Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 28 oktober, 2018

Den Galaktiska Ljusfederationen

via Blossom Goodchild

28 oktober, 2018

God morgon. Stor entusiasm följde efter er senaste kanalisering om Energikuberna. Ska vi fortsätta på samma spår?

Fina stunder av Glädje önskar vi också dig för hela din dag, Blossom. Den energi som omger Energikuberna är verkligen upplyftande för själen. För när vi säger att vi har tredubblat den mängd som ’sänds ut’ till er … så kan ni också vara medvetna om det faktum att PÅ GRUND AV DET … så tredubblas även allt som ni tänker och skrider till verket med, i sin Vibrationsintensitet. Därför är det synnerligen klokt att vara uppmärksam på alla tankar och känslor, för ifall ens tankar inte var av det Högsta för alla … så kan man upptäcka att man själv börjar känna sig ur led.

Var medvetna om allt vad ni i tanken erbjuder er själva och allt som finns. Om en tanke inte ’genljuder med Sanningen i ens hjärta’ helt enkelt på grund av det sätt man kanske känner sig i det ögonblicket … så var då tillräckligt skarpsinniga att ögonblickligen upptäcka det och FÖRÄNDRA den till en tanke som gör det. De tankar som kommer från en kärleksfull plats för allting/alla. Ni kommer mycket snabbt att i ert eget ’inre’ kunna känna igen höjningen i er egen Vibration genom att göra så.

Jag måste säga att jag njuter av dessa Energier och MINA tankemönster verkar ha ’klivit uppåt’ flera pinnar på stegen. Mycket naturligare tankar av Tacksamhet och sådana saker, snarare än att vara tvungen att ibland ’tänka för att få fram dem’. De verkar bara strömma igenom min kropp.

För ifall du tänker Tacksamhet … så kommer den tanken av Tacksamhet att tredubblas i sin avsikt. SAMTLIGA TANKAR KOMMER ATT TREDUBBLAS I SINA AVSIKTER. Det är varför många ’körs genom kvarnen’ som man skulle kunna säga … för tankar om låt oss säga desperation, eller frustration, eller ilska, blir tredubblade i sin intensitet.

Bäst att hålla sig väldigt uppmärksam i så fall!

Så är det. Men VAR MEDVETNA OM att det gäller att Var och En ska VARA AV KÄRLEK. DET ÄR VILKA NI ÄR. Så, bara VAR DIG SJÄLV!

Men här nere på den här Planeten har en stor del av vårt ’själv’ blivit ’in’doktrinerat med nedstämdhet och depression gällande ’hur saker och ting ligger till’.

Då ska ni ‘ut’doktrinera dessa tankar. Ni alla har nu kommit så mycket längre på er väg. Ni alla står så mycket mer i linje med ert SANNA SJÄLV. Därför är ni alla så mycket mer medvetna om vad som tjänar och vad som inte gör det.

Om ni väljer att ’vackla’ i osanningar … i själva verket, uppenbara lögner … för att få er att vika från er kurs, så var medvetna om att detta ’vacklande’ kommer att tredubblas i er Varelse. Så, ifall ni VET att detta är fallet … varför göra det?

Jag gör det inte!

Därav ditt själsjag som har lyfts upp!

Men, med respekt, så bor jag inte i ett land som är väldigt förvirrat gällande de politiska förhållandena och vad som äger rum. Är inte alla länder sådana, när allt kommer omkring? Men, ni vet vem jag talar om. Därför känner folk som bor i detta ’de frias land’ … att de håller på drunknar och de känner stor misstro och desperation.

Och denna misstro och desperation har tredubblats i deras själars Energi. Tredubblats! Det är varför vi ber dig att inte bli så involverad i den här sidan av saker och ting. För det är högst osäkert vad gäller vem som gör vad … för vilket syfte, stämmer inte det?

