Den Gudomliga Modern via Galaxygirl, 27 oktober 2018

Den Gudomliga Modern via Galaxygirl

27 oktober 2018

 

Hälsningar kära barn, det är er Moder Gud. Jag ser er barn. Jag ser era trötta ansikten och såriga fötter och jag säger er att ni är omåttligt älskade! Ni är mina dyrbara barn, med mitt hjärtas andetag ingjutna i själva ert hjärtas utrymme, där jag bor, och oavsett om ni accepterar denna sanning eller inte, så är det sant! Ni har mina handavtryck överallt på er. Ni, mina dyrbara modiga barn, som kämpat så tappert under så lång tid, är trötta ikväll. Jag ser det. Jag känner det. Jag vill att ska känna min tröst för er nu.

Sitt och var stilla nu, om ni kan, Klättra upp i mina öppna armar och sitt i mitt knä och vila ert huvud mot mitt bröst. Känn mitt hjärta slå i takt med ert eget och var i frid. Det är så jag sänder kärlek till mina barn, på ett sätt som galaxer skapas – med mitt andetag, med min kärlek. Var närda, var tröstade denna dag, denna kväll, var ni än befinner er på Moder Gaia, och vet att era ansträngningar är väl värda mödan och att segern är säkrad. För ni är mitt hjärta och jag kallar er hemåt till mig. Låt kärlekens ljus-tsunami – mitt andetag – komma in i er, och barn, var vågen. Var detta ljus. Var denna kärlek för de andra och när ni gör det kommer mina handavtryck av kärlek att nå ut och röra de andra, spridande mitt ljus och min kärlek.

Var i frid. Ni har segrat. Sprid ljuset, var ljuset och vet att jag kommer till er, jag är redan här. Förstår ni? Ni sitter i mitt knä! Det finns ingen separation. Ni skapar hela tiden, barn. Skapa kärlek. Skapa ljus. Och omedelbart kommer ni att vara hemma med mig. För det finns inget att vara rädd för. Rädsla är en illusion av brist på mig. Det kan förstås inte vara sant för jag finns i allting. Fadern och jag håller er nära denna natt, denna dyrbara kväll. Har ni lagt märke till hur illusionen av tid tänjs ut som gummi och har ni känt er dragna och felplacerade? Matrisen är på väg att kollapsa. Den nya kristallina matrisen skapas rakt under era fötter! Kan ni känna det? Ja, tona in. Gå barfota på Gaia och sjung en kärlekssång för henne och hon kommer att trösta era trötta fötter, sändande uppfriskande energier. Sänd ljus till hennes kungariken och var mina helande händer på hennes kropp. Utför reiki på hennes form, älska varandra. Barn, var min våg. Var mig, i form. För det är ni redan. Ser ni? Vi är här! Vi gjorde det!

Jag är er Moder Gud och åh, barn, mina dyrbara, jag rör er näsa med min och jag tittar djupt in i era ögon. Vet ni vad jag ser? Jag ser ändlösa möjligheter till glädje och oändliga skapelser ni har att utforska, och jag ser perfektion. Den modiga delen av detta är att ni i er tur ser perfektionen – ser mig – i de andra och njuter av att låta 3D besvikelserna glida bort. Dessa energier är lättare, och ni barn blir lättare. Ni är på väg att bli ljuskroppar i form – en sällsynt och spännande bedrift och behandling! Njut av denna upplevelse, denna unika delikata känsla av att vara i en förändrande – omvandlande – fysisk form och njut av resan. Kom ihåg att ni aldrig är ensamma. Jag är alltid med er. Jag är er Moder Gud. Gå nu och sprid mitt ljus till de andra och var i glädje. Jag är er Moder Gud.

-galaxygirl

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...