÄTT!

Oavsett hur många hjärtan som kommer att sjunka vid det uttalandet … oavsett hur många trötta och slitna Varelser som KÄNNER att de inte har styrkan att fortsätta … SÅ VET NI ATT NI HAR DET.

Ni vet också att ni har friheten att välja om ni vill förbli en ”Ljuskrigare” på den här resan med oss, eller ”Hoppar av denna vägen till en annan”.

NI VET, KÄRASTE SJÄLAR. NI VET ATT NI BEFINNER ER I DETTA TILL SLUTET.

NI VET ATT NI ÄR HÄR FÖR DETTA SYFTE.

De av er som känner sig så vilsna och ensamma … de som ifrågasätter våra ord … de som inte känner sig starka nog att fortsätta … kommer att hitta mer styrka … hitta mer entusiasm … hitta mer mod … för även om de väljer att fjärma sig från det som “vi” måste säga … , vid någon punkt kommer de att hoppa tillbaka ombord. Kanske inte med oss ändå, utan med en annan som tar dem på en annan väg, och ändå ska alla samlas vid den arrangerade “mötesplatsen”.

Var och en har rätt att “komma dit” med sin egen transportmetod!

Varför valde jag en snigel ??

Vi accepterar att det måste kännas så för många. Ändå, varifrån vi kommer …

Gör snigeln framsteg … långsamt men säkert.

Och bär den inte sitt hem på ryggen … på samma sätt som ni bär era hem i era hjärtan?

Japp. Men då och då skulle det inte vara fel att hoppa in i påsen på en passerande känguru, bara för att ge oss den “studs” vi behöver och känna att vi, om så bara för en tid, rör oss framåt med språng.

Som vi har sagt, och det är nödvändigt att upprepa många saker, Blossom … det kommer en tid då du kan … fundera över/se tillbaka … på “dessa dagar” och önska att du kunde smyga upp säkert inuti det skalet.

Det kommer att komma, så mycket oro, som vi har sagt och ändå, det kommer att bli så mycket Kärlek, Medkänsla, Acceptans och Förståelse. Inte bara … för/från … inom jaget dock, för andra som känner sig fast i virvelvinden och inte har någon aning om hur eller var de ska landa.

Ändå när de gör så … ska ni vara där, varhelst de befinner sig i sitt uppvaknande … och hjälpa dem på fötterna … och hålla deras hand när ni leder dem igenom.

Ändå kommer inte alla att “vilja” komma, eller hur?

Många ska vara så förvirrade … de kommer att välja att stanna kvar ‘som de … är/var’ … eller ta ledigt från störningar och kaos och skicka sin Kärlek från annat håll … från en plats där de känner sig säkra.

Ändå ska Markbesättningen fortsätta att… Hålla Ljuset … Hålla Kärleken … Hålla händerna på dem som är rädda.

Tiden … Käraste, välvilligaste själar är över er nu, när ni kan känna er styrka lyfta. När ni VET i stället för att ”låtsas veta”.

När ni KÄNNER inuti era hjärtan … SANNINGEN.

För SANNINGEN ska presenteras på så många sätt.

Vi talar inte här om ”bara” Sanningen om allt som har dolts beträffande de mörkas manipulation och avskyvärda sätt … för dessa saker, dessa människor, ska verkligen ”exponeras” och deras beteenden ska presenteras för alla.

Dock talar vi också om SANNINGEN … SANNINGENS LJUS.

SANNINGEN AV DEN DU ”VERKLIGEN” är !.

“Verkligen” är?

Ja, Blossom. För när mörkret fortsätter att minska och brytas ner … Sanningar om vem du är … Sanningar om vem du kan vara … Sanningar om vad du än en gång kommer att bli … kommer att erbjudas dig på en tallrik.

Vad, så kommer jag få reda på att jag ‘faktiskt’ är ett fruktfat? (kunde bara inte motstå)

Ja! (‘Vi’ kunde bara inte motstå). Ändå, för att bli lite mer ”jordnära” … ber vi dig att hålla fast vid vissa fakta.

Det faktum att när mer mörker avslöjas för vad det var … och bokstavligen ‘skingras’, kommer du att upptäcka mer och mer som är av Ljuset.

Dessa ”Ljusfrekvens, Höga Vibrations ” upptäckter/avslöjanden … kommer att kännas som om ni är i kontakt med hemmet.

En E.T.-telefon hem, slags sak?

Tja, ska vi säga, ‘Vetandet att ens Wi-Fi är mycket mer exakt och snabbt än den gammaldags uppringningen.

Trevlig analogi, killar!!

TÄNK PÅ ”FÖRÄNDRINGARNA” I FREKVENSER OCH VIBRATIONSSKIFTEN NÄR ENS FRIHET BÖRJAR ATT SKINA IGENOM.

DÄR ENS RÄTTIGHETER SOM EN MÄNSKLIG SUVERÄN VARELSE … KAN HÄNGES ÅT FÖRBÄTTRINGEN AV ALLT SOM ÄR.

NÄR MÖRKETS ENERGI INTE LÄNGRE BLANDAR SIG I OCH ANVÄNDER SIN AGENDA FÖR ATT HÅLLA DIG INNESLUTEN OCH BEGRÄNSAD PÅ EN PLATS SOM DU INTE TILLHÖR.

Kära vänner, det är verkligen mycket mer som kommer … och inte bara kommer er värld att verka upp och ner, utan ni kommer att känna att ni har fastnat i en centrifug!

Det kommer att verka så här under en tid men, VET ATT… KAOSET SLUTAR … och allt kommer att sluta rent och lukta rosor … … … så småningom

Vi ber att du släpper tidsramarna.

Lättare sagt än gjort … Ändå vet jag exakt vad ni menar.

STIG UPP, KÄRASTE ”FÖRTJUSANDE” -SJÄLAR.

STIG UPP I STYRKA.

STIG UPP I KÄRLEK.

STIG UPP I LJUS.

STIG UPP I SANNING.

STIG UPP I VETANDET … ATT DU VET VEM DU ÄR!

Ni vet att vi gör vårt bästa, eller hur?

Verkligen. Även på de ni anser vara “lediga dagar” … vet vi att ni ändå gör det bästa ni kan.

Under omständigheterna …

Under dessa extrema omständigheter … Inom dessa extrema omständigheter.

VI ÄLSKAR ER.

VI BER ATT NI ÄLSKAR ER SJÄLVA … MER OCH MER.

FORTSÄTT ATT BERÄTTA FÖR DITT VÄSEN HUR MYCKET DU ÄLSKAR DET. DET BEHÖVER DET FÅ VETA.

DET MÅSTE KÄNNA SIG ÄLSKAT AV DIG … DET ÄR EN DEL AV PLANEN.

Tack. Tack. Tack. JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR. I tacksamhet. I kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

* Det här är länken som nämns. https://youtu.be/c0Mdj_mYyR0.

Kom ihåg … Jag är en budbärare för de här konversationerna … befinner mig i okända vatten och gör det bästa jag kan för att hålla mig flytande. Tack för att ni förstår.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...