Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 6 april 2018

Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 6 april 2018

Hej, mina vänner. Jag var upptagen hela Påsken och fick inte tid att kontakta er. Jag var inte bara upptagen … jag var starkt påverkad av Energier och i sanning … det kändes inte bra!. Kan ni berätta om dessa Energier? Positivt och negativt!

Välkommen, Käraste Blossom och alla som valt att läsa dessa ord. Vi talar gärna om sådana saker då vi är medvetna om det avbrott i kontakt som tidvis kan kännas och vi vill erbjuda sätt som hjälper er med känslan av återanslutning.

Bra! För under några dagar, oavsett hur jag försökte med alla knep att ta mig ur mitt dystra humör så gick det inte … tills det gradvis lyftes av sig självt … bara för att åter åka ner … sedan upp … och ner igen … Förstår ni? Orsakas de negativa energierna som jag så starkt känner, av chemtrails, mat etc? Eller, är det jag själv … som behöver ”se på dem” och släppa dem? Jag blir så förvirrad, för när jag var i det ”tillståndet av Varande” … kunde jag verkligen inte hitta någon Glädje i mig själv eller i de kommande dagarna och sedan … inget förändras, annat än att den ”energin” försvinner … och allting känns ”lättare”. Vad handlar det där om?

Det handlar om skillnader … i Energin. Du förstår Blossom … Energier krockar i dessa ”Upplyftande tider”! Å ena sidan , har ni LJUSENERGIN AV REN GUDOMLIG KÄRLEK som rinner in i Jordens ström … och å den andra sidan; den MÖRKARE ENERGIN som slåss för sitt liv för att förhindra LJUSENERGIN att komma in.

Men, hur kan det då vara så att vissa av oss känner förvirringen och depressionen samtidigt … och andra kan känna sig lätt som en fjäder?

Därför att det beror på vad som händer personen just då … så att en eller annan energi kan dra fördel av det sinnestillståndet och förstärka det … som om den uppslukar er en tid … LJUS eller MÖRK.

Kombinera detta med det som sprids runt er Jords Energifält på sätt som dämpar ner humöret.

Jag måste avbryta där. Ni talar ofta om detta. Jag skulle inte säga dämpar ner. Det är mer som ”totalt utslätat” … när den slår till! Kan ni beskriva hur den fungerar? För den kan verkligen ta tag emellanåt.

Det är komplext men ändå enkelt, Blossom. Om man beaktar att det BARA FINNS ENERGI … och den existerar på en viss frekvens … beroende på vad den är … var den finns … vad den manifesterar … etc. Därför kan det vara så att det finns en design … skulle vi säga … på ett negativt mönster som kan ”komma genom till” Varelserna i den mänskliga rasen och väva sin negativitet … designen för den speciella frekvensen … i hjärtutrymmet … vilket sänker anden till dess lägre vibration.

Min fråga är då … vetande vad många av oss gör … varför kan vi inte dra oss bort från det? Ni säger att vi är de starkaste av de starka, men just nu känns det långt borta. Jag kan bli så låg och jag känner många andra som känner lika … så det känns som att ”jag är färdig här”! Urless på att kämpa liksom. Vad är det för mening etc etc … JAG KAN ALLA SVAREN. Ändå känns de inte vettiga när jag är på det humöret.

Faktum är Blossom … du KAN alla svaren … Huvudfaktorn ÄR ”KÄRLEK BESEGRAR ALLT”

Men, det FINNS bara Kärlek … på dess olika vibrationella spår … (Är det ni eller jag som säger det? LOL)

Du har rätt och ändå drar de starkare sig själva till de Högre Vibrationerna ju lättare det blir att KÄNNA sig Ljusare.

Försök komma dit när ni blir riktigt låga! Ni kanske inte känner till den känslan? Det är inte trevligt. Det är känslan av att få stryk av mörkret … ingen ”vilja” kvar, liksom.

Men … det går över, eller hur?

Ja.