Antagligen. Jag involverar mig inte! Men jag förstår att andra känner behovet att … för de känner att deras liv inte ligger i deras egna händer.

Tack. Du snappade upp vår ledtråd. Faktum är … deras liv LIGGER i deras egna händer. Om de tog bort sina tankar från det politiska kaoset och tog sig in på ett annat ’spår’ … så skulle de märka att deras ande tredubblades i tankarna på det goda och en hoppfull entusiasm.

Det finns SÅ mycket att bli entusiastisk för. Får vi föreslå för er att alla dessa bakslag, all denna förvirring och otroliga propaganda är utformad för att ’hålla er borta från spåret’? Utanför spåret av er rättmätiga resa. Det är otroligt! Och man ska inte behöva tro på det. För så mycket av det är inte Sanning. Era tankar vacklar åt än det ena, än det andra hållet, i en virvelvind av tankar som framkallar kaos. Detta, Käraste Själar … TJÄNAR ER INTE!

Vill ni att dessa ’tricks’ ska fullfölja sina avsikter? Naturligtvis inte. Därför … ÅTERGÅ TILL VILKA NI ÄR! SANNINGEN OM VILKA NI ÄR. KÄRLEK. VAR DENNA KÄRLEK I VARENDA TANKE, VARTENDA ORD OCH VARENDA GÄRNING.

Nu, i dessa tider … när du ’anstränger dig’ för att göra det … så kommer du att stöta på en ’annorlunda dig’. Som du tidigare sade, Blossom … Den KÄRLEK och Tacksamhet som du har inombords ’jobbar nu för sig själv’.

Jag måste säga att det känns så perfekt … så fint … så rätt … Så Fridfullt och Glädjefyllt. Jag skulle kunna fortsätta, men jag gör det inte.

Vi ber att ni inte ska ’ramla’ i dessa fällor. Ni är bättre än det. Ni är starkare än det. Vi är säkra på att ni kan minnas att vi har sagt att ni är de ’Starkaste av de Starka’? Ni befinner er på denna Planet för att förändra det … för att få se när denna STORSLAGNA TRANSFORMATION äger rum.

Ni som blev utvalda genomför detta på ett så Gudomligt sätt. VAR MEDVETNA OM DET. Återigen, när vi säger, VAR MEDVETNA OM DETTA … VAR MEDVETNA OM DET djupt inne i hjärtat och denna VISSHET ska tredubblas i sin VISSHET. Inom denna vetskap byggs därför mer styrka upp. Styrkan av att KÄNNA TILL SANNINGEN.

Får jag fråga ifall blocken av Energi vid någon tidpunkt kommer att fyrdubblas?

Åh, javisst. Men ännu inte på ett tag. Vi känner att det är klokt.

På vilket sätt beräknas det gällande till när?

Genom att de binaurala koderna förändras i snabb takt.

Vadå? Har inte det med öronen att göra?

Ja … Och vi står fast vid det vi precis sade.

Och … vi hänger inte med! Vänligen fortsätt.

Era gestalter består, vilket du vet, av i hög grad fysiskt, emotionellt laddad Energi. När denna Kodade Energi fortsätter strömma på/genom er Planet, så kommer ni också att lägga märke till en förändring av en hög grad som sker inom er fysiska kropp. För den blir ’Förhöjd och blir Ljusare’. Ni är Ljus inom/av Essens och det är Ljus-Kodning som kommer igenom. Vi har beskrivit att Kodningen ständigt förändras inom er och inom Energi’kuberna’. När våra tankar tredubblas i Ljusstyrka, korresponderar Ljuskodningen från Koderna. Denna LjusKodning intar sedan sin plats, när den väl uppnår en viss frekvens och förändrar justeringen i det fysiska. Inte bara på det utvändigt fysiska utseendet, utan en hel del finjusterande kommer att äga rum på hur det fungerar INOMBORDS.

Sensoriska receptorer, till exempel … öronen … ’börjar’ snappa upp andra världsliga inställningar. De kommer också att bli akut ljudkänsliga … vilket många redan börjar upptäcka.

Många av era små Varelser som nu kommer in på er Planet, är redan ’intonade’ på dessa Högre Energier och de finner det mycket svårt att vistas inom högljutt oljud. Deras sensoriska sinnen är mycket känsliga.

Ni kommer att upptäcka att era ögon börjar se ett ’klarare dags-LJUS’. Samma utsikt, men den ser annorlunda ut. Er beröring, när ni rör vid vissa saker av en Högre Vibraton, till exempel blommor, vatten osv, kommer att KÄNNAS mycket annorlunda för er, som om ni kunde förnimma alla elementala Energier som är deras make-up.

Sådana underverk kommer att fylla upp er själ. Det sker redan. BLI MEDVETEN OM DESSA SAKER, för att DIN VÄRLD, DIN EGEN VÄRLD SOM DU SKAPAR FÖR DIG SJÄLV … ska bli den som du önskar leva i.

Stäng av era TV-skärmar och koppla på era sensorer. Gör en ansträngning för att komma bort från negativitet och rör er i Naturen. Gå istället för att tala. Tänk i stället för att dricka!

Vadå? Förklara för mig om ni skulle vilja.

Visst, Blossom. Många själar pratar för pratandets skull. Det som kommer ut ur deras munnar är inte alltid av den Högsta Vibrationen för det Högre goda. I stället är det så mycket nyttigare att ta en promenad i naturen … och att inte prata … bara lyssna till trädens och blommornas visdom. Lyssna till de berättelser som vindarna bär.

Och ’tänk i stället för att dricka’? Jag känner att ni är medvetna om att jag åkte och tittade på filmen ’En stjärna föds’ igår kväll. Drickande blev fallet för mannen i huvudrollen.

Det stämmer.

Och ändå, det finns många som behöver dricka. Det hjälper dem att koppla av, stänga av och fly.

Exakt. Fly från vadå?

Stress. Det hjälper dem helt enkelt att varva ner vid slutet på en hektisk dag.

Och med det är inget fel. Men, har vi inte rätt när vi bedömer att många har tagit, som du säger ’bara den där enda för mycket’ och därmed motverkar hela processen av att koppla av?

Ja men visst, Jag känner åtskilliga själar som känner på det viset. Därför slutade jag med det för 14 år sedan!

Vi säger inte att man inte ska dricka. Vi säger inte att man INTE ska göra något som man skulle vilja göra. Men vi vill upprepa gällande den tredubblade effekten. Ett glas alkohol i dessa tider … är lika med tre och på grund av höjandet av ens vibration … så behövs det väldigt lite för att man ska bli påverkad av det.

Dessa är inga ’måsten’ … Dessa är förslag för att hjälpa er i er ’expansion’.

Det är synnerligen märkligt att ni nämner alkohol. Det är inte likt er att ta upp ett sådant ämne.

Men återigen skulle vi vilja säga att ni ska vara uppmärksamma på ert välbefinnande. Kanske vi kan prata om det mer detaljerat en annan gång.

Det är viktigt att ni under dessa tider behandlar er själva väl. Det kommer att göra en märkbar skillnad.

Nåväl, jag tror att många, många själar håller på att kliva ombord på just DET tåget. Jag känner att många av oss skulle vara intresserade av att få ta del av ert perspektiv som rör ämnet.

Som med all vår korrespondens, käraste Blossom, så HAR VI TILLIT till att det vi erbjuder hjälper Var och En längs deras resa … på sätten som rör deras förståelse om VILKA DE ÄR. För när man har förstått DET, så är vårt uppdrag slutfört!

Många tack som alltid, mina Vänner! I Tacksamhet, I Kärleksfull service … JAG ÄR.

 

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Make every day a HAPPY HUMAN DAYhttp://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

 

Website: Blossom Goodchild

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...