För mörkret HAR INTE vunnit. Det KAN INTE besegra er. Även om ni känner er så låga … kommer ert Ljus inte att tillåta flamman att slockna. Den blir kvar … flamman förblir tänd oavsett hur stormvindarna blåser … Oavsett hur mycket som hänger på en tråd. Den förblir tänd … för den är NI. Det är ERT LJUS som inte går att släcka.

Men några blir så låga för att ta bort sig själva från Planeten.

Så är det. Det är ett val och kan bara ”värderas” av varje individ. Det finns inget dömande i detta. Vissa själar väljer att lämna för att livet på Jorden blir för svårt att hantera.

Med respekt, precis vad jag menar! Missförstå mig inte … jag planerar inte att ta livet av mig … men jag kan förstå varför människor gör det!

Du planerar inte att göra det … för ditt uppdrag skall genomföras … du gav dig själv ett löfte att fullfölja det.

De som ”lämnat tidigt”, gav de sig inte det löftet?

Nej. Vissa kom i vetskap om att de skulle göra sitt bästa och kunde ”avvika” om det blev nödvändigt. Varje själ har möjlighet att ”avvika” om de så önskar.

Jag brukade tro att självmord var något det rynkades på näsan åt. Men, jag ändrade på det sättet att tänka för länge sedan!

Vi är glada att du kommit till den ståndpunkten men vi skulle vilja tillägga att majoriteten av de själar som gör det … väljer att komma tillbaka och ge ”livet på Jorden ” en andra chans. Låt oss gå tillbaka till ämnet rörande Energier. Vi vet, ni vet svaret … var och en av er … VET svaret inom er.

Men, vad är det som krävs?

MER. MER av ER!

Vi har sagt att ni är de starkaste av de starka och ni kan KÄNNA … speciellt i dessa Upphöjda Dagar av Medvetenhet om många aspekter av ”Livet” självt … att VETANDET om denna KUNSKAP måste kännas från djupet av kärnan i er Varelse. Ni måste gräva djupt, Käraste Själar, för att FÖRSTÅ DET!

Att se att … NI … som är de starkaste av de starka. Det är därför NI blev valda. Vi är medvetna om de återkommande uttalandena under åren. Men, förstår ni varför? Viktigare … kan ni KÄNNA varför?

Denna tid … då ni rör er in i den Högre Graden av mänsklighet … eller, skulle vi säga … ”återvänder” till den Högre Graden av Mänsklighet … är … som vi beräknade … den mest turbulenta av tider … då man rör sig UT ur den Lägre intensiteten av att ”leva” … IN i den Högre. Vi är medvetna om FÖRÄNDRINGEN … SOM NU SKER.

Och för er på Jorden är det verkligen turbulent!

KÄNN VÅR LJUSKÄRLEK MED ER. SNÄLLA … KÄNN VÅR LJUSKÄRLEK MED ER.

Vi önskar finna nya sätt att säga er … att uttrycka för er … vad som pågår NU. Men allt vi kan göra är att be er gå inom och HITTA ERT LJUS …och ÄLSKA DET. Tala till det … som er vän. Uppmuntra ert Ljus som ni skulle ett barn eller en vän att vara kvar därinne. När en vän är låg … peppar ni upp dem och ger dem det ni vet är bäst för dem. Hjälper dem att se det goda i sig själva. Gör detsamma för er själva. För ert Ljus, när det bleknar … det kanske inte reagerar direkt … det kanske känner sig lite för mycket skadat just då … Ändå lyssnar det och antecknar och håller i för ”glatta livet” … och sedan … då stormen falnar och solens värme skiner … på/inom det … ÅTERKOMMER STYRKAN … GODA TANKAR ÅTERKOMMER och man känner ”hopp” att fortsätta. Starkare än någonsin tidigare … I VETSKAPEN ATT LJUSET … VAR OCH ENS LJUS … KOMMER ATT FÖRA DENNA PLANET TILL DESS SKÖNHET AV SJÄLV.

VAR OCH ENS LJUS … här för att FÖRÄNDRA hur saker är … MÅSTE … KOMMER ATT … nå full styrka och lysa starkt.

Detta Ljus som är VAR OCH EN … känner inga gränser.

Käraste själar … då ni går in i er själva … återvänder styrkan … då ni fortsätter marschera framåt I KÄRLEK … kommer NI till FÖRSTÅELSEN för STYRKAN DETTA LJUS … HAR/ÄR.

LJUSET … LJUSET … LJUSET … ÄR NI. INOM ER … INOM VAR OCH EN.

Ju mer ni TILLÅTER er själva att VETA det … att KÄNNA det INOM ER … ju MER STYRKA ackumuleras inom det Ni tror är så svagt och magert. Ju mer man ”trampar på ” i detta VETANDE … ju mer avslöjar verkligheten i DENNA STYRKA sig själv … erbjudande uppmuntran genom ”bevis” att fortsätta. Och GENOM denna rörelse inom själar … byggs momentum upp.

OCH …

DET GÖR DEN … Desperationen från den lägre vibrationen avtar … för dess styrka försvagas … tills den inte längre finns på er Planet.

WOW! Med all respekt … det verkar vara långt borta. Men vi ska inte gå in på tids-grejen med er just nu. Kommer HÄNDELSEN … i sin Gudomliga tid, att ge detta en knuff i rätt riktning.

Verkligen! Det är det den är till för. När denna Händelse sker … kommer den att ge er värld en enorm ”uppskakning” … men … som vi sagt tidigare … det kommer ”förövningar” till denna Händelse som kommer att förbereda ens Varelse för detta tillfälle.

Jag, liksom de flesta av oss, har varit förvirrad och osäker på allt tal om HÄNDELSEN, inkluderande det ni sagt … med all respekt. Många av oss talar om ”något märkligt pågår” … men, i vetskap av att denna Händelse är en våg av Kärlek som sköljer över oss … känns den verkligen inte nära. För jag skulle föreställa mig … då den kommer närmare, att vi verkligen skulle känna mer av Kärlek … inte mindre! Men vi ska inte glömma den förväntan(av något i luften) som många känner! Jag gissar att vi ändå i slutändan … bara måste vänta och se! Fortsätta så gott vi kan i varje ögonblick. Så mycket vi är omedvetna om … Så mycket vi inte förstår … ändå VETANDE, utan tvivel, VI ÄR LJUS … och vi fortsätter på grund av det.

Käraste Blossom … Kära Ni alla … acceptera inte bara den NI som ni tror att ni är … ACCEPTERA den NI är inom ALLA möjligheter i Universum och bortom.

Tillåt HELHETEN AV ER att bli accepterad av denna aspekt av ER som lever på Jorden just nu i denna fantastiska tid. Ingen själ vill missa det!

Och enligt er … kommer ingen själ att göra det. Tack, vänner. Jag hade inte för avsikt att denna kommunikation skulle präglas av nedåtgående energi. Jag blev helt oväntat känslomässig medan vi var i den. Upp och ned i dessa cirklar … vi fortsätter och fortsätter … för något inom oss säger att det är det rätta. Många tack. Tack för den här gången.

Vi ber er göra ert yttersta för att stå fast i ert VETANDE att

NI … VAR OCH EN AV ER … FÅR … det att hända.

NI … FRAMBRINGAR … FÖRÄNDRINGEN och den sker för att …

NI INTE GER UPP …

NI KOMMER ATT FÅ VETA SANNINGEN I ALLT DETTA … I ALLTINGS GUDOMLIGA TID.

Vår Kärlek strålar in till ert hjärta … släpp in oss och känn styrkan och vägledningen vi erbjuder. HUR VI HEDRAR VARANDRA. I kärlek och tacksamhet.

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: Blossom Goodchild

The link to be able to access all my YouTubes is here.

 

Översättning: Markku

 

 

Du gillar kanske också...